Pallas Athena: De Laatste Hete Fase Van Ascensie / Gechanneld door: Gabriele Schmitz

Pallas Athena: De Laatste Hete Fase Van Ascensie

Gechanneld door: Gabriele Schmitz – 3 November 2021

Hoe blij ik ben als jullie op mijn berichten wachten. Ik ben Pallas Athena en ik groet jullie vanuit het etherisch rijk boven het eiland Kreta. Op het moment dat jullie naar mijn woorden luisteren of mijn woorden lezen, zijn jullie met mij verbonden en voelen jullie duidelijk deze intense verbinding die tussen ons ontstaat. Je herkent mijn energie van liefde die ik je geef. Je voelt ook hoe verheffend de boodschappen zijn voor jou en voor jullie allemaal. Het is voor mij een grote vreugde jullie deze boodschappen te brengen, want wij hebben jullie al in vele boodschappen verteld dat wij bij jullie zijn in deze laatste hete fase van Ascensie die zich op het punt staat te manifesteren.

Wij zien jullie ongeduld, wij voelen met jullie mee, wij voelen hoe belangrijk het voor jullie is dat de dingen zich nu manifesteren. Maar degenen onder jullie die gevoelig zijn, weten heel goed hoeveel zich al gemanifesteerd heeft. Kijk dus terug naar de laatste video die 4 weken geleden werd opgenomen en merk op wat er allemaal met jullie, in jullie omgeving en met jezelf is gebeurd.

Enorme energieën stromen uit de Oerzon via Helios en Vesta, jullie Zonnester in dit Universum en het doet zoveel met jullie, met ieder van jullie en natuurlijk met Moeder Aarde, dat hoor je in jullie nieuws, in de video’s die worden gemaakt, zelfs op live cams kun je het ervaren, hoezeer Moeder Aarde actief is.

Dit zal allemaal toenemen in de komende tijd. We hebben jullie al verteld dat Moeder Aarde haar uiterlijk volledig gaat veranderen en de tijd komt steeds dichterbij en het is duidelijk zichtbaar voor jullie als jullie gevoelig zijn.

Daarom willen wij jullie op dit punt vermanen om jezelf te observeren, naar binnen te gaan en te luisteren naar je innerlijke stem en intuïtie. Die zal jullie leiden. Op het juiste moment, als je ernaar luistert, zul je op de juiste plaats zijn volgens je zielsplan zoals het zich aan je toont. Dit is een belangrijke boodschap voor jullie, want de veranderingen op Aarde zullen nu plaatsvinden. Niemand zal ze tegenhouden, zoals ik al eerder heb gezegd. En jullie maken deel uit van die verandering. Vertrouw daarom op de leiding vanuit jullie binnenste.

Jullie dienen in de komende tijd de tijd te nemen om te zien welke impulsen jullie ontvangen. Ben je op de juiste plaats waar je bent? Je zult innerlijke impulsen voelen als je moet veranderen waar je bent. Luister goed naar wat je innerlijke wezen je te zeggen heeft! Maak contact, zoals we hebben gezegd, via jouw Hoger Zelf. Het kent je goddelijke plan en het zal nu worden vervuld. Let dus goed op wat je waarneemt in de vorm van de innerlijke stem die kan spreken, in de vorm van dromen die aan je getoond worden of gewoon door een impuls die je ontvangt. En controleer dan alstublieft wat je waarneemt.

Vraag om opheldering als dat is wat je moet doen en je zult die leiding ontvangen. Je kunt je afstemmen in stil bewustzijn, in je meditaties of door in de natuur te zijn. Wij hebben jullie dit alles al verteld. Het is nu belangrijker dan ooit om dat te doen. Jullie zullen de leiding ontvangen. Het is belangrijk voor jullie om deze impulsen te volgen die zullen komen. Wanneer jullie een duidelijke impuls ontvangen, volg die impuls dan op. Dat is ons advies vandaag.

Alles gebeurt volgens het goddelijke plan en volgens de goddelijke timing. De tijd is daar en op elk moment kan Ascensie zich tonen door één gebeurtenis of door verscheidene.

Wij zijn niet degenen die het startsein geven voor deze gebeurtenis. Dat ligt in goddelijke handen. Dus vertrouw erop dat alles zich goddelijk zal manifesteren. En dus nogmaals mijn advies aan jullie is om verbinding te zoeken met de Bron. Niets is belangrijker dan verbinding zoeken met de Bron op dit moment. Die zal je niet op een dwaalspoor brengen. De goddelijke Bron is wat de beslissing voor dit hele ascensie-proces in handen heeft. Dit plan is er en het gebeurt. Vertrouw erop dat het zo is en als je mijn woorden vertrouwt, en je laat dat zien door ernaar te luisteren, door de woorden te lezen. Het maakt niet uit in welke taal ze je bereiken, het maakt niet uit op welke plaats op aarde. Ik ben altijd in contact met jullie, met ieder van jullie, als jullie mijn woorden horen of lezen. Vertrouw daarop. En jullie mogen ook altijd om mijn hulp vragen. Ik vervul deze taak nu met grote vreugde. Ik heb een belangrijke taak in dit proces, zoals ik jullie al heb verteld en zoals sommigen al hebben ingezien. Laat je dus leiden door mijn woorden.

En zo groot is de vreugde in mijn hart wanneer jullie mij vinden, wanneer jullie met mij resoneren. Dit is een prachtige taak voor mij en daarom voel ik mij vol vreugde, vol liefde voor jullie dat ik jullie nu mag vergezellen op de laatste meters. En mag ik jullie er ook aan herinneren dat ik gezegd heb dat wanneer de Karmische Raad in december weer bijeenkomt, dat dan de gebeurtenissen voor jullie allemaal duidelijk gemanifesteerd zullen zijn.

Dus, de tijd is kort en zo onherroepelijk zullen nu de tijden aanbreken die jullie al heel, heel lang kennen. Ascensie is aan het gebeuren. Moeder Aarde is bij jullie en ook jullie ontvangen deze energieën die jullie in staat zullen stellen deel te nemen aan Ascensie.

Jullie zijn hier op dit moment niet voor niets. Jullie hebben de prenatale beslissing genomen om hier nu te zijn. En mag ik jullie eraan herinneren dat de tijd die komt de tijd is waarnaar jullie hebben toegewerkt, niet alleen in dit leven. Vele levens hebben jullie je voorbereid om nu hier te zijn en het allemaal te ervaren, want het brengt jullie in vrijheid. Het brengt jullie in een geheel nieuwe dimensie. Het brengt jullie in volmaakte liefde en in Eenheid.

Jullie zullen gedurende dit proces leiding vinden en wanneer de dingen zich op zo’n manier manifesteren dat ze voor iedereen zichtbaar zijn, zullen jullie de leiding ontvangen die jullie nodig hebben. Alles is voorbereid. Jullie zijn niet alleen. Jullie hebben de leraren, jullie hebben de gidsen. Jullie kunnen altijd vragen om antwoorden die naar jullie toe zullen komen. Dat is het goede nieuws voor vandaag! Kijk elke dag uit naar wat er op jullie weg komt.

De Nieuwe Aarde zal zich laten zien en dat zal jullie gelukkig maken op een manier die jullie als ziel nooit hebben verwacht, nooit eerder hebben meegemaakt. En verheug jullie dus in deze paar dagen die voor jullie liggen, totdat datgene wat ik jullie heb aangekondigd zich laat zien, dat wij in de Karmische Raad de toestand van Moeder Aarde en alle bewoners beoordelen en dat omvat ook de kosmische situatie.

Ik zou jullie vandaag met deze boodschap willen aanmoedigen om vertrouwen te hebben in wat komen gaat. Neem waar wat zich binnenin je wil tonen en volg het nadat je het hebt onderzocht. Vertrouw op wat je wordt getoond, vertrouw op jouw gevoel en je zult altijd op het juiste moment op de juiste plaats zijn.

Mijn medium werd vandaag lange tijd op de proef gesteld. We hadden vanochtend een mistige situatie die het onmogelijk maakte om een video in de tuin te schieten. En dit is precies wat je buiten vaak genoeg meemaakt. Je hebt mistige situaties, je mist soms perspectief. Aan de buitenkant wordt er alles aan gedaan om te voorkomen dat je doorziet. Maar plotseling, binnen enkele minuten, verandert alles. De mist verdwijnt en je hebt helderheid. Je herkent wat belangrijk voor je is. Daar wil ik jullie vandaag aan herinneren.

Zoals altijd ben ik blij dat jullie naar mij en mijn woorden luisteren of dat jullie ze lezen. Ik ben zo blij dat ik hier voor jullie mag zijn en dit bestaan vervult me met grote liefde voor jullie. Dank jullie dat jullie mij tot nu toe gevolgd zijn en ik zal weer tot jullie spreken zoals ik in elke video tegen jullie zeg. Dank jullie wel.

Pallas Athena

Kanaal: Gabriële Schmitz

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien