Herinner Je Jouw Galactische Familie, Deel 2

Herinner Je Jouw Galactische Familie,
 Deel 2 
door Suzanne Lie – Zondag, 4 oktober 2020

Het is NU de tijd voor de mensen van de Verenigde Staten, evenals voor ALLE mensen die overal op de planeet Gaia aanwezig zijn, om jullie je Galactische Familie te herinneren. “Wat, en wie, is onze “Galactische Familie?” horen we je vragen.

Ons antwoord op die innerlijke vraag is dat je Galactische Familie de hogere vierde en vijfde dimensionale frequenties van je ingeboren Multidimensionale ZELF zijn.

Om te verduidelijken wat we zeggen, willen we je eraan herinneren dat je een Multidimensionaal persoon bent die resoneert vanuit de frequentie van de derde dimensie, wat je vaak “leven op Aarde” noemt, terwijl je ook resoneert met de hogere frequenties van de realiteit.

De reden dat de meesten van jullie je nog niet bewust zijn van je Hogere Dimensionale frequenties van je ZELF, is dat het grootste deel van je aandacht, zo niet al je aandacht is gericht op je drie dimensionale, fysieke, menselijke leven, op de realiteit die je altijd hebt gekend als de drie dimensionale Aarde. Natuurlijk klopt het dat je resoneert met de frequentie van de derde dimensie, en je hebt wel degelijk een menselijk, drie dimensionaal lichaam.

Waar velen van jullie je echter niet van bewust zijn, is dat wanneer je drie dimensionale zelf slaapt of misschien in diepe meditatie is, de frequentie van je waarnemingsveld zich uitbreidt voorbij de drie dimensionale gedachten, plichten, herinneringen en beslissingen van “het dagelijks menselijk leven op Aarde”.

De reden waarom je deze bewustzijnsverandering kunt hebben van Wie je bent, WAT je doet, en HOE je je voelt, is omdat deze zich uitbreidt naar de JIJ die in staat is om je rust en kalmte te bewaren te midden van de dagelijkse uitdagingen. Neem de tijd om naar een speciale plek te gaan waar je je voldoende kunt ontspannen om je het “gevoel” van een andere realiteit te herinneren waarin je WAKKER bent voor de JIJ tijdens een piek ervaring of een prachtige droom.

Helaas zijn velen van jullie die nu je aardse voertuig dragen, zo verwikkeld geraakt in je drie dimensionale dagelijks leven, dat je bent vergeten dat je meer bent dan alleen maar een “drie dimensionaal mens”.

Ja, er zijn veel mensen die NOG niet zijn ontwaakt voor de hogere frequenties van hun ZELF, maar steeds meer mensen beginnen zich af te vragen wat er aan de hand is. Ze begrijpen misschien niet wat er in hun dromen, hun verbeelding, hun gedachten en hun gesprekken gebeurt, maar toch worden steeds meer mensen wakker voor een “diep innerlijk weten”.

In het begin besluiten de meesten van hen dat het “slechts een droom” was. Maar wanneer dat wat er in hun “droom” gebeurde zich ook in hun dagelijks leven begint af te spelen, herinneren veel van de “Ontwakende Mensen“ zich dat ze een familie hebben die zich in een werkelijkheidsfrequentie bevindt die onbekend is voor hun drie dimensionale, menselijke zelf.

In het begin verdringen de meeste van deze “ontwakende mensen”, zoals wij, de Galactische wezens hen noemen, misschien hun “vreemde ervaring” en zorgen ze ervoor het aan NIEMAND te vertellen! Maar na verloop van de tijd kunnen veel van deze ontwakende mensen niet langer hun ongelooflijke ervaringen voor hun vrienden en familie verborgen houden.

Gelukkig zijn er steeds meer “waarnemingen” (zoals de mensen hun ervaring van een vijf dimensionale realiteit noemen). Deze vijf dimensionale waarnemingen beginnen vaak in hun dromen, waarover ze bij het wakker worden vaak zeggen: “Wow, wat een rare droom.” Nadat ze echter meer van zulke “rare dromen” hebben gehad, komen er schijnbaar uit het niets communicaties in hun bewustzijn, en zelfs feitelijke waarnemingen van wat de mens een “Sterrenschip” noemt.

Wij, de leden van jullie/onze Galactische Familie noemen deze rare dromen “boodschappen van Thuis” en/of “gesprekken met het vijf dimensionale wezen” dat zich steeds meer verbindt met de drie en vier dimensionale mensen die dapper genoeg zijn om hun waarnemingsveld uit te breiden tot buiten het dagelijkse leven.

Je “perceptuele veld” betekent de frequenties van de werkelijkheid die je bewustzijn accepteert als “ECHT”. Als men alleen maar kan geloven dat de derde dimensie het enige “echte waarnemingsveld” is, zal men niet toestaan dat unieke ervaringen worden opgeslagen in het dagelijks bewustzijn.

Vaak zullen deze mensen echter uiteindelijk besluiten om deze unieke en “hogere dimensionale informatie” in hun bewustzijn toe te laten. Deze acceptatie kan beginnen met gedachten zoals, “Wow wat een droom was dat!” of “Ik wist niet dat ik dit soort rare gedachten en gevoelens kon verzinnen.”

Gelukkig willen ze na verloop van tijd vaak die “rare dromen en fantasieën” meer diepgaand ervaren. Hun waarnemingsveld begint zich namelijk voldoende uit te breiden om de vierde dimensie naast de derde dimensie, frequenties van werkelijkheid, te omvatten.

Naarmate hun dromen, gedachten en herinneringen prettiger worden, begint de ontvanger van deze informatie te beseffen dat er iets heel bijzonders en nieuws met hen gebeurt.

Wanneer ze in staat zijn om zich te realiseren dat dat wat ooit “raar” of “angstaanjagend” was, “speciaal en opwindend” is geworden!

KUNNEN ZE (KUN JIJ) OP DAT MOMENT
HUN (JOUW) GALACTISCHE FAMILIE GAAN HERINNEREN!

De Arcturianen

Voor lezingen met de Arcturianen via Suzanne Lie, kunt u haar mailen naar suelie@me.com

Vertaling: Marieke