Moeder Aarde, Moeder Maria, El Morya En De Arcturiaanse Hoge Raad: Maart 2023 Is Een Prepper Tijd, Wees Er Klaar Voor / door: Marie Mohler –

Moeder Aarde, Moeder Maria, El Morya En De Arcturiaanse Hoge Raad: Maart 2023 Is Een Prepper Tijd, Wees Er Klaar Voor

Gechanneld door: Marie Mohler – 9 Maart 2023

Geliefden,

Het is Moeder Aarde, Moeder Maria, El Morya en de Arcturiaanse Hoge Raad hier, streaming door het Licht van Eenheidsbewustzijn, de God Codes binnen jullie Perfecte Licht Codes, en het Licht binnen de Muziek der Sferen. Wij zijn hier vandaag bij jullie om de energieën van maart 2023 en de emancipatie die zich dit jaar, dit decennium en dit millennium exponentieel ontvouwt voor de hele gevoelssoort op de planeet Aarde, door te geven. Het is een buitengewone tijd om te leven. En wij zullen zeggen dat het een buitengewone tijd is om bewust te ademen als een wakkere, levende, bewuste Geestziel en Goddelijke Aanwezigheid op de Aarde. Jullie dierbaren zijn de Lichtleiders, jullie zijn de Lichtzaaiers en jullie zijn de Lichtbouwers van de Nieuwe Droom voor de Nieuwe Aarde. De Nieuwe Aarde is nu hier, in JOU, en het is ons verlangen om jullie te bekrachtigen om te blijven rijzen en je te herinneren wie je bent, zodat je dat vollediger kunt opeisen in dit Nieuwe Hoofdstuk van het Leven op Aarde en in je Dagelijkse Ervaringen.

Laten we dus eerst samen een Bewuste Goddelijke Adem inademen. En terwijl jullie dit luxe lichtgevende Licht inademen in jullie longen, in jullie hart, in jullie Goddelijke mannelijke en jullie Goddelijke vrouwelijke aspecten, willen wij dat jullie voelen dat deze Prana, en deze Gnosis, en deze Waarheid, en dit Licht elk afzonderlijk deeltje Goddelijke Energie in jullie Cellen en in jullie Energieveld bereikt als de Ultieme Goddelijke Ontvanger van Goddelijke Zegeningen in jullie leven en in al jullie levens, op dit moment. Adem deze Heilige Adem in, hier en nu, en weet dat je een Levende Godsvonk bent, een Levend Godsdeeltje, en een Levende Goddelijke Ziel, doordrenkt met jouw Tijdloze Goddelijke Talenten en jouw Heilige Zielelicht dat een Eeuwige Amber is van Waarheid, Liefde, Eenheid met de Bron, en Eenheid met de Heilige Harmonie in de hele Schepping. Dit maakt je één met de bomen, de dieren, de kristallen en kristalroosters, de oceanen, de waterwegen, het water zelf en in al zijn ontelbare vormen, bergen, oceaanwezens, de essentie van het gevoelsbewustzijn, de essentie van jullie Sterwezen-familie en -vrienden, en de essentie van Eenheid in jullie Collectieve en Ontwakende Bewuste Mensheid. Deze krachtige Heilige Adem, die je zelf oproept in jouw hart, in jouw longen, in jouw Goddelijk Vrouwelijke en Goddelijk Mannelijke aspecten, voedt het Al-zijn van jouw om zich te verbinden met het Al-zijn van de Goddelijke Schepping, zodat je je kunt kennen als een Integraal, Ontwaakt, Levend, Overvloedig en Vreugdevol Deel van dit Alles.

Wij hebben jullie onlangs uitgenodigd om jullie Licht te voelen, om jullie Zicht te voelen, en om jullie vermogens als Kwantumscheppers te omarmen ~ het dromen van de Nieuwe Goddelijke Droom die zich nu elke dag via jullie in jullie leven manifesteert. Jullie zijn Levende Tuinen van Eden in jullie Krachtige Aanwezigheid als een Ongelooflijk Goddelijk Menselijk Collectief, dat zich jullie Goddelijke Oorsprong herinnert en herdenkt, en ook jullie Oorsprong in de Sterren. Wat een wervelwind kan het soms zijn om de wervelingen van illusie en de wervelingen van versterkend Licht en Waarheid te zien materialiseren in jullie levens en in jullie wereld … waardoor de Legende van de Twee Wolven wordt geactiveerd met een grotere relevantie dan ooit tevoren. De Yin en Yang energie van de Twee Wolven versnelt en versterkt, en daarmee ook de Duisternis en het Licht. Waar kun je zijn in deze versterkende draaikolken en wervelwinden van Epische Ascensie en Verandering, waar jij en jouw dierbaren veilig zijn in de stormen? Waar je kunt aarden in jouw Goddelijk Eeuwig Licht en weten dat alles goed is, ongeacht het gebrul van de Openbaringen die dagelijks plaatsvinden op alle niveaus van uw wereldculturen, wereldregeringen en wereldsystemen en -constructies? Het is in het Oog van de Stormen. Het is in het Nulpunt tussen de Twee Wolven van 3D Dualiteit. Het is in de Hangmat van Genade die leeft, verblijft en rust in jouw Heilige Hart Weten.

Het Ego is een gespleten, gebroken en gefragmenteerd deel van de Essentie van je Hele Ziel, dat zich eonen geleden in vorm heeft gemanifesteerd via de door de slang geïndoctrineerde geest en gedachtenbeheersing. Het Ego zelf is gespleten, dualistisch en gebroken, zodat het de Energie van Heelheid niet kan vasthouden binnen zijn kleine vaardigheidszit en zijn verbrijzelde zicht. Het kan alleen de essentie van Warmte OF Koude voelen. Dingen zijn ofwel alleen heet of ze zijn alleen maar koud voor het Ego. Er is geen warmte in de vaardigheden en het bewustzijn van het ego. En als het heet aanvoelt, en jouw Ego besluit dat heet de “juiste” manier is om te zijn, dan is koud “verkeerd”, want er zijn geen grijstinten in de waarnemingslenzen en het perspectief van het Ego. Wat juist is, maakt bijna automatisch (met levenslange indoctrinaties en 3D-serpentine conditioneringen) “het andere” fout. En zo is het leven nu eenmaal in de 3D Matrix die alleen kan slagen en leven door Dualistisch Denken, Gecontracteerd Bijziend Ego Zicht en Gecontroleerde Waarnemingen en Propaganda die weinig ruimte laat voor “out of the box” waarnemingen. Het Ego is de Doos van jouw leven. Wij willen je uitnodigen daar voorbij te kijken. Wij nodigen je uit om te zien met de lenzen van de Gehele Visie, met Goddelijke Visie zo je wilt. En dus, met 2020 Helder Zicht dat hier is om jouw Goddelijke Escorte te zijn door de Stormen van de jaren 2020 en de stormen van jouw leven nu in 2023.

