Arcturiërs Ascenderende Godinnen / 2 november 2015/ Suzan Lie

Arcturiërs Ascenderende Godinnen
2 november 2015/ Suzan Lie
Lieve Lezers,
Er zijn veel opwindende gebeurtenissen aan het komen om ons te helpen het jaar op de meest invloedrijke manier aan te pakken.
  • De Arcturiërs zullen het gebeuren leiden van de Goddesses Ascending Earth (Opstijgende Godinnen van de Aarde) (dat deze woensdag begint- dus haast je en register (registreer) je als je mee wilt doen!) dat ons het mannelijke en vrouwelijke laat integreren in onszelf. Luister naar de laatste Healing Conversation we held on Friday de laatste Healing Conversatie die we op vrijdag hielden om meer te leren over het belang van de series en om deel te nemen aan nog een nuttige meditatie.
  • De Inwijdingen, uitdagingen en problemen die in jullie leven verschijnen geven onze  doorgang aan door de nauwtes van het Lagere Astrale Plan(Laag). De Arcturiërs hebben ons gevraagd om de vierde dimensionale Mystery Schools te heropenen zodat we portalen kunnen creëren door alle sub-lagen heen. Zie de informatie hieronder om meer te weten over onze komende Mystery School Mini-Series (Mysterie School Mini Series) die beginnen in mid-november. We zouden het fijn vinden om jullie erbij te hebben bij deze belangrijke gelegenheid!

Ik wil ook met jullie een eenheids bewustzijn meditatie delen die tevoorschijn kwam tijdens een van ons voor de GAIA groep meditatie. Ik moedig jullie aan om deze meditatie te gebruiken zo vaak als je wilt – individueel en in jullie groepen – om hogere dimensionale portalen te scheppen. Zie de volledige boodschap hieronder. Zegeningen, Sue.

De Arcturiërs
 (Om jullie eenheid aan te halen – kijk naar rechts in de cirkel – en voel hoe de energie rond je gaat naar rechts en helemaal door je cirkel gaat en dan terugkomt in jezelf en je voelt dat collectieve bewustzijn.
Kijk naar links en voel hoe de energie de hele weg gaat rondom je naar links en voelt dat die terugkomt naar je met die zin van groot Eenheid Bewustzijn.
Je hebt een energetisch veld dat tégen de klok ingaat, rond je cirkel en een energetisch veld dat klokwijs gaat rond je cirkel. Zie hoe je een “Ascentie Machine” hebt gemaakt. Deze Ascentie Machine neemt al die prachtige energie die jullie allemaal samen hebben verzameld om dit portaal voor Gaia te scheppen.”~ De Arcturiërs)

~~~~~~~~~
Zegeningen, wij zijn de Arcturiërs. We willen jullie graag samen meenemen door een corridor.

Dus jullie stellen jullie gehele groep voor in een enorme cirkel en stel je voor dat deze cirkel rond je gehele land, je gebied gaat op Gaia’s lichaam. En neem even een moment om die voorstelling in je denken te laten gaan on die cirkel uit te breiden verder dan je land zo dat alle corridors en alles van die gebieden die elkaar raken met jullie land, dezelfde zegening zullen krijgen en de zelfde hoeveelheid Licht zal krijgen.
Nu, ik ga vragen dat ieder van jullie je eigen specifieke gebied neemt, jullie specifieke buurt of stad en om een cirkel rond je gebied en elk specifiek gebied waarnaar je speciale zegeningen wilt sturen. Zijn er streken die een moeilijke tijd hebben zoals weer of strijd of die politieke onlusten hebben? Wees zeker dat jullie allen in je collectieve bewustzijn een cirkel zetten rond dat specifieke gebied.
We zullen gaan zien dat de grote cirkel helemaal rondom het grote portaal is. Dus jullie allemaal staan in dat grote portaal, voelen hoe dit grote portaal helemaal rond dit land eerst naar beneden gaat, beneden, naar beneden tot in de kern van Gaia zodat die gegrond kan worden in het centrum van Gaia omdat, net als wij onze menselijke veranderingen vanuit de kern van onszelf maken, Gaia Haar veranderingen maakt vanuit Haar kern.
