NIET Te Laat om te Veranderen / Door de Arcturianen via Suzanne Lie – 28 Januari 2019

NIET Te Laat om te Veranderen
Door de Arcturianen via Suzanne Lie – 28 Januari 2019
Lieve degenen die Ascenderen,
Heden willen wij jullie eraan herinneren om niets of niemand toe te staan om jullie te verminderen of om jullie je minder te laten voelen over jullie zelf!
Herinner alstublieft dat ieder persoon zijn eigen problemen heeft die hen bang maken. Daarom zou iemand boos kunnen zijn, bang gemaakt door uitdagingen voor hen, waar ze nog NIET-klaar voor zijn om op te pakken.
Iemand die niet klaar is om de waarheid onder ogen te zien over wat er in het dagelijkse leven en/ of in de bredere realiteit gebeurt, kan zich bang voelen voor de uitdagingen die voor hem/haar liggen en kan “angst naar buiten brengen” bij een andere persoon. De kwesties van financiële zekerheid zijn erg groot binnen jullie NU.
Wanneer een leider GEEN onvoorwaardelijke liefde en het vertrouwen van het hogere dimensionale zelf uitzendt, is het voor anderen moeilijker om die leider te volgen. Leiders die vertrouwen, vriendelijkheid naar buiten brengen en sturen naar degenen die zij leiden, worden soms vervangen door leiders die “hun eigen onzekerheid en” verborgen angst ” naar buiten brengen aan degenen die zij geacht worden te leiden.

Hoe verzekerd een ‘egoïstische en oneerlijke’ leider ook mag verschijnen, de waarheid is dat ze weten hoe zij zich voelen en in constante angst leven dat anderen zullen beseffen hoe bezorgd zij zijn dat hun angst zal worden onthuld.