Over wolven gesproken, herinner je je het verhaal van The Boy Who Cried Wolf? De herdersjongen die de dorpelingen misleidde om te reageren op zijn alarmsignalen toen hij riep dat een wolf zijn schapen aanviel, terwijl er echt geen wolf was? Maar toen, bij een derde gelegenheid, kwam er wel een echte wolf die zijn schapen aanviel. Maar niemand wilde luisteren. En een groot deel van de kudde werd door de wolf gedood, omdat de dorpelingen een leugenaar niet konden geloven, ook al vertelde hij de derde keer de waarheid.
Hebben sommigen van jullie ervaren wat je misschien als “vals alarm” hebt ervaren? Heb je de oproep gehoord om je voor te bereiden? Bereid je voor als Noach. Om een Nieuwe Aarde Noach te zijn in jouw leven op dit moment? Om er dan achter te komen dat er “niets” lijkt te gebeuren dat zo’n waarschuwing rechtvaardigt? Dat je kunt zien, of dat de aandacht van de massa’s in enige mate van betekenis krijgt?
Hoe voelt dat? Om de oproepen te horen om je voor te bereiden, om klaar te zijn, om als Noach te zijn? En dan telkens weer zien dat er niets gebeurd is dat echt gevolgen heeft voor jou of jouw dierbaren. Doet dat je twijfelen? Wordt je daar moe van? Schept dat stress in jouw leven? Doet het je twijfelen aan jouw onderscheidingsvermogen en jouw vermogen om Gods stem te horen in de rukwinden en windvlagen die door jouw wereld waaien? Vraag je je af of de stormen in jouw wereld slechts stormen zijn en helemaal geen Ascensiestormen?

We snappen het. Wij horen je. jouw alarmsysteem dat je wekte om klaar te zijn op dit moment in het Grote Ascensieproces dat gaande is, leek je zo vroeg te hebben voorbereid, zo meedogenloos, zo standvastig, dat u verwachtte nu al bewijs te zien voor de wijsheid van jouw voorbereidingen. En dat soort actieve voorbereiding zonder directe bevestiging en compensatie (nog) kan leiden tot vermoeide bijnieren. Dit kan leiden tot een gevoel van Ascensie Slijtage en Vermoeidheid. Het kan leiden tot Ascensie Twijfel en Ongeloof, in de flikkerende golven van de Ascensie die nu plaatsvindt, met steeds grotere waarachtigheid.

Voorbereidheid wordt vaak pas bevestigd tijdens de opkomst van de stormen zelf en ook na de stormen, ja? En dus zijn er vandaag mensen die van binnen op een bepaald niveau weten dat zij Nieuwe Aarde Noachs zijn, die dit of dat voorbereiden, die zich misschien op dat punt van vermoeidheid in de stormen bevinden. Maar laten we erkennen dat je IN de storm bent. Je zit er al in. Alleen omdat jouw buurman misschien niet erkent dat de regen neerkomt op planeet Aarde, dat de Lichtcodes jouw wereld overspoelen, dat de treinen vlak na elkaar ontsporen, dat er over de hele wereld bevoorradingsproblemen zijn, betekent niet dat de storm niet gebeurt of zich niet ontvouwt. Het betekent gewoon dat ze het niet kunnen zien. Of dat ze het niet zullen zien. Maar persoonlijke kracht komt niet voort uit wat andere mensen zeggen en doen.

Het komt van binnenuit. Persoonlijke kracht komt van het luisteren naar de ingevingen, kennis en richtlijnen van je ziel. En ondanks het feit dat je als ontwaakte ziel in een niet-ontwaakte wereld soms, van tijd tot tijd of de hele tijd moe bent, nemen die wetenswaardigheden de dingen waar die Noach voelde. Dat David voelde. Dat Mozes voelde. Dat Yeshua aanvoelde. Dat Moeder Maria voelde. En dat vele andere Noachs in hun tijd ook aanvoelden. Hoger Zicht is een zeldzaamheid in een Slapende Wereld. Ontwaakte Hartcentra en Hartzicht zijn ook een zeldzaamheid in Slapende Werelden.

Wat geeft Opgestegen Meesterwezens die in een 3D Matrix leven hun Vaardigheden van Meesterschap terug? Hun Vaardigheden van Manifestatie op Hoger Niveau, Veiligheid, Zekerheid en Vrede, Kalmte en Vreugde ongeacht de omstandigheden op Planeet Aarde? Hun toegang tot Goddelijke Kennis en Goddelijke Eenheid door de Adem, die hen onderwijst, leidt en in staat stelt om groter, dieper, duidelijker en zuiverder te zien dan ooit tevoren.

