Arcturiaanse Update met Sue en Shawnna – 27 september 2017

Arcturiaanse Update met Sue en Shawnna –
27 september 2017

DEEL 1
Zegeningen, Wij zijn de Arcturianen en wij zijn bij jullie gekomen binnen dit nu om met jullie te spreken. Shawnna is hier ook om ons wat vragen te stellen en om te assisteren om de informatie te maken tot iets wat bruikbaar is in jullie dagelijkse leven.
Arcturianen: Swahnna,  zou je willen beginnen met het stellen van een vraag aan ons?
Swahnna: Ja, zoals altijd bedankt voor het hier zijn om ons te begeleiden en assisteren. Velen van ons hebben een toegenomen intensiteit gevoeld van energievelden. Sinds de eclips zijn er meer versterkte energievelden en een groeiende uiting van een hoger en hoger bewustzijn. Tegelijkertijd, krijgen jullie een diepere verbinding met de planeet.
Het schijnt dat dit energieveld zich op vele manieren heeft gemanifesteerd voor veel mensen. Terwijl wij ons hebben verbonden met onze Leiderschapgroep en onze internen, en hadden we  buitengewone gesprekken over hoe we verbonden konden worden en om verhalen te delen om onze ervaringen te verklaren.

Wij willen iets van dat er doorheen brengen, omdat jullie ons hebben geholpen om op een meer diepgaand niveau te begrijpen wat er eigenlijk aan het gebeuren is.
Echter  zijn er vele dingen om te bespreken.
Zouden jullie willen beginnen met gewoon uit te leggen wat het misschien is dat wij allemaal voelen, ons van bewust worden, op deze manieren?
Wat is er veranderd?
Arct: Wat er veranderd is dat wij, jullie Galactische Familie, evenals jullie zelf, door wat “ruwere wateren” heengaan die zich bewegen in/naar de volgende frequentie van de werkelijkheid. Nu zijn er vele mensen die geen interesse hebben om te bewegen naar de volgende frequentie van werkelijkheid.
Daarom hebben zij ervoor gekozen om een pad te nemen welke erg verschillend is van degenen die ervoor hebben gekozen om te bewegen naar de volgende frequentie van de werkelijkheid.
Begrijpen jullie wat wij nu zeggen?
Swa: Ja.
Arct: En er is geen juiste of verkeerde weg. In plaats daarvan, beslist ieder persoon binnen in zichzelf of zij wel of niet gereed zijn om te bewegen verder dan het derde/vierde dimensionale bewustzijn en naar hun vijfdimensionale bewustzijn.
Het kost heel veel intentie, toewijding, onderzoek binnenin jullie zelf en communicatie met jullie eigen Hoger Zelf en de gidsen die jullie hebben geleid doorheen jullie incarnatie.
Dan, degenen die dit hebben gekozen, omdat zij het ‘t minste gekozen pad zouden noemen, degenen die dat pad kozen te gaan zullen door de inwijdingen gaan om alles er net zo uit te laten zien zoals het eerder was met hun drie dimensionale visie.
Maar iets zal anders aanvoelen binnenin hen zelf en wanneer zij hun ogen sluiten en hun bewustzijn verhogen om in hun Hogere Staten van bewustzijn te gaan, zullen zij beginnen te weten en zien en voelen dat er iets is, inderdaad, dat resoneert met een Hogere Frequentie.
Heb je een vraag of reactie op dit Shawnna?
Swa: Ja, gewoon om te verduidelijken, terug naar de verklaring over degenen  die hebben gekozen voor deze uitbreidende werkelijkheid van wat wij noemen de “ascentie van onze planeet naar een vijfdimensionaal bestaan.”
Deze keuze wordt vergeleken met de keuze waarin de mensen verkiezen om de 3D versie van angst, ongerustheid te handhaven om meegesleept te blijven in dit lagere gevoel van bewustzijn.
Is dit een splitsing waarover we spreken?
Arct: Ja, dat is precies wat er aan het plaatsvinden is. Er is een scheiding van wegen, zo te zeggen. Als jullie kijken naar de hele geschiedenis, degenen die zich verplaats hebben naar toewijding, intensiteit, meditatie en herinneren, het herinneren van hun zelf, het herinneren van een werkelijkheid die zij altijd hebben gehad, maar die zij vergaten te midden van een driedimensionale ervaring.
Degenen die zichzelf hebben toegewijd aan die missie zullen de openers zijn van de portalen en veel meer dan het openen van de portalen. Zij zullen degenen zijn die hun bewustzijn verschuiven. Nu zal hun bewustzijn niet alleen verschoven worden, het zal ook worden uitgebreid. Vele van jullie, onze dierbaren, zullen een fysiek voertuig onderhouden zodat jullie de energieën kunnen aarden die jullie ontvangen en die jullie aan het behouden zijn.
Op deze wijze, zijn jullie niet alleen de mensheid aan het helpen om te herinneren en weten, jullie helpen Gaia om in staat te zijn om te voelen en dit vijfdimensionale en meer te integreren, frequentie van denken en voelen. Als de frequentie van jullie denken en voelen zich beweegt in/naar en voorbij de derde dimensie, zullen jullie jezelf aantreffen  bij de entree, evenals de omarming van EEN
NIEUWE MANIER VAN HET LEVEN TE LEVEN.
Begrijpen jullie wat wij hiermee zeggen?
Swa: Ja.
Arct: De nieuwe weg van het waarnemen van het leven die wij altijd hebben gekend, is een verklaring die heel verwarrend kan zijn voor velen en deze zullen het waarschijnlijk nodig hebben “om wat tijd te nemen om te overdenken, te onderzoeken en te leren.”
Maar degenen die zeggen, “Ja, ja, deze nieuwe weg. Ik ken deze nieuwe weg.
Ik voel deze nieuwe weg in mijn hart.
Ik zie deze nieuwe weg via mijn derde oog.
Ik begrijp deze nieuwe weg via mijn brein.
Mijn lichaam resoneert. De Kundalini stijgt in mijn wervelkolom.
En ik weet dat er iets geheel anders is met mij en binnenin mij en om mij heen!
Maar tegelijkertijd, is het precies hetzelfde. Het is dat tijdgewricht dat zooooo verwarrend is voor de mensen.
Shawnna zou je hierover willen spreken?
Swahnna: Oh beslist. Jullie begonnen de conversatie met het spreken over de ruwe wateren waar wij ons in bevinden, ondertussen op dit moment, wat heel relevant is, omschrijven wij wat wij aan het ervaren zijn in de wereld, om ons heen, evenals binnenin onszelf……
AANGEZIEN WIJ NU MEER EN MEER – Empatisch, Telepathisch en Helderziend zijn.
Daarom voelen wij deze collectieve emotie door ons heen komen/gaan,
Evenals deze Hogere Zelf verbinding die versterkt voelt,
Evenals onze diepere verbinding met Gaia.
Er zijn vergelijkbare ervaringen die velen van ons de afgelopen week en zo hebben gedeeld.
In feite zijn er vele ineenstrengelde krachten, invloeden, emoties, gedachten en kansen voor transmutatie, op vele manieren, tijdens dit NU.
Wij kunnen wel zeggen dat wie dan ook naar dit bericht luistert of het leest is waarschijnlijk aangeroepen om deze diepere betekenis van hoe zij bij kunnen dragen en zich te verenigen in Eenheid, te zoeken?
Arct: Absoluut! Eenheidsbewustzijn IS aan het toetreden tot de ENE….
Het ENE van de mensheid, het ENE van de planeet, evenals het ENE van de planeet Aarde Haar AARDE, LUCHT, VUUR EN WATER.
Gaia’s planten, bomen, insecten, dieren, mensen hebben de gave nodig dat Gaia verhoogt op Haar lichaam.
In feite is het het NU voor de mensheid om de illusie los te laten dat hoe dan ook mensen superieure wezens zijn, omdat dat een driedimensionaal concept is.
Wat aan het gebeuren is dat ieder wezen, van het kleinste insect tot de meest machtige en geavanceerde mens, tot de hoogste berg en de diepste grot, alles, iedereen zich aan het bewegen is door/in dit transmutatieproces.
Transformatie betekent dat iets transformeert, van vorm veranderd.
Echter, transmutatie,  betekent  dat zich iets aan het bewegen is naar een hogere frequentie van resonantie.
Dus wanneer iemand zijn waarnemingsveld niet in staat is om uit te breiden naar Hogere Frequenties, zullen zij niet in staat zijn om deze verandering waar te nemen.
Maar wanneer iemand in staat is om het bewustzijn uit te breiden en daarbij hun waarnemingen uitbreiden, zullen zij in staat zijn om het onzichtbare te zien, om het ongehoorde te horen, om het onkenbare te weten en om het op te schrijven.
Nu jullie kunnen het opschrijven en het nooit aan een ziel geven als jullie dat wensen, maar het proces van het opschrijven, soms gewoon in oud handschrift,  verteld aan jullie zelf dat dit belangrijk genoeg is dat het gedocumenteerd moet worden. Wanneer jullie het opschrijven, zullen jullie handen vliegen, dus jullie zullen terug moeten gaan en het herlezen en weer herlezen.
En iedere keer wanneer jullie het lezen zullen jullie iets meer krijgen, omdat dit aanvankelijke bericht dit portaal van informatie heeft geopend.
Nu dat dit portaal zich aan het openen is, gaat dit bericht naar binnen in jullie ruggenmergkoord, vanaf de basis van jullie wervelkolom, de hele weg omhoog helemaal naar jullie hersenen.
Binnenin dat portaal is het potentieel van jullie Lichtlichaam ZELF.
Wanneer jullie er klaar voor zijn om volledig te transmuteren in/naar die vijfdimensionale ervaring van werkelijkheid zullen jullie activeren:
Jullie vijfdimensionale Lichtlichaam,
Jullie vijfdimensionale waarnemingen,
Jullie vijfdimensionale emoties,
En jullie vijfdimensionale en inter-dimensionale communicatie.
Met al deze activatie´s van jullie ZELF, zullen jullie dingen beginnen te begrijpen die jullie nooit eerder hebben begrepen. Alstublieft vergeet niet, er is geen goede of verkeerde manier om dit proces te doen.
Ieder van jullie is door vele incarnaties gegaan en voorbereiding voor deze werkelijkheid en jullie ondervinden ook de manier waarop JULLIE het beste deze informatie kunnen terugvinden, welke, eigenlijk altijdin jullie Hogere Hart is geweest en binnenin jullie Multidimensionale Geest.
Shawnna zou je hier wat aan willen toevoegen?
Swa: Ja, ik denk dat, terwijl wij door deze grootste initiatie gaan, het aanvoelt alsof het op een collectief niveau is, evenals op een persoonlijk niveau.
Daardoor is het gewoon niet individueel meer. Het is al van ons te samen, deze dingen onder ogen ziend die nodig zijn om geheeld te worden binnenin onszelf en bijdragend aan de heling van de planeet.
Ik denk dat het waarschijnlijk raadzaam is voor ons allemaal om naar binnen te gaan en om te beginnen deze vragen te stellen, het aanvoelen van de antwoorden en om deze antwoorden op te schrijven. Het is op deze manier dat je het beste kunt vinden hoe je kunt bijdragen.
ALSTUBLIEFT STEL JULLIE ZELF DEZE VRAGEN – EN BEANTWOORDT ZE:
Wat ben ik hier aan het doen?
Wat is mijn unieke missie?
Hoe kunnen we samenkomen om een impact te maken op deze werkelijkheid waarvan wij verlangen om het gemanifesteerd te zien?
Arct: Ja, het is het proces van:
Het stappen in Jullie vijfdimensionale bewustzijn.
Dan, omarm, voel, leef en herinner jullie vijfdimensionale werkelijkheid.
Dan zullen jullie gedachten beginnen te krijgen en emoties die jullie zullen verbazen,
Waar kwam dat vandaan?
Waarom heb ik deze emoties?
Hoe kan ik deze dingen weten die ik ontvang?
Dat is de eerste sprank dat jullie stappen in/naar een gloednieuw gebied/frequenties van de werkelijkheid.
Heb jij deze ervaringen gehad Shawnna?
Swa: Ja, het is interessant om dat te weten, sommigen van ons, wij zijn al een tijdje op dit pad. Wij hebben allemaal deze versterkte verbinding opgemerkt met de planeet. Er is iets anders wat er gebeurt rondom ons en binnenin ons. Ik denk dat wij een nieuw niveau bereiken. Wat een geweldige tijd.