Daarom regeren dit soort leiders anderen via de angst die leeft in hun eigen hart en geest. Maar deze ‘verloren leiders’, zoals wij de Arcturianen hen noemen, zullen uiteindelijk hun eigen angst onder ogen moeten zien, evenals de grote schade die angstig leiderschap heeft gecreëerd.
Helaas, leiders die leiden via hun eigen angst, slecht zelfrespect en gebrek aan vertrouwen, “HANDELEN” meestal alsof ze niet bang zijn, houden van zichzelf op een zeer narcistische manier, en vinden voortdurend fouten in degenen die zij zouden moeten begeleiden en beschermen.
Daarom moeten deze leiders hun “open deur naar angst” gesloten houden voor de visie van anderen, terwijl zij dapper die angst onder ogen zien via hun eigen hoger dimensionale zelf. Een ‘verloren leider’ heeft vaak niet de kracht en wijsheid die een goede leider liefdevol en consequent biedt. Daarom kiest deze verloren leider vaak ervoor om degenen die de leider zou moeten leiden met kracht, moed en liefdevol vertrouwen, te beledigen, degraderen of bang te maken.
Je kunt anderen alleen geven wat je in jezelf hebt. Daarom, om liefde, vertrouwen, waardigheid en hoop te sturen naar degenen die worden geleid, moet de leider eerst die eigenschappen hebben in zichzelf en VOOR zichzelf.
Het vergt veel moed om anderen te leiden door de waarheid op een positieve en moedige manier te spreken. Daarom moet een leider positief zijn in zijn eigen denken en, het allerbelangrijkste, te onthouden om positief te zijn binnenin zichzelf, liefde en respect VOOR zichzelf te hebben.
Een goede leider zijn is geen geschenk. Een goede leider zijn is iets waar deze persoon vanaf zijn jeugd aan heeft gedacht en de verantwoordelijkheid heeft genomen om ‘een goede leider te zijn’, zelfs in hun jeugd.
Een goede leider, moet altijd onthouden dat zij als EERSTE zichzelf moeten leiden. Ze moeten zich ook herinneren dat ze zich bewust zijn van hun eigen gedachten en emoties, omdat: “Waar je over DENKT, BRENG je over, naar buiten.
Herinner alsjeblieft dat boosheid zich net onder angst en ongerustheid verbergt. Echter, als die angst en ongerustheid de leider onbekend is, zullen ze dat geheim onbewust verbergen voor zichzelf met boosheid en oordeel van anderen.
Het is op deze manier dat verloren leiders proberen hun eigen angst af te buigen in de harten en geesten van degenen die ze leiden. Dit gedrag is als een arts die de patiënt datgene geeft waardoor ze zieker worden, in plaats van hun patiënt datgene te geven wat hen zou genezen. Helaas zien degenen die het grootste deel van hun leven in de schaduw van macht over anderen, hebzucht en verborgen onzekerheid hebben geleefd, hun negatieve gedrag (van de leider) als positief omdat het hen verschaft wat ze denken dat ze willen.
ALLE mensen willen LIEFDE. Sommige leiders zijn echter zo verloren geraakt in zichzelf, dat ze niet buiten zichzelf kunnen kijken, of zichzelf op dezelfde manier waarnemen als anderen de leider waarnemen. Gelukkig voor deze verlorenen, zijn er altijd andere verlorenen die ook gereed zijn om zich op een egoïstische, “ik eerst” manier te gedragen.
Dit soort gedrag werkt echter zelden, aangezien degenen die leven via ‘macht binnenin’ in plaats van ‘macht over’, de liefde en het respect sturen die ze voor zichzelf hebben vergaard, in plaats van de angst van anderen om de diepe geheimen van hun “macht over” behoeften te realiseren.
De angst van een verloren persoon kan op elk moment inwerken dat de persoon zich bedreigd voelt, wat heel vaak is. Daarom wanneer anderen de hulp van deze persoon nodig hebben, kunnen de verlorenen niet de tijd nemen om te begrijpen waarom de anderen naar hun toekomen om te behalen wat zij zichzelf niet eens kunnen geven.
Omdat deze angstige leiders niet eerlijk tegen zichzelf kunnen zijn, of met hun reacties op uitdagingen, worden ze boos omdat er een beroep wordt gedaan om hun veilige, beschermde illusies te verlaten om de moeite te nemen, door te denken aan en te zorgen voor anderen.
Natuurlijk zijn deze verlorenen niet in staat op te merken dat ze de bron van hun eigen angst zijn, omdat het onder ogen zien van hun angst iets is waar ze alles aan zullen doen om het te vermijden. Als hun angst anderen schaadt, maakt het ze niet uit, omdat ze ALLEEN geven om hun eigen onoplosbare probleem van chronische ONGELUKKIGHEID.
Als ze echter een manier vinden om anderen ‘ongelukkig’ te maken, kunnen ze zich voordoen als de held en hen redden van het probleem dat hun ‘redder’ heeft gemaakt.
Een verloren leider probeert tegen zichzelf te liegen dat er echt geprobeerd wordt een goed persoon te zijn en het goede te doen. Aan de andere kant vragen ze zich constant af hoe ze zich zo bang, boos en alleen voelen. Ja, ja, het is de fout van anderen dat ze zich zo voelen. Daarom hoeven ze nooit naar zichzelf te kijken en kunnen ze de schuld van hun “problemen” altijd geven aan anderen.
Een van de grootste problemen voor deze ‘macht over anderen’ persoon is dat diegenen die leven via Liefde, Kracht vanuit vanbinnen, Zorg voor anderen en het voortdurend raadplegen van hun eigen Hogere ZELF, op de een of andere manier lijken ze gelukkig te zijn, ze hebben liefde, goede vrienden en een gevoel van Innerlijke Vrede en ZELFvertrouwen.
“HA”, zeggen de verloren leiders. “Wie heeft liefde en vrienden en vertrouwen en innerlijke vrede nodig, wanneer ze GELD EN MACHT OVER ANDEREN kunnen hebben?”
Wanneer deze verloren personen “voor hun Maker staan” of “op hun sterfbed liggen”, zullen ze misschien het antwoord op die vraag krijgen, maar dan zal het te laat zijn om te veranderen.
Degenen die in staat zijn om naar binnen te gaan in hun Hogere ZELF en om de hogere, innerlijke boodschap aan anderen te laten zien, te delen, ervaren steeds meer gewaarwordingen van de vijfdimensionale frequentie van realiteit. Veel van deze sensaties komen tijdens het slapen, dromen en/ of mediteren.
Sommige van deze hogere dimensionale gevoelens zijn bijna te intens om door het fysieke lichaam te worden onderhouden. Deze emotionele gevoelens, fysieke sensaties en/ of momenten van ‘afstemmen’ komen vaak in golven, waardoor er ervaren kan worden en geleidelijk aanpassen aan elke golf van deze energie.
Een energiegolf van deze sensaties is veel als het dompelen van het lichaam in erg koud of erg warm water. De wil is naar dat ‘water’ te gaan, maar jullie moeten jezelf tijd gunnen om te wennen aan iets dat in eerste instantie heel schokkend is.
Echter, wanneer jullie eraan gewend raken, wordt die ‘nieuwe sensatie’ echter steeds natuurlijker. Wanneer jullie deze nieuwe gewaarwordingen ervaren, passen jullie je geleidelijk aan aan jullie vijfdimensionale Lichtlichaam.
Deze sensaties komen dus voor omdat jullie de resonantie van de vijfde dimensie binnengaan. Daarom worden alle boodschappen van het fysieke lichaam, de neurale boodschappen, het functioneren van hart, longen, visueel, auditief, tastbaar, alle componenten van het gewaarzijn, ze worden  plotseling juist pasgemaakt tot een hogere frequentie van resonantie.
Wat wordt bedoeld met “hogere frequentie van resonantie” is dat jullie contact maken met een frequentie van realiteit die jullie zeer weinig hebben ervaren sinds jullie voor het eerst een aards levensschip aannamen. Jullie aangeboren vijfdimensionale zelf, die vrijwillig een aards levensschip wilde nemen om Gaia te helpen, was jullie vijfdimensionale lichtlichaam.
Jullie vijfdimensionale “Lichtlichaam Zelf” heeft een verbinding onderhouden met jullie derde/ vierde dimensionale “Aarde-lichaam” zelf. Dus, wanneer jullie 3D/ 4D fysieke zelf bewust verbonden is met jullie 5D Lichtlichaam ZELF, kunnen jullie de hogere dimensionale waarnemingen en ervaringen ontvangen en begrijpen.
Jullie vijfdimensionale lichtlichaam lijkt veel op een enorm huis met veel doorgangen, tunnels, trappen en ramen, die eigenlijk portalen zijn. JIJ, JULLIE hebben deze portalen geactiveerd door de combinatie van jullie onvoorwaardelijke liefde en multidimensionaal denken.
Jullie volledige bereidheid, toewijding en plicht om de energievelden te delen die door deze portalen van het aardse levensschip stromen, transformeert actief de derde/ vierde dimensionale tijd- en ruimte-energievelden in vijfdimensionale energievelden van HIER en NU.
Jullie zullen je het echter alleen realiseren wanneer jullie bewustzijn juist is pasgemaakt om te resoneren naar/met het vijfdimensionale NU van de ENE.
Wees geduldig, onze ‘geaarden’, omdat jullie dichterbij zijn dan jullie denken.
Wij sturen jullie onvoorwaardelijke liefde en oneindig geduld.
De Arcturianen.
Vertaald voor: wakkeremensen door Anja