Interdimensionale communicatie / De Arcturians via Suzanne Lie / Woensdag 24 oktober 2018

Interdimensionale communicatie
De Arcturians via Suzanne Lie / Woensdag 24 oktober 2018
“De donkerste nacht is net voor de dageraad.”
Het is het NU om je aangeboren vermogen te  herinneren  om te genieten van interdimensionale communicatie. Jullie, onze geaarde vertegenwoordigers voor de Aarde, hebben gewacht en geprobeerd je interdimensionale communicatie te herinneren, maar er was altijd iets wat jullie in de weg stond.
Leven na leven probeerden de vele verschillende lichamen van jouw Multidimensionale ZELF te herinneren hoe te communiceren met de hogere frequenties van werkelijkheid. Helaas, toen je eenmaal lid was van de derde / vierde dimensie van werkelijkheid, waren de herinneringen aan je aangeboren vijfde dimensionale ZELF net buiten je bereik.
Velen van jullie, onze vrijwilligers om een driedimensionaal Aardlichaam aan te nemen, probeerden zich te herinneren hoe ze zich konden verbinden met jullie hogere dimensionale vrienden, familie en zelfs jullie eigen hoger dimensionale ZELF. De verbindingen en de korte berichten die jullie ontvingen, vlogen echter snel door jullie driedimensionale bewustzijn.
Pas toen jullie de boodschap onmiddellijk documenteerde, konden jullie je “3D-tijd” nemen om te proberen een tijdloos, interdimensionaal bericht te vertalen in een tijdgebonden driedimensionaal bericht dat jullie konden documenteren, opslaan en zelfs delen met anderen.
Jullie hebben van jullie incarnaties vóór eind 1900 geleerd dat het niet verstandig was om te delen wat je interdimensionaal ontving. Jullie hebben ook eerder in jullie incarnaties geleerd dat het heel gevaarlijk zou kunnen zijn om te praten over wat je wist dat een boodschap was van de hogere werelden.
De meesten van jullie wisten niet wat een “dimensie” was, dus die term werd niet gebruikt. In plaats daarvan gebruikte jullie termen die mensen konden accepteren, zoals je aangeboren creativiteit. Anderen konden vaak niet geloven dat er een dimensie van werkelijkheid bestond die hun fysieke wereld te boven ging.
Als er een hogere wereld was, stond deze bekend als de Hemel, waarin alleen Engelen en ‘zeer goede’ mensen konden binnengaan wanneer ze ‘stierven’. Natuurlijk geloofden veel beschavingen dat ze maar één leven en één dood konden hebben. Dan gingen ze naar de Hemel als ze goed waren en naar de Hel als ze slecht waren.
Ook hebben alleen de grote filosofen en Heiligen over deze kwesties nagedacht. De ‘gewone mensheid’ moest veel van hun aandacht richten op overleven, of gehoorzamen aan wat ze hadden gehoord of gelezen van een ander persoon, een heilig persoon of welke vorm van hemels wezen waarin zij geloofden.
Mensen die ‘anders’ waren, van één geloofssysteem werden opzij geduwd, genegeerd of, erger nog, gekweld en vermoord. In de vroegere tijden van de mensheid waren de levens vaak kort en leefden veel mensen op de rand van overleven. Wij, jullie Galactische Familie, zijn geschokt dat dit soort discriminatie nog steeds bestaat.
In feite kan er geen planetaire ascensie zijn, terwijl sommige mensen andere mensen beoordelen of schade toebrengen, en zolang mensen dezelfde wreedheid op de planeet Aarde gebruiken die hen een plek biedt om te leren over ‘een fysiek mens zijn’.
Aan de andere kant zijn er veel mensen die een leven leiden van “dienstbaarheid aan anderen” en hun leven wijden aan het helpen van andere mensen, dieren en / of de hele planeet Gaia. Omdat de Pleiadiërs het meest “menselijk ogend” zijn van onze Galactische Familie, zijn zij vaak degenen die zich naar de Aarde hebben gewaagd.
Op deze manier kunnen wij, jullie Galactische Familie, “tussen de mensheid wandelen” om beter te kunnen bepalen hoe ze de mensheid kunnen helpen om te ontwaken, en / of om mensen te helpen ontwaken om zich hun ware Multidimensionale ZELF te herinneren.
Wat wij, de Galactics, keer op keer hebben gevonden, is dat de mensheid nog een LANGE weg te gaan heeft voordat ze klaar zijn om terug te transmuteren naar hun aangeboren hoger dimensionale ZELF. In feite zijn wij Galactici behoorlijk overstuur dat zoveel van onze dappere vrijwilligers, die het besluit genomen hebben om een menselijk lichaam op Aarde aan te nemen, de grote gevaren van de driedimensionale Aarde moeten ondergaan.
Aan de andere kant zijn er mensen die in staat zijn om te incarneren in “veilige plaatsen” of “hogere samenlevingen” waar zij hun ware ZELF kunnen zijn zonder de andere mensen bang te maken. Mensen weten niet hoe zij een beer of een leeuw bang moeten maken, wanneer het kan aanvallen. Leden van de mensheid vallen echter ook aan als ze bang zijn.
Wij, jullie Galactische Familie, wensen een verklaring te geven en de vele ontwaakten en ontwakende te danken, die klaarstaan om met ons samen te werken om de Aarde te helpen door haar proces van ascensie.
De mensen die helpen met Gaia’s ascensie zullen opstijgen met haar en / of zijn zij al geascendeerd en hebben ervoor gekozen om nog een incarnatie te nemen om te helpen met Gaia’s Planetaire Ascentie.
Gelukkig herinneren steeds meer leden van de mensheid zich hun Thuiswereld, de Missie, die de reden is waarom ze naar de Aarde kwamen en / of herinneren zich hoe te communiceren met hun hoger dimensionale ZELF en hun hogere dimensionale familie.
Op de een of andere manier wisten deze ontwaakten en ontwakende dat deze frequentie van de werkelijkheid die ze zagen in hun geest, hoorde in hun bewustzijn, zich met hen verenigde tijdens hun dromen en schreven het op papier, op de computer, via een lied zongen, tekende er een plaatje van, etc. het was ECHT en ze “herinnerde het zich.”
Verschillende mensen herinnerden zich verschillende dingen, maar ze herinnerden zich wel wat ze zeiden dat ze zich zouden herinneren voordat ze hun driedimensionale aardse voertuig aannamen.
Er is inderdaad een menselijk zelf, maar het is ONS menselijke zelf, die communiceert met hogere dimensionale expressies van Wezens door ons hogere bewustzijn. Dit hogere bewustzijn is afgeleid van het feit dat degene die Ascenderen meer en meer interdimensionale communicaties hebben.
Deze “die Ascenderen” omvatten waarschijnlijk ook jou. Degene die ascenderen lijken misschien boos te zijn, of boos op iets, en weten misschien wel of niet waar ze boos over zijn. Dit gedrag komt heel vaak voor wanneer een planeet zich voorbereidt om het besturingssysteem van die planeet te veranderen in de volgende frequentie van de realiteit.
Meestal zijn er de “Eersten” die hebben aangeboden om “het onderzoek te doen” naar hoe een vijfdimensionale realiteit anders zou zijn dan een derde, vierde en / of derde / vierde dimensionale planeet.
Een derde / vierdimensionale planeet die vrijwillig heeft aangeboden om de wezens van hun realiteit te helpen hun derde dimensionale bewustzijn in de vierde dimensie uit te breiden, is zeldzaam, maar het omvat wel degelijke ook Gaia.
Meer en meer geaarden kiezen ervoor om bewust meer neurale synapsen in hun hersenen te activeren om deze grotere lading nieuwe informatie op te nemen in hun dagelijks gewaarzijn.
Naarmate hun bewustzijn zich verder uitbreidt voorbij het driedimensionale bewustzijn van ‘overleven’, kunnen hun hersenen gemakkelijker hun vermogen uitbreiden om meer gecompliceerde elektrische componenten van hun neurale netwerk “af te vuren”.
Het is dan dat ze zich meer en meer beginnen te herinneren over hun incarnaties uit het verleden, hun huidige downloads van hun Hogere ZELF en de mogelijke toekomstige realiteiten die “zo dichtbij en toch zo ver weg ” lijken.
Geleidelijk zullen degenen die zijn ontwaakt zich meer en meer herinneren dat ‘de Realiteit een Perceptie (waarneming) is’. Daarom ervaart iedereen verschillende, maar vaak dezelfde, informatie uit de hogere rijken.
Hoe kan iets verschijnen en “anders maar hetzelfde” lijken te zijn? Het antwoord is dat de realiteit een perspectief is van degene die elk moment van elke ervaring waarneemt. Jullie hebben dit allemaal ervaren “verschillend maar hetzelfde” gedrag op het Schip beoefend voordat jullie je aardse schip aannamen.
We willen jullie allemaal vertellen, beste vrijwilligers voor Gaia, dat wat gemakkelijk lijkt in een onvoorwaardelijk liefhebbende, volledig veilige omgeving, is maar al te vaak ZEER moeilijk en uitdagend in jullie driedimensionale realiteit.
Om deze reden hebben we ervoor gekozen om met zoveel als mogelijk van onze geaarde personen te communiceren. Vervolgens kan elk van hen hun ervaringen delen door de vijfde dimensie te verlaten om te helpen bij de ascensie van een driedimensionale, zeer vervuilde en volledig misbruikte planeet die de mensheid als Aarde kent.
In feite was het de Aarde / Gaia zelf die op regelmatige basis ons voor assistentie opgeroepen heeft. Gaia is zeer bezorgd dat de ‘duistere mensen’ haar planetaire lichaam zo zullen beschadigen dat ze niet zal kunnen ascenderen.
 Wij, de Galactics, hebben Gaia verzekerd dat veel van deze veranderingen het duister toestaan naar de oppervlakte te komen zodat het door het licht kan worden genezen. In feite doen sommige van de grootste leiders van Gaia veel meer schade dan ooit tevoren gedaan is door menselijke leiders.
De reden hiervoor is dat de Duisteren verliezen. Daarom trekken ze al hun ergste trucs en tactieken uit de kast om de mensen bang te houden, Laaggeschoold, in staat om geweren te kopen die binnen een paar ogenblikken veel mensen kunnen doden, en leiders die alleen voor zichzelf zorgen en niet voor degenen die ze zogenaamd leiden.
Dierbare dappere mensen, onthoud alsjeblieft dat “De donkerste nacht is net voor de dageraad.” Wij Arcturianen wensen dat we je precies kunnen vertellen hoe lang het duurt voordat deze donkerste nacht ten einde is.
Tijd is echter een illusie van de derde dimensie. Daarom kunnen wij jullie niet vertellen wanneer deze veranderingen zullen beginnen, maar we kunnen wel zeggen dat JULLIE heel belangrijk zijn in het vertellen van de waarheid aan anderen die gevangen zitten in de illusies die opzettelijk zijn voorbereid om de mensheid te beletten zijn missie te vervullen:
GAIA HELPEN MET HAAR PLANETAIRE ASCENTIE!
Een van de goede kanten van de derde dimensie is individualiteit. Met individualiteit kunnen veel mensen op een andere manier op hetzelfde ding reageren. Als een ‘individu’ echter NIET verbonden is met zijn of haar hogere informatiebronnen, kan men zo gefrustreerd en depressief worden van de ‘strijd om de Aarde te redden’, dat ze het gewoon opgeven!
Vergeet niet te HERINNEREN WIE JE BENT en vergeet niet dat de Derde Dimensionale Werkelijkheid een perceptie is die vaak als verschillend wordt gezien door verschillende mensen, en zelfs door dezelfde mens op verschillende tijdstippen.
Wees geduldig, onze geliefde vrijwilligers, die Gaia helpen met haar ascensie. Wij weten dat velen van jullie ZEER moe zijn, omdat je dit pad al vele jaren bewandeld hebt. We danken jullie voor je uithoudingsvermogen en nodigen jullie uit om ons te bezoeken, evenals jullie eigen vijfdimensionale expressie van het ZELF, tijdens jullie dromen en meditaties. We vragen jullie ook om te delen wat je hebt ontvangen en / of ervaren hebt met anderen waarvan je denkt dat ze deze frequentie van informatie kunnen accepteren.
We raden jullie aan om boven de kruinchakra van die persoon te kijken, om te horen of te voelen dat ze hun Portaal naar de Vijfde Dimensie hebben geopend. Sommige van deze mensen zijn zich volledig bewust van deze opening, maar vele anderen weten niet waarom ze zoveel vreemde of andere dromen, meditaties en ervaringen hebben.
Vergeet niet dat wij, jullie Galactische Familie, altijd voor jullie beschikbaar zijn en klaar staan om jullie te helpen op elke manier die je nodig zou kunnen hebben. Onthoud, wij Galactics resoneren met de vijfde dimensie en daar voorbij. Daarom zijn we niet gebonden aan “tijd” of “ruimte”.
In plaats daarvan zijn we hier in jullie NU om jullie te helpen en om vragen te beantwoorden die jullie voor ons hebben. We sluiten af met deze boodschap door jullie er opnieuw aan te herinneren dat “de donkerste nacht net voor de dageraad is!”
Daarom, vrees de donkere nacht NIET en blijf moedig in de “Dageraad van de vijfdimensionale Gaia!” stappen. Tot slot herinneren wij jullie eraan dat JULLIE planeet Aarde helpen met haar Planetaire Ascensie en dat Gaia jullie helpt met jullie Persoonlijke Ascentie.
Samen Personen en Planeet, en ALLE van Gaia’s vele levensvormen,
kunnen dit NU van grote transmutatie omarmen naar het volgende octaaf van de werkelijkheid.
Wij zijn de Arcturianen, die NU spreken voor jullie gehele Galactische Familie.
We hebben berichten voor IEDEREEN van jullie.
Luister alsjeblieft en je zult horen
Zegeningen van de Arcturianen en jullie Galactische Familie.
Vertaling: Martien