De Arcturianen: Het Herinneren van Inter-Dimensionale Communicaties / via Suzanne Lie / 9 Juni 2018

De Arcturianen:
Het Herinneren van Inter-Dimensionale Communicaties
via Suzanne Lie / 9 Juni 2018

 

Het is het NU om jullie inter-dimensionale communicaties te herinneren.
Jullie, onze geaarden vertegenwoordigers op de Aarde, hebben gewacht en geprobeerd om jullie inter-dimensionale communicaties te herinneren, maar er zat jullie altijd iets in de weg.
Leven na leven, de vele verschillende lichamen van jullie Multidimensionale ZELF probeerden zich te herinneren hoe te communiceren met de hogere frequenties van de werkelijkheid.
Jammer genoeg, toen jullie eenmaal een lid waren van de derde/vierde dimensies van de werkelijkheid, waren de herinneringen van jullie aangeboren vijfdimensionale ZELF net buiten jullie bereik.
Vele van jullie, onze vrijwilligers om een driedimensionaal Aards lichaam te nemen, probeerden te herinneren om hoe te verbinden met jullie hogere dimensionale vrienden, familie en zelfs jullie eigen hogere dimensionale ZELF. Echter, de verbindingen en de korte berichten die jullie ontvingen vlogen snel door jullie driedimensionale bewustzijn.
Het was alleen wanneer jullie meteen het bericht documenteerden dat jullie “3D tijd” konden treffen om te proberen te vertalen, een tijdloos, inter-dimensionaal bericht naar een aan de tijd gebonden driedimensionaal bericht dat jullie konden documenteren en zelfs delen met anderen.
Jullie hadden geleerd van jullie incarnaties van voor de late 1900’s dat het niet verstandig was om te delen wat jullie inter-dimensioneel ontvingen.
Jullie leerden ook in incarnaties voorheen dat het heel gevaarlijk zou kunnen zijn om te spreken over wat jullie wisten dat was een bericht van de hogere werelden.
De meesten van jullie wisten niet wat een “dimensie” was, dus die term werd niet gebruikt. In plaats daarvan, gebruikten jullie termen die mensen konden accepteren, zoals jullie aangeboren creaitiviteit.
Anderen, konden vaak niet geloven dat er een dimensie van werkelijkheid was die voorbij was aan en veel verder weg dan hun fysieke wereld.
Als er een hogere wereld was, was het bekend als de Hemel, waarin alleen Engelen waren en “hele goede” mensen naar toe konden gaan toen ze stierven. Natuurlijk, vele beschavingen geloofden dat ze één leven en één dood konden hebben. En dan gingen ze naar de Hemel als zij goed waren en naar de Hel als ze slecht waren.
Alleen de grote filosofen en Heiligen hebben over deze kwesties nagedacht. De “gewone mensheid” moest de aandacht zeer richten op overleving of gehoorzamen aan wat zij hadden gehoord of over gelezen van een ander persoon, een Heilig persoon of wat voor vorm van hemels wezen waarin zij geloofden.
Mensen die anders waren ten gevolge van een geloofssysteem werden aan de kant gezet, genegeerd of nog erger gemarteld en gedood.
In vroegere tijden van de mensheid waren levenspannen vaak kort en veel mensen leefden op de rand van overleven.
Wij, jullie Galactische Familie zijn geschokt dat dit soort van discriminatie nog steeds bestaat.
In feite, kan er geen planetaire ascentie plaats vinden terwijl sommige mensen nog oordelen of andere mensen schaden en zolang mensen dezelfde wreedheid op de planeet Aarde gebruiken die hen een plaats biedt om te leren over “een fysiek mens zijn”.
Aan de andere kant, zijn er veel mensen die een leven leven van dienstverlening aan anderen en hun leven toewijden aan het helpen van andere mensen, dieren en/of de gehele planeet Gaia.
Omdat de Pleiadianen het meest lijken op mensen van onze Galactische Familie, zijn zij vaak degenen die zich naar de Aarde hebben gewaagd.
Op deze wijze, kunnen wij, jullie Galactische Familie, “tussen de mensheid” wandelen om beter te bepalen hoe de mensheid kan worden geholpen om te ontwaken en/of ontwakende mensen te helpen om zich te herinneren aan hun ware Multidimensionale ZELF.
Wat wij de Galactischen, keer op keer hebben gevonden, is dat de mensheid een lange weg te gaan heeft voordat ze er gereed voor zijn
terug te transmuteren naar hun aangeboren hogere dimensionale ZELF.
In feite zijn wij Galactici nogal van streek dat zoveel van onze dappere vrijwilligers die een lichaam op Aarde aannamen, de grote gevaren van de driedimensionale Aarde moeten ondergaan.
Maar aan de andere kant, zijn er mensen die in staat zijn om op “veilige plaatsen” te incarneren of “piek samenlevingen” waar zij hun ware ZELF kunnen zijn zonder beangstigende andere mensen.
Mensen weten dat een beer of leeuw niet bang moet worden gemaakt, omdat het kan aanvallen. Leden van de mensheid vallen echter ook aan als ze bang zijn.
Wij, jullie Galactische Familie, wensen commentaar te geven en de vele ontwaakten en ontwakenden te danken, die klaarstaan om met ons samen te werken om de Aarde te helpen door haar proces van ascensie.
De mensen die helpen met de ascentie van Gaia zullen met Haar ascenderen en/of zijn ze al geascendeerd en kozen ervoor een andere incarnatie aan te nemen om te assisteren met de Planetaire Ascentie van Gaia.
Gelukkig herinneren zich steeds meer leden van de mensheid hun Thuiswereld, de Missie en de reden waarom zij naar de Aarde kwamen en/of het herinneren van hoe te communiceren met hun hogere dimensionale ZELF en hun hogere dimensionale Familie.
Op de een of andere manier wisten deze ontwaakten en ontwakenden dat deze frequentie van werkelijkheid die zij in gedachten zagen, hoorden binnenin hun bewustzijn, zich ermee verenigden tijdens hun dromen en/of het opschreven op papier, op de computer, gezongen hebben via een lied, een tekening hebben gemaakt etc. dat het ECHT was en dat zij het zich “herinnerden.”
Verschillende mensen, herinnerden zich verschillende dingen, maar ze herinnerden zich wel wat zij zeiden dat zij zouden herinneren voordat zij hun driedimensionale aarde voertuig aannamen.
Er is inderdaad een menselijk zelf, maar het is ONS menselijk zelf, die communiceert met hogere dimensionale expressies van Wezens via ons hoger bewustzijn. Dit hoger bewustzijn komt voort vanuit het feit dat degenen die Ascenderen steeds meer inter-dimensionale communicaties hebben.
Degenen die Ascenderen, omvatten waarschijnlijk jullie.
Degenen die Ascenderen lijken misschien boos of van streek door iets en kunnen wel of niet weten waarom dit zo is. Dit gedrag komt heel vaak voor wanneer een planeet zich voorbereidt om het besturingssysteem van die planeet te veranderen in de volgende frequentie van de realiteit.
Meestal zijn er de “Eersten” die hebben aangeboden om “het onderzoek te doen” over hoe een vijfdimensionale realiteit anders zou zijn dan een derde, vierde en / of derde / vierde dimensionale planeet.
Een derde / vierdimensionale planeet die heeft aangeboden om de wezens van hun realiteit te helpen hun derde dimensionale bewustzijn in de vierde dimensie uit te breiden, is zeldzaam, maar het omvat wel degelijke Gaia.
Meer en meer geaarden kiezen er bewust voor om meer neurale synapsen te activeren in hun brein om zich met deze grotere lading van nieuwe informatie te verbinden in hun dagelijkse bewustzijn.
Als hun bewustzijn uitbreidt verder dan het driedimensionale bewustzijn van “overleven” zal/kan hun brein het vermogen meer gemakkelijk uitbreiden om meer gecompliceerde electrische componenten van hun neurale netwerk te doen ontvlammen.
Het is dan dat ze zich meer en meer beginnen te herinneren over hun incarnaties uit het verleden, hun huidige downloads van hun Hogere ZELF en de mogelijke toekomstige realiteiten die “zo dichtbij en tot nu toe” lijken.
Geleidelijk zullen de ontwaakten  zich meer en meer herinneren dat ‘de Werkelijkheid een Waarneming is’. Daarom ervaart iedereen een verschillende, maar vaak dezelfde, informatie uit de hogere rijken.
Hoe kan iets “anders maar hetzelfde” lijken te zijn? Het antwoord is dat de realiteit een perspectief is van degene die elk moment van elke ervaring waarneemt. Jullie hebben allemaal dit “verschillende maar hetzelfde” gedrag op het Schip (o.a.) geoefend voordat jullie je aardse voertuig aannamen.
Wij willen tegen jullie allemaal vertellen, lieve vrijwilligers op Gaia, dat wat gemakkelijk scheen in een onvoorwaardelijk liefhebbende, volledig veilige omgeving, maar al te vaak ZEER moeilijk en uitdagend is in jullie driedimensionale realiteit.
Om deze reden hebben we ervoor gekozen om met zo veel mogelijk van onze geaarden te communiceren. Vervolgens kan elk van hen hun ervaringen delen door de vijfde dimensie te verlaten om te helpen bij de ascensie van een driedimensionale, zeer vervuilde en volledig misbruikte planeet die de mensheid als Aarde kent.
