Wijsheid van de Raad – Inzichten uit – Het gaat allemaal over het Gevoel/ Door: Sara Landon


Wijsheid van de Raad – Inzichten uit – Het gaat allemaal over het Gevoel

Kanaal: Sara Landon – 3 Oktober 2023

Je mag alles hebben. Je kunt volledig in de realisatie zijn van alles wat je bent en in de realisatie van de verlangens van je ziel volledig gemanifesteerd in je fysieke ervaring.

Oneindige intelligentie is op elk moment voor je beschikbaar, begeleidt je altijd, ondersteunt je altijd en loopt altijd voor je uit om de zaken namens jouw te orkestreren. De verlangens van je ziel, de hoogste uitdrukking van je ziel in fysieke vorm, zijn in het hele universum bekend. Kom dus tot het absolute weten van de goddelijke, volmaakte ontvouwing. Je wacht op niets. Het ontbreekt je aan niets. Het ontbreekt je aan niets. Je bent krachtig. Jij bent Schepper. Je bent een gerealiseerde meester. Laat het allemaal binnen. Laat het allemaal naar je toe komen.

Wanneer je op het moment bent waarop je meest glorieuze manifestatie zich aan je presenteert, haal dan nog een keer adem, geniet van dit moment, breid dit moment uit en ontvang werkelijk alles wat hier voor je is, want er is zoveel dat zelfs voorbij de fysieke manifestatie gaat beschikbaar voor je op dit moment, en hoewel je volledig, ten volle zult genieten, genieten, genieten, genieten van je glorieuze manifestatie, is het het gevoel  waar je werkelijk het meest naar verlangt. Het voelt opgewonden. Het voelt  uitgestrekt aan. Het is een vrij gevoel. Het is gevoel. Het is het gevoel van liefde. Het is het gevoel van overvloed. Het is het gevoel dat echt het beste deel is.

En dat kun je nu voelen. En je kunt het voelen op het moment van de glorieuze manifestatie. En je kunt het voor altijd voelen, nog lang en gelukkig, omdat je weet dat de manifestatie leuk is, de creatie opwindend is, maar het gaat allemaal om het gevoel, het gevoel van opwinding, het gevoel. Het draait allemaal om het gevoel.

We begrijpen dat als je de emoties observeert die van tijd tot tijd aanwezig zijn, je zou zeggen: Nou, ik voel me niet altijd vrolijk of gelukkig. Maar we verzekeren je dat als je ervoor kiest, ‘nog lang en gelukkig’ niet de plek is waar je heen gaat, het niet iets is dat je krijgt. Het is een bewustzijnsstaat die werkelijk op elk moment voor je beschikbaar is .

En sommigen van jullie zullen misschien zeggen: Nou, soms voel ik me vreselijk. Dus als ik me gelukkig voel, voelt het gewoon zoveel beter. Ik heb de dagen en de momenten nodig waarop ik me vreselijk voel, zodat de momenten waarop ik me vreugdevol voel voor mij duidelijk worden. Jij bent Schepper. Jij mag kiezen.

Je bent je er misschien ook van bewust dat leven in een staat van zijn waarin absoluut niets je gelukkiger kan maken dan je nu bent, het gevoel is dat het dichtst aansluit bij de waarheid van wie je werkelijk bent. Je onwaardig voelen is niet de waarheid over jou. Je boos voelen is niet de waarheid over jou. Je depressief voelen is niet de waarheid over jou. Je alleen voelen is verre van de waarheid over jou. Zo verzadigd zijn, in je kracht, in het moment, zo gevuld met jullie allemaal, de liefde die je bent, het licht dat je bent, en alles wat er nu voor je is als het bewustzijn en de energie die in alles zit is je natuurlijke staat van zijn.

En terwijl je je op deze plek voelt en je bewustzijn begint te bewegen, is jouw realiteit dat absoluut niets mij gelukkiger kan maken dan ik nu ben. Dit is waar ik ben, dit is wie ik ben, dit is wat ik ben. Ik ben het absolute weten dat absoluut niets mij gelukkiger kan maken dan ik nu ben.

En degenen onder jullie die je bewustzijn en je perspectief op dit potentieel, dat een realiteit is, dat hier voor jullie bestaat als het jullie keuze is, al hebben veranderd, zouden het er gemakkelijk mee eens zijn dat hoe meer jullie in die staat van absoluut niets zijn, mij enigzins beter zou kunnen maken. Gelukkiger dan ik nu ben, blijf je meer geluk en meer geluk ervaren, en nog meer verzadigde gevoelens van gelukkig zijn, en nog meer dingen om gelukkig over te zijn, en nog meer geluk in de wereld en de ervaringen om je heen.

Je krijgt meer van wat je bent , niet van wat je wilt of denkt nodig te hebben. Je krijgt meer van wat je bent. Hoe meer je het geluk toestaat dat de natuurlijke staat van je is, hoe meer geluk je naar je toe trekt, hoe meer geluk naar je wordt weerspiegeld in je realiteit en overal om je heen, hoe meer dingen er zijn om gelukkig over te zijn. Het is een staat van zijn die je kunt kiezen, net zoals je ervoor kunt kiezen om gefrustreerd te raken, net zoals je ervoor kunt kiezen je gedachten te concentreren op je onwaardigheid, net zoals je ervoor kunt kiezen je gedachten te concentreren op je gebrek, net zoals je kunt kiezen om je gedachten te concentreren op je gebrek. kies ervoor om je te concentreren op het onbekende en bang te zijn voor de toekomst. Of je kunt je concentreren op het onbekende en zo opgewonden raken omdat je weet dat oneindige intelligentie altijd voor je beschikbaar is. De verlangens van je ziel en de hoogste uitdrukking van je ziel in fysieke vorm zijn door het hele universum bekend, in het absolute weten dat het allemaal voor jou wordt georkestreerd.

Jij bent de Schepper van jouw werkelijkheid. Jij creëert inderdaad de werkelijkheid, en die wordt voor jou gecreëerd. Jij bent de waarnemer, degene die beseft, degene die getuige is, degene die verlicht, en jij bent degene die het allemaal heeft gecreëerd. Je ervaart God terwijl je ook God bent. Je ervaart de schepping terwijl je ook Schepper bent en het bewustzijn en de energie die dit allemaal heeft gecreëerd.

De Raad

Kanaal: Sara Landon

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org