De Engelen en De Arcturianen: In Gezelschap van Engelen / via Suzanne Lie / 31 Juli 2018

De Engelen en De Arcturianen:
In Gezelschap van Engelen
via Suzanne Lie / 31 Juli 2018
Geliefde, wat betekent ieder ÉÉN in de hogere rijken van de werkelijkheid
waarmee ik bedoeld ben om mee te communiceren, ik ben gereed om jullie bericht te ontvangen. Ik weet niet waarom ik mijn communicatie op deze manier ben begonnen, maar het was wat in mijn bewustzijn kwam om te schrijven, wat is hoe ik al mijn berichten ontvang en documenteer.
In feite hoor ik nu dat de Arcturianen, de Pleiadianen en verschillende leden van het Engelenrijk in dit NU hun eendrachtige boodschap zenden. Ik denk dat ze willen dat ik deze ochtend op hen afstem.
Een paar jaar geleden verhuisden we naar een totaal andere omgeving.
Ik ben dol op deze omgeving, omdat het zogezegd in het platteland is, maar mijn vrienden voor het leven en familie zijn uren ver verwijderd.
Te lang om er met gemak naar toe te rijden en te dicht bij om te vliegen, naar het vliegveld gaan, betekent net zo ver rijden als het zou zijn om ons oude huis te bezoeken.
Het huis waarin we hier wonen is geweldig en we zijn omringd door de natuur, met de oceaan in de buurt. We zijn erin geslaagd om het grootste deel van ons huwelijksleven heel dichtbij te leven en / of op loopafstand van de Stille Oceaan, wat een grote zegen is.

Degenen van jullie die dicht bij de oceaan wonen, of een grote hoeveelheid water, weten waar ik het over heb. In feite, als jullie dicht bij, of op een plaats wonen, waar jullie omringd zijn door Gaia’s prachtige natuur, weten jullie waar ik het over heb.
Ik weet niet waarom ik dit schrijf, maar ik laat het altijd maar gebeuren en de boodschap door mij laten komen. Ik kan niet zeggen dat de Arcturianen me deze boodschap geven, maar ik voel ze met mij.
Prachtig, ik voel ook de Engelen. Oh, wat een lieve zegen om de Engelen, of een Engel, dichtbij te voelen. Hoe voelen we een Engel of Engelen dichtbij? (Ik ben Engel en Engelen met veel respect met een hoofdletter begonnen.) Het antwoord voor mij zou zijn dat ik een vrede en kalmte voel die te vaak moeilijk te bevatten is in mijn dagelijks leven.
“Waarom heb ik het woord “bevatten” gebruikt?” vraag ik mijzelf.
Meestal ontdek ik mijzelf verbonden met der Arcturianen en/of de Pleiadianen, maar vandaag voel ik de Engelen.
Aartsengel Zadkiël en zijn/haar (aangezien engelen geen geslacht hebben op dezelfde manier als mensen dat hebben) stuurt mij een mooi geschenk van “Engelen LIEFDE.”
Engelen LIEFDE is zo’n lieve zegen en terwijl ik het nu voel, merk ik dat ik in diepe vrede ben. Deze “diepe vrede” is geen gemakkelijk gevoel om te handhaven en ik hoor/voel lieve Zadkiël die mij eraan herinnert om voldoende op het Koninkrijk van de Engelen af te stemmen.
Wat is “voldoende?” vraag ik mijzelf van binnen af. Ik word beantwoord met de Violette Liefde van Zadkiël en zegt: “Voldoende of genoeg” is een menselijk woord dat is gebonden aan de menselijke behoefte om een bepaalde hoeveelheid te hebben.”
Wij, jullie Engelen Familie, spreken tegen jullie allemaal via de resonantie van “Onvoorwaardelijke Liefde.” Vandaag zijn wij in jou/jullie bewustzijn om allen eraan te herinneren die dit bericht ontvangen, dat liefde, speciaal onvoorwaardelijke liefde, in een cirkel stroomt.
Met andere woorden, de onvoorwaardelijke liefde die jullie in jullie werkelijkheid uitdelen, ZAL EN KOMT terug naar jullie, de verzender. Uiteraard keren alle energievelden die worden uitgezonden terug naar de afzender. Sommige van deze energievelden herinneren jullie eraan hoe jullie je echt voelen.
Aan de andere kant, herinneren sommige van deze energievelden jullie eraan dat WIJ, jullie Hogere Dimensionale Familie ALTIJD BIJ JULLIE zijn!
Helaas, of misschien wel gelukkig, keert ALLE energie die wordt uitgezonden naar de afzender terug. Er is een component van de “energie uit is gelijk aan energie terug” onderdeel van Gaia’s “primaire besturingssysteem.” Net zoals jullie eigen hersenen, werken via “energie uit is energie terug”, zo ook jullie fysieke werkelijkheid.
In feite werkt deze energie uit / energie terug veel sneller wanneer je bewustzijn resoneert naar de vierde dimensie en direct wanneer je bewustzijn resoneert met de vijfdimensionale realiteit van HIER en NU. Sterker nog, het is omdat steeds meer leden van Gaia’s mensenrijk dit feit beginnen te beseffen.
Degenen die zich bewust gewaar zijn van energie is gelijk aan energie terug, hebben een bewust besef van hoe zij hun eigen realiteit creëren. Maakt het weten van dit feit het gemakkelijker?
Niet noodzakelijk. Echter het besef dat jullie de schepper zijn van jullie eigen realiteit via de energie die jullie opnemen, die jullie binnen vasthouden en naar je werkelijkheid laat circuleren.
Terwijl iemands bewustzijn alleen resoneert met de derde dimensie, kunnen ze gemakkelijk in het gevoel vervallen van ‘slachtoffer zijn’.
In feite veel mensen die grote schade toebrengen aan andere personen, plaatsen of dingen, verspreiden de schade waarvan zij geloven dat zij die hebben ontvangen.
Deze mensen zijn nog niet in staat geweest te geloven dat zij de scheppers zijn van hun eigen werkelijkheid. Ja, zelfs als het “niet jullie fout was”, was het ergens in jullie bewustzijn en / of in jullie aura.
Echter, als deze energie naar jullie terug is gekomen, is dat in feite een prachtige kans voor jullie om het Violette Vuur op te laten vlammen en  ALLE schaduw te transformeren in Licht, Licht, Licht!
De actie van het opvlammen van het Violette Vuur geeft jullie de gelegenheid om te accepteren dat deze energie, ervaring, ontbering naar jullie toe is gekomen om jullie eraan te herinneren dat JIJ / JULLIE het Violette Vuur kunnen gebruiken, op laten laaien om datgene te transmuteren wat jullie bewustzijn verlaagt of jullie ontberingen veroorzaakt.
We zullen niet zeggen dat jullie probleem meteen zal worden opgelost, omdat jullie problemen eigenlijk cadeaus zijn. Jullie ‘problemen’ vertellen jullie wat niet werkt in jullie leven. En dat jullie kunnen herinneren om te herinneren dat problemen jullie leraren, jullie karma en jullie leraar zijn van jullie Aarde school.”
Net zoals elke persoon zijn eigen “besturingssysteem” heeft dat ze hebben ontwikkeld uit de som / totaal van alle incarnaties die ze op Aarde hebben gemaakt, heeft Gaia zelf een besturingssysteem. Gaia’s besturingssysteem is “energie die naar haar planeet gaat” en zal terugkeren naar de ontvanger.
Gaia koos voor dit besturingssysteem toen ze ervoor koos een ‘onderwijsplaneet’ te zijn. Wat Gaia onderwijst, aan hen die bereid zijn te leren, is dat JIJ/JULLIE  het leven creëren door wat jullie in het leven uitstralen.
Met andere woorden, als jullie ervoor kiezen om anderen te helpen en onze onvoorwaardelijke liefde zo veel mogelijk binnen elk NU te verzenden, zullen jullie hulp voor anderen en onvoorwaardelijke liefde van anderen ontvangen.
Deze ‘anderen’ hoeven geen andere mensen te zijn. Planten en dieren zouden de terugkeerders kunnen zijn van de liefde die jullie sturen.
In feite zal Gaia, haar planetaire ZELF, ook jullie liefde teruggeven. Sommigen noemen jullie misschien “geluk”, maar dat is alleen omdat er nog niet gerealiseerd wordt dat jullie allemaal makers van jullie eigen werkelijkheid zijn.
Als jullie liefde en vriendelijkheid uitstralen, overbrengen, ontvangen jullie liefde en vriendelijkheid van anderen. Aan de andere kant, als jullie dit doen met angst en woede, ontvangen jullie angst en woede in jullie eigen werkelijkheid. We gebruiken het woord “werkelijkheid” omdat, hoewel jullie allemaal dezelfde planeet delen, jullie veel, in veel verschillende vormen van werkelijkheid leven.
Deze “vormen van werkelijkheid” zijn direct verbonden met energie uit en energie terug van jullie vorige incarnaties. Gaia is een ‘leer planeet’ waar jullie kunnen leren als jullie er klaar voor zijn. Sommige levens kunnen zo moeilijk zijn dat jullie alleen maar leren ‘hoe te overleven’.
Echter, leren hoe te overleven in jullie fragiele driedimensionale, menselijke vorm is een groot geschenk dat jullie hebben gegeven aan jullie eigen toekomstige incarnaties. Jullie denken misschien dat incarnaties in het verleden allemaal vergeten zijn, maar dat is alleen vergeten in het driedimensionale bewustzijn.