In feite was het de Aarde / Gaia, haar zelf die op regelmatige basis onze hulp aanriep. Gaia is zeer bezorgd dat de ‘duistere mensen’ haar planetaire lichaam zo zullen beschadigen dat ze niet zal kunnen ascenderen.
Wij, de Galactici, hebben Gaia verzekerd dat veel van deze veranderingen de duisternis toelaten naar de oppervlakte te komen zodat het door het licht kan worden genezen. In feite doen sommige van de belangrijkste leiders van Gaia veel meer schade dan ooit tevoren door menselijke leiders is gedaan.
De reden hiervoor is dat de Duisteren aan het verliezen zijn. Daarom trekken ze al hun ergste trucs en tactieken uit de kast om de mensen bang te houden, ongeschoolden, in staat om geweren te kopen die binnen een paar minuten veel mensen kunnen doden, en leiders die alleen voor zichzelf zorgen en niet voor degenen die ze zijn, zogenaamde leidenden.
Lieve dappere mensen, alstublieft herinner jullie dat “De Donkerste Nacht net is voor de dageraad.” Wij Arcturianen wensen dat wij konden vertellen hoe lang het zal duren om deze Donkerste Nacht te eindigen.
Tijd is echter een illusie van de derde dimensie. Daarom kunnen we jullie niet vertellen wanneer deze veranderingen zullen beginnen, maar we kunnen wel zeggen dat JULLIE heel belangrijk zijn in het vertellen van de waarheid aan anderen die gevangen zitten in de illusies die opzettelijk zijn voorbereid om de mensheid te beletten zijn missie te vervullen om:
Gaia te helpen met Haar Planetaire Ascentie!
Een van de goede kanten van de derde dimensie is individualiteit. Met individualiteit kunnen veel mensen op een andere manier op hetzelfde reageren. Als een ‘individu’ echter NIET verbonden is met de hogere informatiebronnen, kan dit leiden tot frustatie en depressie door de ‘strijd om de aarde te redden’, dat ze het gewoon opgeven!
Vergeet niet te HERINNEREN WIE JULLIE ZIJN en vergeet niet dat de Driedimensionale Werkelijkheid een perceptie is die vaak als verschillend wordt gezien door verschillende mensen en zelfs door dezelfde mens op verschillende tijdstippen.
Wees geduldig, onze geliefde vrijwilligers, om te helpen met Gaia’s ascensie. We weten dat velen van jullie ZEER moe zijn, omdat jullie dit pad al vele jaren bewandeld hebbenmet . We danken jullie voor jullie uithoudingsvermogen en nodigen jullie uit om ons te bezoeken, evenals jullie eigen vijfdimensionale expressie van het ZELF, tijdens jullie dromen en meditaties.
We vragen ook aan jullie om te delen wat jullie hebben ontvangen en / of ervaren met anderen waarvan jullie denken dat zij deze frequentie van informatie kunnen accepteren.
We raden jullie aan om boven het kruinchakra van een persoon te kijken om te zien, te horen of te voelen dat ze hun Portaal naar de Vijfde Dimensie hebben geopend. Sommige van deze mensen zijn zich volledig bewust van deze opening, maar vele anderen weten niet waarom ze zoveel vreemde of andere dromen, meditaties en ervaringen hebben.
Vergeet niet dat wij, jullie Galactische Familie, altijd voor jullie beschikbaar zijn en klaar staan om jullie te helpen op elke manier die jullie misschien nodig hebben. Onthoud, wij Galactics resoneren met de vijfde dimensie en verder. Daarom zijn we niet gebonden aan “tijd” of “ruimte”.
In plaats daarvan zijn we Hier binnenin jullie NU om jullie te helpen en om vragen te beantwoorden die jullie voor ons hebben. We sluiten deze boodschap af door jullie er opnieuw aan te herinneren dat “de donkerste nacht net is voor de dageraad!”
Daarom, vrees NIET deze donkerste nacht en ga door en blijf moedig met stappen in/naar de “Dageraad van vijfdimensionale Gaia!”
Tot slot herinneren wij jullie eraan dat JULLIE de planeet Aarde aan het assisteren zijn met Haar Planetaire Ascentie en Gaia is jullie aan het assisteren met jullie Persoonlijke Ascentie.
Tezamen Personen en Planeet en ALLE vele levensvormen van Gaia, kunnen dit NU van grote transmutatie omarmen naar het volgende octaaf van de werkelijkheid.
Wij zijn de Arcturiërs die NU spreken namens jullie hele Galactische Familie. Wij hebben berichten voor ieder van jullie.
Luister alsjeblieft en jullie zullen horen
Zegeningen van de Arcturianen en jullie Galactische Familie
http://suzanneliephd.blogspot.nl
suelie@me.com
http://www.multidimensions.com.
Vertaling voor wakkeremensen door Anja
Met Liefde en Zegeningen!