Channeling met De Arcturiërs: VOORBEREIDEND OP EEN NIEUWE REALITEIT

Channeling met De Arcturiërs:

VOORBEREIDEND OP EEN NIEUWE REALITEIT

Gechanneld door Suzanne Lie – 25 Juni 2021

Of we ons er nu bewust van zijn of niet, we bereiden ons ALLEMAAL voor op een nieuwe realiteit. Nu is deze nieuwe realiteit waar we ons onbewust, of bewust, op voorbereiden er eigenlijk ALTIJD geweest, maar onze derde dimensionale lichamen waren, en zijn dat meestal nog steeds, te primitief om in staat te zijn waar te nemen voorbij de beperkingen van hun derde dimensionale fysieke vorm.

Echter, meer en meer van de mensheid begint zich de vierde, vijfde en voorbije frequenties van hun ware Galactische ZELF te herinneren. Ja, meer en meer mensen beginnen zich hun eigen Hoger Dimensioneel “Galactisch Zelf” te herinneren.

Waarom vertellen deze mensen niet iedereen die ze zien deze prachtige informatie? Het antwoord op die vraag is dat de meeste mensen hen niet zouden geloven en waarschijnlijk zouden worden uitgelachen of gegeseld voor hun “herinnering” van hun eigen Hoger Dimensioneel ZELF.

Natuurlijk, voor de meeste mensen, wordt hun Hoger Dimensioneel ZELF NIET gezien via hun derde dimensioneel zicht, of gehoord via hun derde dimensionaal gehoor, en gewoonlijk totaal onbekend door hun derde dimensioneel zelf. 

De meeste mensen zijn zo druk bezig gewoon “rond te komen”, dat zij zich onbewust zijn van hun aangeboren, Hoger Dimensioneel ZELF! JA, alle mensen hebben een Hoger Dimensioneel ZELF, maar de meeste mensen weten NIET dat zij hun eigen Hoger Dimensioneel ZELF hebben dat bestaat in de hogere frequenties van realiteit.

Erger nog, ons Hoger Dimensioneel ZELF wordt vaak vergeten omdat we het te druk hebben met proberen bij te blijven met ons derde dimensioneel zelf. Waarom zou iemands lagere frequentie van zelf, die hun derde dimensioneel zelf is, meer macht hebben dan hun aangeboren vijfde dimensioneel zelf?

Het antwoord is eenvoudig!

Terwijl mensen in de derde dimensie bestaan, en soms in de vierde dimensie, hebben ze het te druk met “rondkomen” om zich die 80% van hun hersenkracht te herinneren die ze vergeten zijn te gebruiken.

Waarom zouden mensen 80% van hun brein negeren en al hun aandacht richten op slechts 10% van hun brein? Het antwoord is omdat ze het vergeten zijn! Zij zijn hun realiteit in de hogere dimensies van de vierde, vijfde en verdere dimensie vergeten.

Waarom zou dit gebeuren, kan men zich afvragen. Het antwoord is omdat ze het vergeten zijn! Toen de hogere dimensionale Galactische een derde dimensionaal fysiek lichaam aannamen zodat zij naar Gala’s Aarde konden komen om Gaia te helpen met haar ascensieproces, raakten zij verdwaald in de constante roep van de derde dimensie die de eerste Galactica van hun missie had afgeleid.

Zullen deze “verloren Galactische” zich ooit herinneren wie zij werkelijk zijn?

Zullen jullie dat?

Zullen jullie in staat zijn je Hogere ZELF te herinneren

en dat ZELF terug te halen, zodat het jullie kan helpen jullie te herinneren

WARE GALACTISCHE ZELF TE HERINNEREN?

DIE KEUZE IS AAN JULLIE OM TE MAKEN!

Zullen jullie ervoor kiezen om die keuze te maken?

Wij, jullie Galactische Familie geloven dat jullie dat zullen doen!

De Arcturiërs

 

 

Suzanne Lie

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org