De Arcturianen “Het Hogere Licht Accepteren” Deel 1 / 14 Augustus 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
“Het Hogere Licht Accepteren”
Deel 1

14 Augustus 2015 / Dr. Suzanne LieWanneer we de energie gewaarworden

       Kunnen wij met de energie stromen
              Hetgeen ons toestaat om de energie te lezen aldus
                     Wij de ingebedde instructies in de energie kunnen volgen. 

Terwijl wij in toenemende mate vijfdimensionaal worden, zullen we beginnen sensaties te hebben van ons Lichtlichaam en van de Licht Taal. Deze sensaties beginnen vaak aan de basis van onze wervelkolom of soms gewoon achter ons hart. Deze sensaties rijzen omhoog vanuit de Kundalini energie, hetgeen onze persoonlijke, vormeloze, innerlijke Lichtlichaam is.
Wijselijk genoeg, een aanzienlijke hoeveelheid van ons die naar beneden kwamen in onze derde dimensionale voertuig herinnerden zich ietwat hoe het was in onze andere derde dimensionale incarnaties. Dus waren wij in staat om te herinneren dat wanneer wij naar de Aarde kwamen, wij niet via een schip of een boot of een ruimtevaartuig arriveerden, maar dat wij op onze essentie naar de Aarde kwamen.

Met andere woorden, wij stonden onze essentie toe in/naar een fysiek Aarde voertuig te stromen. Tegelijkertijd, lieten wij een groter percentage van onze levensstroom achter in onze multidimensionale lichamen en in de hogere dimensies. Vandaar dat, het hogere component van ons zelf boodschappen en communicaties omlaag kan zenden om ons te helpen terwijl wij doorheen ons dagelijkse leven gaan waarin wij een 3D Aarde voertuig dragen.
Wij kwamen in/naar dit derde dimensionale voertuig toen een portaal zich in/naar onze gestalte opende. Vandaar dat, wij binnen kunnen komen met de geboorte, wanneer er een bijna doodervaring was, met een hoge koorts, een ongeluk, of een extreme ziekte. Al deze ervaringen stonden onze derde dimensionale Aarde voertuig toe om zich te openen voor de hogere frequenties van ons zelf.
Wanneer de hogere frequenties eenmaal ons derde dimensionale voertuig binnengaan is, vanuit ons hogere dimensionale ZELF, vermengen zij met onze derde dimensionale bewustzijn. Op deze manier, zijn wij mensen multidimensionale wezens, precies hier in de derde dimensie.
Ook, vanwege deze vonken van onze eigen hogere essentie die wij toegestaan hebben om ons te betreden via ons geopende portaal, verbonden wij ons met het hogere Licht van het NU van de ENE. Wij kwamen werkelijk vanuit de ENE, en binnenin de ENE is er alleen maar het NU.
Als wij volledig ons hogere Licht omhelzen kunnen wij onze zuiverste essentie herinneren, wij herinneren dat afscheiding een illusie van de derde dimensionale werkelijkheid is. Wij, onze essentie, herinnert zich dat het het NU van terugkeren is.
Echter, velen zijn zo gehecht geraakt aan hun menselijke zelf, en onze fysieke Aarde, dat wij deze planeet niet willen verlaten totdat wij Gaia in de imposante, vorstelijkheid van Haar vijfde dimensionale planetaire zelf kunnen ervaren.
De vijfde dimensie van Gaia is bedoeld gevuld te zijn door de ascenderenden die een “piek van de samenleving” gecreëerd hebben waarin grote zielen, artiesten en hogere dimensionale, multidimensionale wezens in staat zijn om hun eigen energiegebied in die vijfde dimensionale essentie te lokaliseren.
Deze vijfde dimensionale frequentie van Gaia is wat wij zouden willen noemen de Nieuwe Aarde. Het is de vijfde dimensionale Aarde. Wij hebben op de derde dimensionale Aarde geleefd en wij zijn door het wiel van het leven en dood heen gegaan van de derde naar de vierde naar de derde naar de vierde. Nu zijn wij gereed om over te gaan in/naar de vijfde dimensionale Aarde en kunnen wij kiezen om onder diegenen te zijn die ermee beginnen die frequentie van Gaia te bewonen en te verlevendigen.
Alleen vijfdimensionale wezens kunnen een vijfde dimensionale werkelijkheid bewonen. Dus, met het oog op het feit voor ons om de vijfde dimensionale Gaia te bewonen moeten wij in/naar onze eigen vijfde dimensionale Aarde voertuig transmuteren. Velen van ons hebben incarnaties genomen in andere tijden op Gaia, of op andere planeten, welke gelijkaardig waren aan wat er zich nu op de Aarde voordoet.
Wanneer het ook is dat een werkelijkheid op de opwaarts gaande cyclus is in/naar een piek samenleving is er een kans voor immense zielgroei. Wanneer wij eenmaal terugkeren naar onze vijfde, zesde, zevende en hogere dimensionale zelf, vergeten wij over de tijd ertussenin, het op en neergaan, omdat wij niet langer resoneren op/met de frequentie welke de tijd vasthoudt.
Daarom kunnen wij het Nu herinneren waarin een nieuwe maatschappij gelijktijdig tot bloei komt met het NU waarin een maatschappij in/naar diens eigen neergang vervalt. Op deze manier, een intieme ervaring hebbende van de cyclus van geboorte en de cyclus van het sterven.
Wij namen deze Aarde voertuigen omdat vanuit het perspectief van het hogere zelf wij een immens gepolariseerde maatschappij niet kunnen begrijpen. De meesten van ons komen vanuit galactische maatschappijen waarin er geen conflict geweest is sinds het einde van de grote galactische oorlog. Daarom, wanneer wij naar beneden komen in/naar een derde dimensionale maatschappij het behoorlijk schokkend is te beseffen dat er zoveel conflict en angst is zonder voldoende Liefde en Licht om die duisternis te balanceren.
Een andere uitermate moeilijkheid is dat maatschappijen, zoals de maatschappij waar Gaia uit vandaan aan het verhuizen is, de wezens vaak zo diepgaand betrokken zijn in het doen alsof zij een menselijk wezen zijn dat zij niet beseffen dat andere rassen gevoelhebbend/gewaarwordend zijn. Zij zien het gewaarwordende/gevoelhebbende in dieren niet. Zij zien het gewaarwordende/gevoelhebbende in planten niet.
Het meest belangrijk zien zij het gewaarwordende/gevoelhebbende van hun planeet niet. Zij weten dat zij een gevoelhebbend wezen zijn maar op de één of andere manier realiseren zij zich niet dat de enorme grote globe die zijn bewonen ook gevoelhebbend/gewaarwordend is. Gelukkig is die oude illusie tot een einde aan het komen terwijl het hogere Licht steeds sterker aan het worden is.
Je mag vragen, “Hoeveel Hoger Licht zijn wij nodig, en wat voor frequentie moet het zijn?”
Ons antwoord is dat het hogere Licht grenzeloos is. Ook, heeft het hogere Licht geen limiet en geen tijd of ruimte.
Wij spreken over het multidimensionale Licht dat er altijd was maar net voorbij jullie gewaarwording, omdat jullie bewustzijn niet aanwezig kon zijn bij een werkelijkheidsfrequentie, dat zoveel hoger was dan de frequentie van jullie bewustzijn.
Voordat jullie begonnen het hogere Licht te accepteren, leefden jullie alleen in de frequentie van de derde dimensionale, fysieke, illusies. Wij wensen om jullie eraan te herinneren dat iedere werkelijkheid binnenin het Nu van de Ene is en dat altijd geweest is.
En het is via het proces van:
       het waarnemen van de hogere energiegebieden van werkelijkheid,
              vermengen met deze energiegebieden,
                     stromen met deze energiegebieden,
                           en luisteren naar de boodschappen in deze energiegebieden,


dat JULLIE, de ascenderenden van Gaia, in staat zijn om in/naar de hogere frequentie van de Aarde die jullie NU bewonen te verschuiven


Jullie bewoonden de derde dimensie toen jullie in leven op de Aarde waren, toen:
       “stierven” jullie in dat leven en
               bewoonden jullie de vierde dimensie frequentie ring rondom Gaia. 


Nu bereiden jullie je voor om te resoneren op/met de vijfde dimensionale frequentie ring rondom Gaia, welke de vijfde dimensionale versie van de Aarde is.
Wij vertellen dit allemaal, onze geliefden, omdat jullie verbazingwekkend Portalen geopend hebben die in staat zijn om dagelijks het hogere en hogere Licht te accepteren in de kroon van jullie hoofd en het omlaag te trekken doorheen al jullie zeven chakra’s om deze energie in de kern van Gaia te aarden.
Jullie boden jezelf ook vrijwillig aan om jullie Portaal geopend te houden. Vandaar dat, jullie fysieke lichaam dienst verleent als een open Portaal waardoorheen de vijfde dimensionale energie kan stromen, doorheen jullie om in de kern van Gaia geaard te worden. Zijnde een geopend Portaal is geen gemakkelijke taak en wij verwachten niet dat jullie allemaal in staat zullen zijn om die dienstverlening gedurende al jullie 3D “tijd” te geven.
In feite, wanneer je in de tijd bent is dat omdat je bewustzijn omlaag gevallen is, en je druk bezet bent met de ervaring van het zijn van een mens. Dan wanneer je “tijd” hebt om te mediteren kan je in/naar het NU van de ENE gaan en je Portaal openen.
Wanneer jij je portaal opent, komt het hogere Licht de gehele weg omlaag doorheen je lichaam en omlaag in/naar de Kern van Gaia, alles dat minder is dan de resonantie van je vijfde dimensionale zelf raakt losgemaakt van de illusie van je fysieke lichaam dat je draagt.
Op dat punt mogen jullie intense emoties, ziekte en kwetsuren ervaren. Wat er zich in feite voordoet dan is dat wanneer dat hogere Licht binnenkomt, het wat voor blokkades dan ook losmaakt dat je binnenin je lichaam hebt en die je bekwaamheid beperken om volledig je bewustzijn in/naar de vijfde dimensie en daaraan voorbij uit te breiden.
Herinner alsjeblieft, deze zijn geen gevoelens om in eigendom te houden maar gevoelens om losgelaten te worden. Wij herinneren jullie er allemaal aan, onze dierbare Ascenderenden dat los te laten wat voorbij is jullie toestaat om diepgaand dat te omhelzen wat bezig is te beginnen.
Wij, de Arcturianen, zullen terugkeren met deel 2 van deze boodschap.
Zegeningen aan jullie allemaal en blijf afgestemd op jullie eigen “boodschappen van thuis”.
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl

http://suzanneliephd.blogspot.nl/