Channeling met De Arcturiërs: Het Begin Van Een Nieuw Begin

Channeling met De Arcturiërs:

Het Begin Van Een Nieuw Begin

Gechanneld door Suzanne Lie – 26 Juni 2021

Sue Lie schrijft:

Mijn 3D mens schrijft deze post omdat ik vanmorgen een krachtige boodschap had. Echter, net als vele krachtige, hoger dimensionale boodschappen, is het gemakkelijk om ze te vergeten omdat ons 3D brein niet altijd klaar is om te accepteren, en nog uitdagender, te onthouden wanneer we een hoger dimensionale boodschap krijgen. 

Het is om die reden dat het het beste is om alle hogere dimensionale boodschappen op te schrijven. Vanmorgen had ik een flits van een boodschap van de Arcturiërs die ik niet kon opschrijven omdat ik nog in bed lag. Gelukkig begin ik me nu delen van de boodschap te herinneren. Wat ik me begin te herinneren is dat de Arcturiërs klaar staan om ons belangrijke informatie te sturen.

Ik zeg, “ons” omdat de boodschap een “door mij” boodschap was en niet alleen een “aan mij” boodschap.  Zoals velen van jullie weten, zijn er sommige hogere boodschappen die “via ons” gaan, omdat onze hogere boodschap er een is die we met anderen moeten delen. Toen ik lang geleden, begin jaren 80, voor het eerst van de Arcturiërs hoorde, zeiden ze me dat ik alle boodschappen moest opschrijven omdat het heel moeilijk is om een hogere dimensionale boodschap in onze derde dimensionale geest vast te houden.

In feite hoor ik de Arcturiërs mij vertellen dat het NU aan ons is om omhoog te kijken in de lucht en diep in ons “multidimensionale geheugen”.  We hebben allemaal een multidimensioneel geheugen, wat een herinnering is aan iets dat niet in je dagelijks leven heeft plaatsgevonden. In feite is een multidimensionale herinnering een herinnering die van een hogere frequentie is dan ons dagelijks leven.

Omdat deze “multidimensionele herinneringen” resoneren op een hogere frequentie dan de derde dimensionale frequentie van boodschappen die we gewoonlijk krijgen van onze familie, met vrienden, op het werk, en delen van het gewone 3D leven. Ik herinner me nu dat de boodschap die ik vandaag kreeg van een hogere frequentie was. 

Daarom kon ik me alleen herinneren wat ik me herinnerde om op te schrijven. Ik herinner me nu dat ik van binnen en van boven hoorde (dat is hoe we hogere dimensionale boodschappen vaak ervaren) dat de Galactische wezens meer en meer een beroep zullen doen op en communiceren met de derde dimensionale mensen die klaar zijn om zichzelf toe te staan te geloven in datgene wat voor veel mensen nog ongelooflijk is.

In wezen is het het feit dat zij niet zichtbaar zijn voor ons 3D gezichtsvermogen, en als wij de boodschap die wij krijgen niet opschrijven, zullen wij die boodschap waarschijnlijk vergeten.  In feite was een van de eerste dingen die de Arcturiërs me in de vroege jaren ’80 vertelden, toen ik voor het eerst van de Arcturiërs hoorde, om alle hoger dimensionale boodschappen te documenteren, aangezien het driedimensionale brein gewoonlijk een boodschap van een hogere frequentie niet kan vasthouden.

Terug naar de boodschap die ik vanmorgen kreeg, maar niet documenteerde, die boodschap komt nu terug in mijn bewustzijn. In feite was die boodschap:

DIT IS HET BEGIN VAN EEN NIEUW BEGIN!

Zoals gewoonlijk laten de Arcturiërs ons diep naar binnen en naar boven gaan om de boodschappen die we van de hogere frequenties krijgen werkelijk te kunnen begrijpen. Het is op deze manier dat de hogere dimensionale Galactische wezens meer en meer beginnen te communiceren met de mensheid.

Heb je gemerkt hoe “Ik denk dat ik een Sterrenschip zag” een vraag is die door meer en meer 3D mensen wordt gesteld. In het verleden antwoordden mensen met iets als, JA NATUURLIJK, HA HA!

Maar nu, is het waarschijnlijker dat anderen zouden zeggen, “

Wow ! cool ! waar en wanneer heb je dat gezien ?

Nu hebben we een nieuwe keuze, doen we alsof er geen Sterrenschepen zijn, en negeren we alle films en artikelen daarover, of zeggen we, “NEEM ME MEE NAAR UW LEIDER?

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie

 

 

Suzanne Lie

 

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien