De Galactische Familie: Samenwerken Als Mens en Planeet

De Galactische Familie: Samenwerken Als Mens en Planeet

Gechanneld door: Suzanne Lie – 1 Maart 2021

Het is HET NU voor de Mensen en de planeet om samen te werken als ÉÉN wezen. Natuurlijk beseffen wij, jullie Galactische Familie, dat vele Derde Dimensie Mensachtigen zichzelf nog niet zien als “Leden van Gaia,” die ook bekend staat als Planeet Aarde!

Het is waarschijnlijker dat een derde dimensionaal mens zichzelf ziet als een mens die “eigenaar is” van een bepaalde hoeveelheid land, huizen en andere “dingen” of “plaatsen”. Gelukkig zijn er veel mensen die goed zorgen voor die plaats die zij “bezitten”.

Wij, de leden van jullie Galactische Familie, denken echter niet dat wij een deel van Moeder Aarde “bezitten”, op dezelfde manier als een kind niet zou denken dat het zijn ouders “bezit” of het huis van zijn ouders waarin het woont.

Op dezelfde manier dat een volwassene zijn kinderen zou leren “goed voor hun huis en tuin te zorgen”, herinnert jullie Galactische Familie jullie eraan dat Gaia een levend wezen is dat het nodig heeft dat AL haar menselijke gasten goed voor hun driedimensionale planetaire huizen zorgen.

Natuurlijk is het heel duidelijk dat er veel, heel veel mensen zijn die NIET goed zorgen voor het levende Wezen Gaia, dat voor de meeste mensen bekend staat als de Aarde.

In feite zijn er niet veel derde dimensionale mensen die voldoende ontwaakt zijn om zelfs maar aan Gaia te denken als een levend wezen. Voor de meeste mensen wordt de planeet Aarde gezien als een “ding”, of misschien iets dat zij op de een of andere manier “bezitten”.

Maar wij Galactische wezens denken alleen aan Gaia als Moeder Aarde. Voor ons, de Galactische wezens  die naar vele planeten hebben gereisd en er ook hebben gewoond, hebben ontdekt dat Gaia een uitzonderlijke planeet is omdat Zij (Planeet Aarde) een gevoel van Liefde en Licht uitstraalt.

Natuurlijk zijn alleen de mensen die in staat zijn om van zichzelf, hun vrienden en familie te houden in staat om het concept van “houden van een planeet” te begrijpen en/of op een planeet te leven die liefde lijkt te resoneren voor hen die bereid zijn om dat gevoel van Onvoorwaardelijke Liefde te erkennen en te ervaren dat resoneert vanuit de vele prachtige gebieden van Gaia’s planetaire lichaam.

Ja, Gaia heeft inderdaad een “planetair lichaam,” en ja, ze is aan het ontwaken tot iets breder, intenser zorgzaam dat op een gelijkaardige manier is als waarop ontwaakte mensen die op Aarde leven kunnen voelen dat er iets aan het veranderen is.

Natuurlijk, “The darkest night is just before dawn,” wat betekent dat men bereid moet zijn om uit te zoeken wat er precies geheeld, veranderd en/of opgeheven moet worden zodat de mensheid zich kan gaan herinneren dat er een andere HOGERE DIMENSIONELE REALITEIT is die altijd om en boven hen heeft bestaan, maar zij vergaten die realiteit omdat zij zo erg werden afgeleid door alle “dagelijkse kwesties en problemen.”

Het belangrijkste punt is of de mensen zich kunnen herinneren dat zij – de mensen op Aarde – op een bepaald niveau verbonden zijn met de hogere dimensionale Galactische wezens . In feite zijn deze hogere dimensionale Galactische wezens in veel gevallen mensen die vrijwillig hun geliefde hogere dimensionale realiteiten hebben verlaten om de geliefde planeet Gaia bij te staan die bijzondere liefdevolle zorg hard nodig heeft!

Hoe kan een menselijk wezen “speciale liefdevolle zorg” geven aan een hele planeet?

Het antwoord op die vraag moet naar je eigen Hoger Dimensioneel ZELF gestuurd worden via de manier waarop jij en jouw eigen Hoger Zelf geleerd hebben met elkaar te communiceren.

Als je het antwoord op die vraag nu NIET hebt,
dan zou je er misschien mee moeten beginnen er naar te zoeken!
Onthoud gewoon dat JIJ de schepper bent van jouw realiteit
en alleen JIJ kunt je herinneren hoe JIJ kunt communiceren
met je eigen Hogere Dimensionale Expressies van ZELF!

Als een hint, probeer te herinneren om jouw eigen Hoger Dimensioneel ZELF te vragen!

Als je de laatste tijd niet hebt gecommuniceerd met die JIJ
zou je willen beginnen met een speciaal tijdstip te reserveren
en een speciale plaats waar je Diep naar BINNEN en HOOG BOVEN kunt gaan
Om de JIJ te vinden die er altijd al binnen in jullie was

MAAR JULLIE ZIJN HET VERGETEN.

Wanneer je die JIJ vindt, jouw Galactische JIJ
zul je beginnen

SAMEN TE WERKEN ALS MENSEN EN PLANEET

 

Suzanne Lie

Bron

 

Vertaling: Martien