Wanneer dit nieuw is voor jullie, het is een geweldige tijd om verbonden te raken en om te zien wat er via jullie komt, omdat de versterkte energieën en verbindingen gemakkelijk te verkrijgen zijn, gewoon nu, voor jullie allemaal. Wat een geweldige kans. Kijk naar de kans dat wij allemaal een positieve invloed kunnen hebben op de mensheid als een geheel.
Arct: En om te luisteren naar de roep van Gaia. Als iemand van jullie het nieuws heeft gelezen, als iemand televisie heeft gekeken, als iemand zich bewust is dat Gaia door diepe transmutaties gaat waar vele dingen worden vernietigd om terug te komen in de nieuwe Hogere Expressie.
Iedere dag is er een nieuwe ramp. Een nieuwe manier waarop Gaia aan het lijden is; maar het is niet dat zij aan het lijden is, het is dat zij het lijden aan het loslaten is en aangezien iedere mens Liefde kan sturen naar de planeet en te weten, ja dat de mensen aan het lijden zijn, ja dat de mensen hun thuis hebben verloren, ja zoveel natuurlijke zaken zijn vernietigd en Gaia kan het voelen, net zoals jullie allemaal, iedereen van jullie mensen.
Wanneer jullie afstemmen op de vernietiging, dan kunnen jullie aanvoelen dat de mensen lijden, jullie kunnen aanvoelen hoe de planeet aan het lijden is en dus is dit de donkerste nacht voor de dageraad. En er is altijd een donkere nacht voor de dageraad.
Wanneer jullie kijken naar iedere, aparte dag van jullie leven, er is altijd een donkere nacht voor de dageraad. Daarom, wees niet bang voor deze donkerste nacht! In plaats daarvan verwelkom dat de dageraad dat is wat te voorschijn komt.
VOEL de dageraad die binnenin jullie eigen bewustzijn is.
Het is het NU dat jullie  alles wat er is gebeurd op de Aarde – al het lijden en al de vernietiging opnemen.
Sta NU jullie zelf toe om dit lijden te omgeven binnen een bol (orb) van Onvoorwaardelijke Liefde.
Binnenin deze bol (orb) van Onvoorwaardelijke Liefde
Laat het Violette Vuur opvlammen, opvlammen, opvlammen al de schaduwen transmuterend naar Licht, Licht, Licht.
Transmutatie is precies wat er plaatsvindt.
Transmutatie betekent dat iets verandert in de verschijning, de structuur, het doel.
Transmutatie betekent dat iets of iemand zich aan het bewegen is naar een Hogere Frequentie.
Shawnna, zou je ietwat willen spreken over die Hogere Frequentie van resonantie waar alles van Gaia en al haar bewoners doorheen aan het gaan zijn?
Swa: Het is de waarheid dat er een beroep op ons wordt gedaan om bewust te blijven, om in het centrum te blijven en om bewuste waarnemers te zijn van deze gebeurtenissen. Chaos gaat vooraf aan verandering en wij zijn beslist te midden van chaos. De Arcturianen hebben ons van zoveel werktuigen voorzien om ons te helpen een Hogere Frequentie en Hogere Niveaus van Bewustzijn te handhaven.
Wij zijn opgeroepen om meester te worden over onze gedachten en emoties omdat dat is wat gedachtenvormen creëert welke zich manifesteren als werkelijkheid.
Wij zijn spirituele strijders. Dit voelt als het stadium waarin wij:
HET VINDEN van onszelf nu
HET SAMENSPANNEN om de Hogere Frequentie te behouden en
HET INBRENGEN van het Hogere Licht in Gaia om haar te helpen met Haar helingsproces, evenals ons individuele proces.
SAMEN kunnen wij deze moeilijkheden transmuteren.
Het is deel van het proces.
Het is deel van de ontwikkeling van de mensheid.
Arcturianen: Ja, SAMEN zijn wij ÉÉN!
Zegeningen voor jullie, alle myriaden leden op Gaia’s Planeet Aarde!
Laat ons weten wat JULLIE hebben aangevoeld en ervaren.
Alstublieft deel in de opmerkingen onderstaand zodat wij een eenheidsbewustzijn kunnen opbouwen.
Vertaald voor  wakkeremensen door Anja