De Arcturianen: De Hogere Oproep / via Suzanne Lie / 23 mei 2018

De Arcturianen
De Hogere Oproep
via Suzanne Lie / 23 mei 2018
Lieve Arcturianen,
Ik ging naar mijn computer want ik hoorde dat jullie een bericht hadden,  ik kwam op een zijspoor terecht door wat e-mail.
Kunnen jullie mij alstublieft helpen om te herinneren wat jullie begonnen te zeggen via mij?
Lieve Suzille,
Afleiding van onze “Hogere Oproep” net zoals van onze “communicaties” is een aanhoudende uitdaging voor onze geaarden.
Er is zoveel te doen in jullie dagelijkse leven, dat als jullie geen speciale tijd en plek instellen die is toegewijd aan jullie “inter-dimensionale communicatie,” is het makkelijk om te “vergeten” of “uit te stellen” één van de belangrijkste ontmoetingen die jullie kunnen hebben.
Herinner julliezelf er bewust aan dat “Het is het NU om een inter-dimensionale communicatie te ontvangen, die jullie zullen documenteren en hopelijk delen met anderen. Wij jullie Galactische Familie, zijn heel dankbaar voor degenen die een open portaal in stand houden naar hun Hogere Zelf en hun Hogere Dimensionale Werkelijkheden.

Wij zullen jullie nu assisteren om te begrijpen hoe het “Hogere ZELF” en Hogere Dimensionale Werkelijkheden,” zeer vergelijkbaar zijn, maar niet helemaal hetzelfde. Jullie Hogere ZELF is een hogere dimensionale versie van jullie bewustzijn, welke kan of niet kan lijken op de JULLIE die een aarde voertuig aan het dragen is.
Bijvoorbeeld, jullie Pleiadiaanse ZELF is lang, dun en draagt gewoonlijk een blauw uniform. Aan de andere kant, jullie Arcturiaanse ZELF heeft jullie nooit vorm laten zien. De reden hiervoor is omdat wij er de voorkeur aan geven om vrij te zijn van alle driedimensionale vorm en om te blijven in ons meeste krachtige vorm van een energieveld.
Dit energieveld kan worden vastgehouden in een vorm wanneer wij het belangrijk vinden om iemand zijn aandacht te verkrijgen.
Maar, we geven er de voorkeur aan om te blijven in onze ware, variërende (aarzelende), transmuterende vorm dat op zijn best kan worden gezegd als “zich richten, brengen als op één lijn, aanpassen, overeenkomen, een front vormen met en zich vermengen met een persoon, plaats, situatie of activiteit welke behoefte heeft aan onze assistentie.
Wij zeggen, “behoefte hebben aan onze assistentie” omdat wij ervoor kozen om jullie liefdevol Onvoorwaardelijke Liefde te sturen of de “kracht van een idee” wanneer wij wensen met jullie te communiceren.
Wanneer wij zeggen jullie, spreken wij niet alleen over het kanaal die dit bericht opneemt en overbrengt.
Wanneer wij spreken tot de mensheid, doen we dat op een manier dat ieder van jullie aanvoelt alsof ons bericht  alleen voor jou is.
Wij doen dit zo omdat jullie leven in een geïndividualiseerde werkelijkheid waarin jullie plechtig beloofden vanuit jullie Hogere Zelf dat jullie een aarde voertuig zouden aannemen om Gaia te helpen met Haar Planetaire Ascentie.
Wij hebben geen concept van een “persoonlijk zelf” zoals jullie dat hebben op de driedimensionale Aarde. In feite, het is enkel op een driedimensionale planeet of energie golf dat men kan worden afgescheiden van het “gevoel van de ENE” om te ervaren het “gevoel van individualiteit op de Aarde.”
Wij zeggen “Individualiteit van de Aarde” omdat er niet veel situaties zijn waarin er de polariteiten zijn en de individualiteit die te vinden zijn op planeet Aarde. Gaia, het bewustzijn van de Aarde heeft uit eigen beweging op zich genomen het “experiment van de afscheiding van individualiteit.”
Op de meeste planeten en de meeste werkelijkheden, zijn er geen “afscheidingen naar verschillende individuelen” dat is een elementair component van het besturingssysteem van de Aarde.