Zodra jullie in staat zijn om jullie “gevoel voor het zelf” uit te breiden buiten het specifieke aardse voertuig en de aardse situaties van jullie huidige leven en als jullie onthouden wat jullie in andere incarnaties hebben geleerd, hebben jullie jezelf toegang gegeven tot ontelbare levenslessen die jullie kunt opnemen in jullie huidige incarnatie.
Sterker nog, diegenen van jullie die jullie jezelf hebben toegestaan jullie vroegere zelf te herinneren en / of jullie vorige levens op een Sterrenschip of jullie Thuiswereld, hebben een groot vermogen om Gaia te helpen met Haar Planetaire Ascentie naar de vijfdimensionale dimensie van de realiteit.
In feite hebben veel mensen die binnen jullie NU leven, hebben ervoor gekozen om een 3D voertuig te nemen om Gaia te helpen tijdens deze enorm uitdagende tijd van planetaire Ascentie. Als jullie naar alle levens van alle Geascendeerde Meesters kijken, ze hadden GEEN gemakkelijke levens.
Dit was omdat ze ervoor kozen om hun ‘reden voor incarnatie’ te volgen, liever dan het ‘gemakkelijke pad van persoonlijk comfort” te volgen.
Zij herinnerden zich ook dat energie in cirkels reist. Daarom zou de energie die zij in hun realiteit uitzenden/overbrengen uiteindelijk terugkomen bij de afzender.
Daarom zij, zoals de Opgevaren Meesters, kozen ervoor om in communicatie te blijven met hun Hogere ZELF en / of hun Hogere Leiding, zelfs als het te moeilijk leek. In feite is leven via de instructies van jullie eigen Hogere ZELF een hele uitdaging en slechts een kleine minderheid van de mensheid kan zelfs hun Hogere ZELF herinneren, laat staan hun Hogere ZELF volgen.
Het driedimensionale formaat van “gewoon een mens zijn” kan heel uitdagend zijn en lijkt veel op reizen door het leven in een raceauto, maar alleen met gebruik van jullie eerste versnelling. Terwijl jullie je bewustzijn toestaan uit te breiden naar de vierde dimensie, leiden jullie aangeboren creatieve gedachten, emoties en acties jullie door het leven.
Jullie worden ook geleid, als jullie ervoor kiezen om die gave te accepteren, om jullie bewustzijn uit te breiden om de vijfde dimensie te omvatten. De vijfde dimensie heeft een totaal ander besturingssysteem van leven in het HIER van het NU.
Gelukkig hebben jullie via jullie driedimensionale bewustzijn al geleerd hoe jullie effectief en liefdevol kunnen functioneren in jullie driedimensionale wereld.
Jullie vierde dimensionale bewustzijn, is de kern van jullie meest creatieve menselijke zelf, evenals de toegang tot het pad naar jullie vijfdimensionale zelf dat niet langer gebonden is door de driedimensionale tijd en ruimte.
In feite, introduceert jullie vijf dimensionale zelf jullie aan de Galactische ZELVEN die resoneren met de hoger dimensionale werkelijkheden die Gaia op een onzichtbare manier omringen en beschermen.
Als jullie deze hoger dimensionale versies van jullie Multidimensionale ZELF willen ontmoeten, hoeven jullie alleen maar te …
VRAGEN!
Lieve hogere dimensionale expressies van mijn multidimensionale ZELF, IK BEN klaar om op regelmatige basis met jullie te communiceren.
Ik beloof dat ik onze ontmoetingen op een of andere manier zal documenteren en delen met anderen. Op deze manier zal ik ALTIJD onthouden dat jullie hogere dimensionale berichten komen:
NIET NAAR MIJ MAAR DOOR MIJ
Zodra jullie REALISEREN en LEVEN, het weten dat JIJ / JULLIE een kanaal zijn voor de hoger dimensionale, Ascentie energievelden, zal jullie leven veranderen op manieren die jullie je niet kunnen voorstellen vanuit het perspectief van jullie driedimensionale zelf.
We danken, onvoorwaardelijk liefde en ondersteunen totaal of moedigen vrijwilligers volledig aan om Gaia te helpen met haar proces van PLANETAIRE ASCENTIE. We weten dat degenen die dit pad kiezen  hogere leiding en nieuwe ervaring zullen ervaren voorbij aan wat jullie ooit eerder hebben meegemaakt.
Weet alstublieft dat dit het Klaroengeschal is
En omhels een ieder die ervoor kiest mee te doen aan deze oproep.
Zegeningen van Onvoorwaardelijke Liefde.
Jullie Familie van Engelen
De Arcturianen en jullie Hogere Dimensionale Familie
Vertaling voor wakkeremensen Anja.