Conversatie met de Arcturianen met Sue en Shawnna – 13 november 2017

Conversatie met de Arcturianen met Sue en Shawnna –
13 november 2017
Stel het kaliber vast (nauwkeurigheid) voor jullie Hogere Zelf om een Werkelijkheid te Creëren en Uit te Breiden

Arcturianen: Groeten, Wij zijn de Arcturianen.
Wij willen jullie eraan herinneren dat het een lange en langzame ademhaling in beslag nam, evenals het richten van jullie focus op jullie Hogere Zelf, dat ons in staat stelt om door te komen en via jullie te spreken.
Wij willen jullie er ook aan herinneren dat elke mens de mogelijkheid heeft om ons aan te roepen, de Arcturianen, in hun bewustzijn.
Daarom heeft elke mens de mogelijkheid om in jullie Vijfde Dimensie binnen te gaan en verder dan dat, het ZELF. Jullie Vijfdimensionale Zelf is een deel van de tweede octaaf. De eerste, tweede en derde dimensies van jullie Multidimensionale Zelf zijn jullie “Eerste Octaaf van het ZELF,” welke resoneert met jullie fysieke lichamelijkheid en jullie astrale wereld.
De “Tweede octaaf van jullie Zelf” is jullie vijfdimensionale Zelf en verder dan dat, wat verder is dan lichamelijkheid en zich uitbreidt naar de Hogere Frequenties van jullie multidimensionale bewustzijn.

Shawnna, heb je gewenst ons een vraag te stellen door samen te vatten en wij willen jou een vraag stellen om te channelen via jouw begeleiding?
Swahnna:  Wij waarderen jullie begeleiding, zoals gewoonlijk en het is belangrijk om ongecensureerde conversaties te hebben over wat er aan komt en wat wij aan het ervaren zijn. Ik denk dat het meer belangrijk is dan ooit om gefocust te blijven op onze staat ven bewustzijn en om die gereedschappen te gebruiken waarvan jullie ons altijd hebben voorzien.
Dat wetende, samen, hebben wij de kracht om onze werkelijkheid mede te creëren, dit is onze eerste stap in/naar onze vijfdimensionale frequentie van het ZELF.
Wanneer jullie ons gewoon een verklaring zouden kunnen geven over hoe wij ons bewustzijn kunnen blijven uitbreiden en gericht te blijven op ons Beste Pad van het bekrachtigen van onze bewustzijnswaarnemingen om in staat te zijn de hoogste werkelijkheid te ervaren die wij ons voor kunnen stellen.
Arcturianen: Allereerst, als iedereen zich echt zou kunnen wijden om wat tijd voor meditatie te hebben – zelfs al is het maar 5 minuten, zelfs als het is als jullie in de auto zitten om de kinderen uit school te halen, of wanneer jullie zijn in de auto op de parkeerplaats van een supermarkt of voordat je naar de bank gaat etc., dat zou enorm jullie leven veranderen.
Wanneer jullie gewoon 5 minuten van jullie leven nemen om te zeggen, drie keer,
“IK BEN een Multidimensionaal Wezen.
  IK BEN een Multidimensionaal Wezen.
  IK BEN een Multidimensionaal Wezen!”
Omdat IK WEET dat de hogere expressie van het Multidimensionale ZELF
Mij overlicht, evenals het leven binnenin, mijn Lichtlichaam.
Ik weet dat mijn lichtlichaam aan het ontwaken is binnen mijn Kundalini, welke is binnenin de kern van mijn wervelkolom.”
Met deze verklaring, voel ik hoe ik beschermd ben. Daarvoor, zal ik in staat zijn om mijzelf meer te herinneren over:
Waarom ik naar de Aarde ben gekomen….
Meer over mijn leven op een Sterrenschip…..
Meer over mijn leven in de, in mijn vijfdimensionale Thuiswereld….
Meer over het Vijfdimensionale Lichtlichaam dat levend is in mijn fysieke lichaam….
Meer over hoe mijn innerlijke Vijfdimensionale Lichtlichaam regelmatig met mij communiceert……
En, heel belangrijk, IK BEN aan het leren dat alles wat ik heb te doen is om te herinneren om te luisteren……
Shawnna, heb je eventuele conclusies ?
Swahnna: Dank voor die herinnering en aanmoediging. Stel voor hoe ons leven zou veranderen wanneer wij die waarheid zouden leven in ons dagelijkse leven en ook onze ervaring delen met anderen! Kunnen jullie de magie voorstellen van deze verbindingen, evenals de bekrachtiging die wij ontvangen van die verbinding.
Wij zullen zien dat het ons bewustzijn exponentieel uitbreidt en onze waarnemingsvelden op deze organische manier. Op deze manier zal onze werkelijkheid zich verschuiven naar een hogere frequentie.
Arcturianen: Ja, jullie hebben het vermogen om jullie veld gebaseerd op waarneming uit te breiden om hogere en hogere frequenties van werkelijkheid te ontwaren. Dan, zal op veel niveaus de duisternis worden onthuld, zodat jullie volledig kunnen begrijpen dat duisternis en verwoesting, deze twee één zijn.
Als jullie door de duisternis heen kunnen kijken, doorzie de verwoesting en zie de werkelijkheid die jullie willen leven, uiteindelijk zullen jullie in staat zijn om te zien, te voelen, te horen en aan te raken de werkelijkheid die voor jullie zelf verlangen te creëren, voor jullie familie, voor jullie samenleving en voor jullie planeet.
Alstublieft herinner dat wij, de Galactischen, altijd bij jullie zijn.
Ja, wij horen jullie vragen, “Dus, waarom hebben jullie ons niet geholpen? Waarom brengen jullie de Sterrenschepen niet hier, om ons nu te helpen?”
Wat wij te zeggen hebben is dat Gaia een vrije-wil planeet is en helaas, de meerderheid van de mensheid is zich niet eens bewust van onze Sterrenschepen.
Daarvoor roepen zij niet om hulp en ze zouden waarschijnlijk heel bang zijn wanneer zij onze schepen zouden waarnemen.
Swahnna: Wel, het is een goede herinnering dat het altijd een optie is om om hulp te vragen en om te kiezen om te geloven in onze Galactische Familie.
Sue: Wel, ik weet van mijzelf, ik vergat het te vragen. Al die tijd, vergat ik het te vragen. Ik kan beginnen met schrijven en channelen, maar dan geraak ik in mijn dagelijkse leven en vergeet ik over praten tegen de Arcturianen.
Ik vergat om hun hulp te vragen.
Ik vergeet om liefde te sturen en een hartelijk welkom naar mijn Galactische Familie!
Dan, geraak ik in een moeilijk parket voor niets. Het is niet makkelijk. Het proces van het aanpassen aan onze waarneming van de werkelijkheid, is niet makkelijk.
Dit proces van terugkeren naar onze “ware” Multidimensionale ZELF is een nieuw soort van aanpassen.
Arcturianen: Ja, jullie, onze menselijke familie op de Aarde, zijn een nieuwe manier van herinneren aan het leren en/of het herinneren om hoe om te gaan met een ander soort van werkelijkheid dan degene die jullie voor vele, vele incarnaties op driedimensionale Gaia hebben gekend. Toen jullie voor het eerst kwamen om Gaia te helpen, waren jullie nog “multidimensionaal.”
Echter, leven na leven, keerden jullie terug – niet naar onze Galactische Familie en jullie Sterrenschepen – maar naar een kleine, zwakke en behoorlijk verwarde driedimensionale expressie van het zelf.
In/bij jullie dagelijkse meditaties en verbindingen met jullie Hogere Zelf, het is bijna alsof jullie een beetje hier toevoegen en een beetje daar, om een volledige verbinding te maken met alles wat belangrijk is.
Een deel van jullie proces van “het terugkeren naar thuis” gaat nu over het communiceren met GAIA. Wanneer jullie bewust communiceren met GAIA, breiden jullie het bewustzijn uit om te omvatten, op z’n minst, een dagelijkse verbinding met jullie Hogere Zelf.
Dan, als jullie ook kunnen communiceren met GAIA, evenals het verbinden en samenvloeien met Haar, zal jullie geheugen van jullie ware Zelf beginnen terug te keren, samen met een diepe verbinding met jullie Galactische Familie.
Als jullie de “Galactische verbindingen” kunnen herinneren en ze delen met anderen, kunnen jullie assisteren bij het doen van de verschuiving van de mensheid “uit een driedimensionale werkelijkheid” en “in een vierde en uiteindelijk een vijfdimensionale werkelijkheid.”
Het is ook van belang om te herinneren dat wanneer jullie voelen dat jullie te midden zijn van een lagere dimensionale ervaring, jullie jullie Galactische Familie kunnen herinneren en jullie Moeder GAIA, om hulp te vragen.
Sue: Ja en ik ben er zeker van dat een heleboel mensen aan het leren zijn om te vragen om hogere dimensionale hulp. Ik ben er zeker van dat er veel verzoeken en vragen omhoog gingen te midden van al dat er gebeurde.
Ik weet ook zeker dat, door gewoon aan jullie Hogere Dimensionale Zelf, vragen en verzoeken te richten, jullie je veld gebaseerd op waarneming uitbreiden om langzaam of snel jullie vijfdimensionale begeleiding te omvatten, welke vaak jullie eigen vijfdimensionale ZELF is.
Zegeningen voor jullie allemaal,
Sue, de Arcturianen en Shawnna
Swahnna: Dank jullie wel. Wij waarderen het!
Sue: Daag!
Vertaald voor wakkeremensen door Anja