Zie zelf dat je naar beneden gaat, naar beneden, naar beneden door de stenen, door het magma, door de grotten, door de canyons – naar beneden door alle verschillende gebieden van Gaia’s innerlijke zelf. En dan komen jullie bij Haar Kern. Als je bij Gaia’s kern komt, haasten de Lemuriërs zich naar je toe om je te ontmoeten, alle Opgestegen Meesters komen je ontmoeten, en alle Galactics die hun woning hebben gemaakt in Gaia’s kern voor NU, komen om je te ontmoeten. Jullie worden ook begroet door veel van de alternatieve en parallelle expressies van je Multidimensionale ZELF.    
Beleef gewoon die grote viering van Wij zijn Hier voor Gaia, omdat je de Vreugde voelt dat wij Hier zijn voor Gaia. Voel nu dit wonderbaarlijke energie veld en stellen jullie jezelf voor als bijeengekomen in een enorme cirkel, die veel lijkt op een immens wiel. Ieder van jullie is een spaak in het wiel. Jullie zijn bijeen aan de buitenkant net zoals een wiel aan de buitenkant zit.
Maar ook is elke spaak van het wiel in het centrum bijeen gevoegd door een middelpunt. Dus, jullie allen zien dat middelpunt van het wiel. En dit middelpunt van het wiel is hier, in Gaia’s centrale, kern kristal. Dat kristal werkt de hele tijd als een middelpunt voor Gaia. Het levende kristal is meer dan waarderend om dit wonderbaarlijke energieveld van al die mensen die er omheen zijn verzameld, te voelen.
Om je eenheid aan te halen – kijk je direct naar de cirkel – en je voelt hoe de energie rond gaat naar je rechterkant en de hele kring rond gaat en dan teruggaat in jezelf en je voelt dat collectieve bewustzijn.
Kijk naar links en voel hoe de energie de hele weg rondgaat naar je linkerkant en voelt hoe het naar je teruggaat met die zin van groot Eenheid Bewustzijn.
Ieder van jullie is een spaak die verbonden is aan het middelpunt en iedere spaak gaat recht in de kern van het wiel, recht in de kern van de centrale kristal van Gaia. Dus, jullie allemaal stellen je voor dat je in een cirkel bent rond Gaia’s centrale kristal, en die is zo enorm dat je nauwelijks de top ervan kunt zien. Je hebt een energetisch veld dat van binnenuit gaat in de kern van het kristal en dan weer in jullie vorm.
Jullie hebben een energetisch veld dat tegen de klok ingaat helemaal rond jullie cirkel en een energetisch veld dat met de klok meegaat helemaal rond je cirkel. Zie hoe je een “Ascentie Machine” gecreëerd hebt. Deze Ascentie Machine neemt alle prachtige energie samen die jullie allemaal verzameld hebben om dit portaal voor Gaia te creëren.
Jullie zijn gegrond in de kern van de planeet. Nu vragen wij, de Arcturiërs, dat jullie voelen hoe de energie van die kern omhoog komt van onderop je voeten en in je wortelchakra, onderaan je ruggengraat. Die verbinding is je gronding. En, vanaf die basis van je ruggengraat, grond je jullie energie in de Kern van Gaia.
Als groep gaan jullie je energieveld omhoog brengen vanuit de kern van de planeet en in je land. Voel hoe dit energieveld in de Kern blijft terwijl je tegelijkertijd je energieveld dupliceert. Dupliceer dit zoals je dat zou dupliceren op je computer – precies, klik erop en dupliceer dit. Je haalt het niet weg. Jullie dupliceren dit en je kunt dit miljoenen keren doen. Dit zal nooit degraderen omdat dit gebaseerd is op de Onvoorwaardelijke Liefde die jullie allen hebben voor je planeet en voor jullie thuis.