In werkelijkheid, heeft lieve Gaia deze taak op zich genomen omdat Zij een manier wilde vinden om de grote liefde en schoonheid van Haar Zuster Venus te laten samensmelten en de afscheiding in individualiteit van Haar Broer Mars.
Gaia roteert tussen de liefdeskracht en schoonheid van Venus en de moed, de strijder, beschermingsgezindheid van Mars.
In feite, het “vrouwelijke model van de mensheid was er om te wedijveren met het Besturingssysteem van Venus” en het “mannelijke model van de mensheid was er om te wedijveren met het “Besturingssysteem van Mars.”
Op deze manier, hoopten wij, de Galactischen, dat de Aarde zou dienen als het planetaire lichaam waar mannelijke en vrouwelijke energievelden gescheiden konden blijven totdat ‘dat’ energieveld “meester was gemaakt.”
En dan, zouden de mannelijke (energie uit) en de vrouwelijke (energie in) stromen zich kunnen vermengen om een nieuwe vorm van mens te creëren. Deze nieuwe mens vorm lijkt veel op de mensen die resoneren met de hogere vierde en grotendeels met de vijfdimensionale frequentie van werkelijkheid.
Gaia, de dappere planeet die Zij is, koos ervoor om het samenvloeien van de mannelijke – energie UIT stroom en de vrouwelijke – energie IN stroom te vertegenwoordigen. Deze in en uit stroom van Inter-dimensionale energievelden was om te functioneren “net als een motor”
die Gaia zou bekrachtigen om Haar transmutatie te beginnen van een derde/vierde dimensionale planeet van individualiteit en afscheiding naar een vijfdimensionale planeet van Eenheid met de ENE.
Het was gepland dat deze oscillerende (trillende, heen en weer schommelende) energiepatronen gelijktijdig in Gaia stromend en ook er weer uit, bedoeld waren om de graad van frequentie van de planetaire energie snelheid van Gaia uit te breiden, evenals de energie snelheid van ALLE van Gaia Haar wezens.
Maar de “duisteren” konden het potentieel zien van het gebruik maken van het steeds verder vorderende energieveld voor hun eigen belang.
Hebzucht neemt echter vaak niet de tijd om voldoende onderzoek te doen.
Het probleem was dat degenen, personae, die de ‘macht over anderen” hadden, een grote afkeer hadden aan “degenen van kracht van binnenin.”
Zij hielden niet van “degenen van Kracht van Binnenin” omdat zij altijd leken te genieten van hun realiteit, die zij vulden met kameraadschap en liefde.
“Degenen van macht over anderen” konden niet begrijpen hoe “degenen van kracht van binnenin” groep zo blij leek, verlicht, artistiek en zelfs inter-dimensionaal. Daarom trachtte degenen met de macht over een vernietiging uiteen te zetten voor degenen van kracht van binnenin.
Dus oorlog, hongersnood en ziekte werden (o.a.) geïntroduceerd in de prachtige, liefhebbende planeet die, wij de Galactische, de Aarde noemen.
Wij komen naar jullie binnen dit NU omdat Gaia nog steeds wordt aangevallen. Dit aanvallen komt van degenen die op Haar planeet leven.
En Gaia gaat hiermee om, er zijn degenen die zij intens wenst te assisteren die van Haar houden en die gericht zijn op Vrede en Liefde.
Maar binnenin hetzelfde NU, zijn er degenen die er enkel aan denken om hun eigen hebzucht te voeden – en het maakt niet uit wat de ‘kosten’ zijn voor lieve Gaia en AL Haar bewoners.
Gelukkig zijn er veel mensen die leven met het besturingssysteem van Gaia van het zijn van een planeet toegewijd aan liefde en evolutie.
Gaia is in een conflict en wellicht meer dan voorheen omdat degenen van ‘macht over’ GEEN respect hebben voor Gaia en ze kwetsen Haar nog steeds.
Aan de andere kant, degenen van ‘kracht van binnenin’ doen alles wat zij maar kunnen om hun geliefde planeet Gaia te beschermen. De planeet was bedoeld om een planeet te zijn van Liefde en Vrede, dit echter is geworden een planeet van angst en oorlogen.
Deze polariteiten zoals net genoemd zijn als het ware als een jockey aan het berijden, voor macht. De groep van Liefde/Vrede realiseren zich dat als zij hun geliefde planeet moeten bekrachtigen, zullen zij moeten vinden EN gebruiken hun eigen kracht van “Kracht van Binnenin.”
Aan de andere kant, degenen die leven met -van angst/oorlog- zijn constant aan het zoeken naar het hebben van meer “macht over.”
De vraag die wij, jullie Galactische Familie stellen is, “hoe Gaia te assisteren met Haar Ascentie zonder betrokken te raken bij Haar “Oorlog van Polariteit?”
Wij realiseren ons, dat wij, de hogere dimensionale expressies van degenen van ons die ervoor hebben gekozen om een 3D aarde voertuig aan te nemen om Gaia te assisteren en die dit ook dragen, maar gelijktijdig is er, zijn jullie, expressies van ZELF verbonden met thuiswerelden en ook Hogere Dimensionale Sterrenschepen.
Er zijn er gekomen vanuit/vanaf vele verschillende werkelijkheden (planetaire/ster/galaxy) om lieve Gaia te assisteren. Maar net zoals “deze” gekomen zijn vanuit/vanaf werkelijkheden gebaseerd op Liefde en Licht, kunnen er andere wezens gekomen zijn vanuit/vanaf hun werkelijkheden anders gebaseerd.
Op deze manier moeten oude Galactische kwesties die werden opgelost door “weigeren met elkaar om te gaan (vrijelijk)” Nu worden samengemengd als wij Gaia willen helpen. De groep van ‘macht over’ heeft ook mensen op de aarde net zoals de groep van “kracht van binnenin.”
Daarom willen ook zij niet dat Gaia schade wordt toegebracht, want daarmee brengen zij ook schade toe aan hun “eigen mensen.”
Wij hopen dat jullie in kunnen zien dat dit eigenlijk goed is.
Zowel als de macht over en de kracht van binnenin wezens moeten samenwerken als ÉÉN, als ze de planeet heil willen toebrengen, welke ze allebei al vele millennia bewonen.
Daarom heeft Gaia, die veel leed heeft ondervonden van het egoïsme en de hebzucht van degenen van macht over, ook enorm profijt gehad van de Onvoorwaardelijke Liefde en de Inter-dimensionale Kracht van degenen van de macht van binnenin.
De mensen van kracht van binnenin houden erg veel van Gaia en kunnen niet verdragen om vernieling van Gaia te zien. Aan de andere kant beginnen de mensen van macht over te beseffen dat als vernieling maar doorgaat van Gaia, zij de planeet helpen afbreken die ook als hun thuis heeft gediend.
Maar degenen van macht over weten niet hoe Onvoorwaardelijke Liefde te sturen omdat zij net NOOIT ontvangen hebben.
Zij werden niet grootgebracht door liefhebbende families. Zij werden door hun eigen familie behandeld op dezelfde manier als dat zij anderen behandelden – met –macht OVER.
Maar wat als degenen van kracht van binnenin besloten om de macht over te geven van wat zij hebben ontvangen, wat was en is – om aan anderen te geven, toegestaan door de kracht van binnenin, hetzelfde geduld, inzet en liefde die aan hun is geschonken.
Er zijn ook degenen die machtig zijn,  die niet werden opgevoed door kracht van binnenin en onvoorwaardelijke liefde.
Maar, op de een of andere manier, waren zij in staat om zich te verbinden met en om te luisteren naar hun eigen Hogere ZELF om liefde, geduld, richting en bemoediging  te doen verkrijgen, die zij wellicht hebben gemist in hun 3D wereld.
Wij, jullie Galactische Familie, wensen JULLIE aan te bieden, degenen waar wij zojuist over hebben gesproken, evenals de hele mensheid, onze Onvoorwaardelijke Liefde en Inter-dimensionale Licht!
Alstublieft accepteer ons geschenk.
Het is helemaal gratis, zoals alle Onvoorwaardelijke geschenken van Liefde en Licht.
Zegeningen van jullie hogere dimensionale zelf en jullie hogere dimensionale familie. Wij zijn ALTIJD bij jullie!!
Roep ons aan en wij zullen antwoorden.
http://suzanneliephd.blogspot.nl
suelie@me.com
http://www.multidimensions.com.
Vertaling voor wakkeremensen door Anja