Het Arcturiaanse Weerbericht / 10 April 2015 / Dr. Suzanne Lie

Het Arcturiaanse Weerbericht

10 April 2015 / Dr. Suzanne Lie

Geliefden wij zijn de Arcturianen.
Wij zijn hier om ons proces te beginnen van jullie deelachtig te maken van het energetische weerbericht. Zoals jullie weten zijn de energiegebieden op Gaia extreem krachtig geweest, en de frequenties lijken iedere dag te stijgen. Echter, tegelijkertijd, zijn er andere plaatsen, situaties en mensen waar de frequenties lagere lijken te worden. Dit is omdat als de frequentie hoger wordt, er mensen zijn die uitvallen.
Dit betekent niet dat deze mensen niet in staat zullen zijn om door te gaan met hun Ascentieproces, maar het betekent in plaats daarvan dat soms onze dierbare Galactische en Hemelse wezens die een menselijke gestalte dragen enige tijd nodig zijn om te rusten. Sommigen van jullie moeten gewoon stoppen en stil zijn, moeten een vakantie nemen, moeten alleen doen wat jullie willen doen, moeten bij vrienden zijn, moeten reizen, moeten in de natuur zijn, moeten schrijven, zingen, dansen – wat het ook is dat vreugde in jullie leven brengt.

Dit is dus belangrijk omdat, zelfs wanneer jullie stil zitten, het lichaam hard aan het werk is. Jullie lichaam moet zich aan de steeds hogere frequenties van Licht aanpassen. Terwijl dit hogere Licht in jullie pijnappelklier beweegt, gaat het in /naar jullie endocriene systeem van al jullie chakra’s, jullie beginnen om een andere bio-chemische mix te hebben, zogezegd.
Iets anders dat zich voordoet is dat de tijd in toenemende mate verwarrend aan het worden is, Deze verwarring is omdat als jullie in/naar jullie vijfde dimensionale bewustzijn verhuizen jullie ermee beginnen om je te herinneren hoe het is om in het NU te leven. Vandaar dat, jullie dus betrokken raken in het Nu van wat jullie doen, denken en zijn, en dat jullie alle gevoel van tijd kwijtraken.
Dan kijken jullie terug en zeggen, “Oh kijk, ik heb al mijn tijd verspild.” Wij willen dat jullie weten dat er geen verspilling van tijd is. Wij willen dat jullie weten dat het belangrijk is dat jullie jezelf toestaan om je in/aan je ware ZELF over te geven, geef je over in/aan je vijfdimensionale ZELF welke resoneert met de Ene van het NU.
Sprekend over resonantie, wij zien dat velen van jullie begonnen zijn om de kundalini te voelen die diens weg samenvloeit langs jullie ruggenwervel naar boven en op en neer golft. Binnenin die kundalini maakt jullie Lichtlichaam zich gereed om naar voren te flitsen. We zullen jullie hiervoor nu geen tijdstip geven omdat tijd een illusie van de derde dimensie is.
Jullie hebben al een Lichtlichaam in jullie vijfdimensionale zelf. Wanneer jullie op de Sterrenschepen dienen, dienen jullie hoofdzakelijk in jullie Lichtlichaam. Echter, het Lichtlichaam dat je draagt terwijl je in je vijfdimensionale staat van bewustzijn bent, ziet er niet hetzelfde uit als een Lichtlichaam dat je gewaar mag worden terwijl je in een driedimensionale staat van bewustzijn bent.
Als je een Lichtlichaam in andere werelden waarneemt, maar je bent in het derde of vierde dimensionale bewustzijn, zal het iets zijn dat bijna voorbij je gewaarwordingen is. Dus daarom zal het eruit zien als een flits van Licht. Het zal een beetje wazig zijn, en je mag geen details zoals vingers, tenen, neuzen of ogen zien. Je zou slechts een groot wezen van Licht kunnen zien.
Echter, als je ook een vijfdimensionaal lichaam van Licht draagt, zal je dat lichaam in veel groter detail waarnemen. In feite, kan je alle details van dat wezen zien. Je kunt hun gezicht zien, hun armen, hun lichaam, en je kunt voelen dat zij resoneren met dit vijfde dimensionale Licht net zoals jij dat doet.
Het is zeer moeilijk om een werkelijkheid accuraat waar te nemen dat voorbij jouw staat van bewustzijn is. Je zou in staat kunnen zijn om het met je verbeeldingskracht waar te nemen, hetgeen werkelijk je vijfdimensionale gedachte is, gedurende een poosje van jouw tijd. Maar je zult snel moe raken aangezien je derde dimensionale brein niet geprogrammeerd is voor dat type van gewaarwording.
Steeds meer beginnen onze geliefden die nu Aarde voertuigen dragen te ontwaken jegens hun hogere gewaarwordingen/inzichten. Jullie beginnen met jullie helderziendheid te zien en met jullie helderhorendheid te horen, en met jullie heldervoelendheid te voelen.
Daarom zijn jullie in staat om wezens van Licht te zien waartoe jullie eerder niet in staat waren om deze te zien. Echter, totdat jullie gewend zijn geraakt aan het waarnemen van die frequentie, mogen jullie nog steeds moeilijkheden hebben om de details van deze gewaarwordingen waar te nemen, te erkennen en te herkennen.
Het lijkt veel op het gebruiken van een oude, kristal radio om te proberen een hoge snelheidstransmissie vanuit de ruimte te ontvangen. Die radio zou niet in staat zijn om het te ontvangen en als het dat überhaupt al deed, zou het niet zeer duidelijk zijn. Dat is wat er nu met jullie gebeurt. Wees gewoon geduldig en sta jullie zelf toe de hogere werkelijkheden gewaar te worden op wat voor manier zij ook maar naar jullie toekomen.
Herinner je dat geloof en gewaarwording de beste vrienden zijn. Als je kunt geloven, “Ik neem een Sterrenschip waar,” dan heb jij jezelf toestemming gegeven je te verbeelden dat je in feite een Sterrenschip ziet. In feite, kan je dat Sterrenschip niet zien tenzij je jouw vijfdimensionale verbeeldingskracht gebruikt, of je helderziendheid, of je zou het met je helderhorendheid kunnen horen. Je mag gewoon met je heldervoelendheid weten dat het Sterrenschip daar is.
Soms zal je omhoog naar de hemel kijken en een ster zien en zeggen,
“Nee, dat is meer dan slechts een ster. Ik weet binnenin mezelf dat het meer dan een ster is. Ik kan het voelen. Ik kan het in mijn hart voelen. Ik kan het in mijn Derde Oog zien. Ik kan mezelf op dat schip voorstellen. Oh, NU kan ik me die droom herinneren die ik niet zo lang geleden had. Ik herinner me niet veel details van die droom. Ik herinner me slechts dat ik met iemand sprak die zeer zeker geen mens was. Zelfs als zij Pleiadisch waren, waren zij duidelijk geen mensen. Zij zagen eruit als mensen maar zij voelden niet aan als mensen. Zij spraken niet zoals mensen. In feite, spraken zij helemaal niet. We spraken alleen met onze gedachten. Toen probeerde ik zo hard om dat naar mijn fysieke zelf terug te brengen terwijl ik bezig was te ontwaken. Ik kon het voor slechts een paar minuten vasthouden, en toen was het weg. Alles dat ik me kon herinneren was dat; Ik denk dat ik de afgelopen nacht mogelijk een ervaring gehad heb, maar ik kan me er helemaal niets meer van herinneren.”
Maak je geen zorgen, oefening baart kunst. Steeds meer zal je in staat zijn om te erkennen dat je op een regelmatige basis ons bezoekt. Je zult ook in staat zijn om te erkennen dat wij jou bezoeken. Nu, wij bezoeken jullie niet in die zin dat wij onze hoge frequentie lichamen omlaag zouden verlagen naar de dichtheid van jullie wereld, behalve voor korte tijdsperiodes.
Wanneer wij jullie frequentie wel bezoeken. Dragen wij zeer vaak speciale pakken die ons helpen om onze eigen innerlijke frequentie te behouden/handhaven. Als jullie naar de bodem van de oceaan zouden gaan, zouden jullie ook een speciaal pak dragen omdat jullie die hulp nodig zouden hebben om in een dergelijke andere omgeving te leven.
Op dezelfde manier, hebben wij ook vaak hulp nodig om in staat te zijn om veel van jullie tijd in jullie lage werkelijkheidsfrequentie door te brengen. Ook weten wij hoe, wat zij gewoonlijk in de derde en vierde dimensies noemen, de glinstering van magie te projecteren.
In feite, weten wij hoe een gedachtevorm rondom ons heen te creëren. Daarom, zien jullie die gedachtevorm die wij gecreëerd hebben. Wij proberen jullie helemaal niet voor de gek te houden, maar wij willen jullie geen angst aanjagen of afschrikken. Wij willen wel dat jullie weten dat wij tussen jullie in zijn, en dat wij veel meer bij jullie lopen dan dat jullie je voor kunnen stellen.
Nu wederom, gaan wij afdalen en gedurende een poosje bij jullie lopen, dan gaan we terug naar onze schepen en in/naar onze natuurlijke hogere frequentie. Maar het is goed voor ons om onszelf te verlagen ook al moeten wij speciale voorbereidingen treffen, omdat wij dan echt kunnen begrijpen waar jullie, onze dierbare gegrondvestigden, iedere dag doorheen moeten gaan. Wij willen ook dat jullie weten dat wij hier zijn en wij zullen steeds meer zichtbaar zijn.
Dus ontspan gewoon en geloof dat wij echt zijn. Denk eraan, wat je kunt geloven kan je waarnemen/gewaarworden en wat je kunt waarnemen/gewaarworden kan je geloven.
Weet dat wij een ieder van jullie waarnemen, en wij sturen jullie allemaal Licht. Wij sturen ook Licht naar de gehele mensheid, specifiek naar diegenen die verloren zijn. Gelukkig, zijn er velen die bezig zijn te ontwaken van de leden van de verlorenen. Wij zijn zeer blij om die informatie met jullie te delen.
Wel, wij zien jullie op ons Schip. Wij zullen spoedig terugkeren (binnenin jullie illusie van de tijd) om een volgend Energetische Weerbericht te sturen. Heb een geweldige dag, en wij sturen zegeningen naar jullie allemaal,
De Arcturianen
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl

http://suzanneliephd.blogspot.nl/