Je voelt de energie terugkomen, terug, terug, terug naar boven komen als dit door de korst van de Aarde breekt, je voelt dit energieveld in je stoffelijke lichaam komen. Kun je voelen hoe deze energie in je nu enorm is vergroot omdat je Gaia hebt uitgenodigd om met je mee te doen in dit proces? En jullie hebben je zelf verbonden met elkaar in diep Eenheid Bewustzijn in de Kern, maar ook verbonden met jullie zelf in de Centrale Kristal die in de Kern van Gaia’s Levens Kracht zit.
Nu vragen we dat jullie de verbinding handhaven terwijl je ook je energieveld hoger, hoger, en hoger op laat gaan door de atmosfeer van de Aarde, verder dan de derde-dimensie door de vierde-dimensie en in je hogere uitdrukkingen van het zelf in de vijfde dimensie.
Ieder van jullie neemt een moment om je voorstelling te gebruiken, zodat je je Hoger Zelf naar je toe ziet gaan en jou feliciteert – dank je, dank je zeer onze dierbare vertegenwoordiger naar de Aarde! Dank je zeer omdat je je plicht hebt vervult die je wilde nemen voor deze incarnatie. Jij koos om bij de planetaire Ascentie te helpen. Wij zijn zeer dankbaar naar jou voor deze grote hulp die jullie allemaal geven.
Ieder van jullie individueel verbinden je met je hogere expressie van zelf en voelen hoe een hoger energieveld in je bewustzijn trekt. Jullie zullen meest waarschijnlijk voelen dat die omhoog en naar omlaag gaat in je ruggengraat omdat dit de plek is van je ingeboren kundalini kracht. Dat is waar je latente, ingeboren Licht Lichaam wacht om in los te barsten zodat je je lastige drie dimensionale, vier dimensionale lichamen kunt loslaten en losbarsten in je vijf dimensionale Licht Lichaam.
Maar omdat jullie loyaal zijn en toegewijd aan je dienst aan Gaia en voor je specifieke land en jullie specifieke gebieden in dat land, handhaaf je een stoffelijk voertuig. Jullie geven dit offer omdat je jezelf ziet als een zeer belangrijk grondingspunt. Jullie zijn een punt waarin een open portaal is.
Opnieuw, herinner jezelf eraan dat JIJ in deze hogere frequenties zit. Neem een moment en kijk naar het LichtLichaam dat je draagt. Je laait nu Gouden, bewegend, veranderend en alternatief Licht. Je bent dat geworden omdat je verbonden bent met je hogere uitdrukking.
Voel nu hoe je hogere uitdrukking direct voor je staat, een paar stappen weg terwijl je naar je hoger dimensionaal zelf toestapt. Ieder van jullie neemt een lange, langzame, diepe ademhaling in terwijl je je stoffelijke uitdrukking zich laat vallen in, zich overgeeft aan, samensmelt met je vijf dimensionale frequentie van het zelf.
Kun je voelen hoe je gloeit als een miljoen sterren? Kun je die immense kracht voelen die je ieder individueel in je zelf hebt?
Haal nu een ademhaling in en herinner je de hele weg je bewustzijn in, blijf verbonden met je Hoger Zelf, blijf consequent – vergeet dat niet. Blijf daar in je multi-dimensionale zelf zodat je vele, vele wezens in het zelfde NU ziet. Blijf bij je Multidimensionale Zelf.
Jullie zijn verbonden met je vijf-dimensionale uitdrukking van wie is het portaal van al je hoger dimensionale uitdrukkingen.  Het handhaven van die verbinding laat je bewustzijn ook door de atmosferen van Gaia gaan, door de vierde dimensie, verder naar beneden weer in de kern van Gaia.
Vind jezelf in dat energieveld dat jullie allen hebben gecreëerd en verbind je met de “spaak” die JIJ bent. Nu word je hoogste uitdrukking van het zelf in de expressie geplugd en verbonden met jezelf die in de Kern van Gaia zit. Vanaf dat frequentie pad vragen wij jullie om het frequentie pad te steunen dat je voor jezelf hebt geschapen naar je hoger dimensionaal zelf.
Deze keer gaan we de groep ontmoeten samen in die vijfde dimensie. NU, focus je op je multi-dimensionale zelf terwijl die zich verbindt met alle multi-dimensionale zelven in de kern van je vijf dimensionale cirkel. In die werkelijkheid die JULLIE geschapen hebben, is er alleen ‘hier’, er is alleen nu. Jullie zijn Alles is Een. Jullie zijn Allen Een, maar je voelt ook onze vonk van individualiteit.
Soms gebruik je die vonk en soms geef je je totaal over in het collectief. Die keren zijn in het NU. Dus, als wij zeggen keren, zeggen we ook dat je kunt begrijpen wat we zeggen. Maar nu zullen we het zeggen in een vijf-dimensionaal plaatje waarin jullie alleen stromen in het collectief. Dan steeds zo nu en dan stroom je in het collectief en voelt een bekendheid dat je in dat gaat wat je meer geïndividualiseerde uitdrukking is die je terugroept om met Gaia te werken.
Om met Gaia te werken is het ’t best om verbonden te zijn met dat component van jezelf dat degenen die nog in de polariteit leven, nog in staat zijn om ons te zien in de hogere werelden. Vanaf jullie plek in de hogere dimensies, formeer je groep. Kijk naar je rechterkant en kijk naar al die hogere zelven van je groep. “Hallo, hallo – gefeliciteerd! Oh, zijn jullie niet allemaal heerlijk. Wat een prachtig hoger zelf hebben jullie.”
Jullie allemaal kunnen tegen jezelf praten en misschien lachen en handen schudden en zeggen: “Is dit niet geweldig en ben jij niet een prachtig wezen? Ik ben zo blij jullie te zien in deze frequentie van je uitgebreide zelf.” Dan kijk je naar rechts om te voelen dat die energie rondom gaat en zich verbindt met jou en zich verbindt met jou. En als je nu naar links kijkt zie je hetzelfde.
Voel die verbinding met je LichtLichaam als die rond gaat naar rechts, rond naar links – tegengesteld aan de klok en met de klok mee. Herinner je nu dat we jou verbonden hadden met je geïndividualiseerde uitdrukking in de kern van Gaia. Dus, zendt ieder van jullie in deze vijf-dimensionale cirkel jullie energieveld, je multidimensionale energieveld, naar de personalisatie van het aardevoertuig dat in de kern van Gaia zit.
En terwijl jullie je allemaal verbinden met elkaar, verbinden, verbinden, verbinden, verbinden – is het bijna een draaien op de schijf van een safe. Als je het juiste nummer hebt op die schijf, klikt het, dan ga je weer naar links en het klikt. Dit energieveld gaat naar rechts en klikt in de eenheid. Het gaat naar links en klikt in de eenheid.

Dan gaat het open en dan heb je een zeer groot portaal geschapen uit de Kern van Gaia, helemaal naar de vijfde dimensie, wat de innerlijke Poort is naar alle frequenties van werkelijkheid.
We vragen dat jullie alleen een moment in stilte hebben om dit Portaal te zien. En, je kunt zien dat het veel lijkt op een lange buis met een opening aan de top in de hogere frequenties en een opening onderaan van de Kern van Gaia. En die buis is natuurlijk van gouden, multidimensionaal Licht.
Als je rondom dit portaal staat, realiseer je je hoe dit multidimensionaal Licht gaat:
. in je pijnappel klier
. en die reist naar je hypofyse klier
. en door je endocriene stelsel dat gaat door je gehele stoffelijke lichaam
. en rust onderaan je ruggengraat met de slapende slang van je kundalinit kracht – die gaapt en wiegelt en zegt:
. “Misschien zal ik gauw geroepen worden om ons terug te transmuteren in ons Licht Lichaam ZELF.”
Nu neem je langzaam en geleidelijk dat plaatje en zet dit in je Hoge Hart, dat tussen je stoffelijke hart en je stoffelijke keel zit. Je Hoge Hart zit recht op je thymusklier. Jullie thymusklier is je helende klier.
En dus, terwijl je deze voorstelling recht op je Hoge Hart zet, op je thymusklier, laat je jezelf van gezondheid genieten zodat je dit proces kunt handhaven, zodat je je stoffelijke lichaam kunt helpen terwijl dit door zijn grote transmutatie terug gaat in het LICHT.