Deze oproepen tot actie in de vorm van oproepen tot voorbereiding en gereedheid zijn Goddelijke leiding, geliefden. Zij die zich vandaag voorbereiden zijn klaar om Gods Inzichten, Goddelijke Zegeningen, Goddelijke Leiding, Goddelijke Bescherming en Goddelijke Bevrijding te ontvangen in de Nieuwheid van Gods Schepping in haar Oorspronkelijke Blauwdruk in hun tijdlijn. 2023 is nu uw tijdlijn. Je leeft de transformatie van deze Aardse planeet in haar Opgestegen Vorm. En zo leeft je jouw eigen transformatie naar jouw Goddelijke Vorm. Je leeft jouw eigen transformatie naar jouw Opgestegen Meesterlijke Vorm en Bewustzijn.

Deze Oproepen tot Goddelijke Voorbereiding zijn geen vals alarm. Het is Goddelijke Leiding die degenen met de best afgestemde oren en harten kunnen horen. Misschien was de Boy Who Cried Wolf een aanzet tot een verhaal voor toekomstige samenzweringstheorieën tegen degenen die “de wolven” aanvoelen? Zodat wanneer zij die hogere perceptieve Waarheid roepen, zeggen: “Zie je het niet? De wolven zijn hier, de toevoerketen brokkelt af (of wordt op zijn best aangevallen), gezondheid en welzijn liggen onder vuur, vrijheid en soevereiniteit liggen onder vuur, en rijkdom en overvloed voor elk wezen op deze planeet liggen onder vuur. En toch hebben velen deze oproepen en kreten al eerder gehoord. In dit leven en in andere levens. Omdat zij niets zien dat hun 3D-visie kan waarnemen, bevestigen zij in hun eigen ervaring die wordt geleid door hun eigen bijziende visie, dat er geen aanval is en dat er hier niets te zien is. De kreten van degenen met Hoger Zielszicht lijken dan op blinde ogen en dovemansoren te vallen. En degenen met een dieper zielszicht vragen zich af hoe zij zich eigenlijk moeten voorbereiden op wat zij intuïtief weten te zien, of dat zij zich de hele zaak in de eerste plaats hebben verbeeld en een “vals alarm” hebben afgegeven.

Wat als we allemaal op een bepaald niveau aspecten zijn van de Boy Who Cried Wolf? Wat als er momenten zijn waarop het lijkt alsof er dingen gebeuren om grote veranderingen op onze planeet teweeg te brengen, en er vervolgens “niets” van terecht lijkt te komen. Er wordt geen recht gedaan. Geen schuldigen worden gepakt. Er wordt geen overwinning van het Levende Licht waargenomen, niet van wat zij kunnen zien. En dus is er in jullie allen, wanneer dit gebeurt, een terugtrekking. Er is een terugtrekking uit gevoelsmatige alertheid. Er is een ontmoediging in het hart en de ziel van de persoon die probeert trouw te zijn in een slapende wereld, die probeert te luisteren naar de Bron in een slapende wereld, en die probeert actie te ondernemen op basis van de leiding die wordt ontvangen in een slapende wereld. Want soms voelen zij zich gewoon dom, anders, vervreemd, en belachelijk gemaakt omdat zij dieper zien, dieper weten, dieper vertrouwen, en hun vertrouwen in God niet bevestigd zien op een uiterlijke 3D lineaire tijdsbepaalde manier.

Maar wat als deze hele tijd ~ alles gebeurde door die Oefeningen in Versterking van je Geloof ~ hoe dan ook? Wat als juist de zielsvaardigheden die je moest ontwikkelen eigenlijk de Prepper-oefening was die God uiteindelijk in je zaaide? Wat als je werd begeleid en getest op de weg van de Goddelijke Prepper?( Prepper iemand die zich voorbereid op een noodsituatie- R) De Goddelijke Luisteraar? Het vermogen om met gevoel te weten wat je kunt doen en hoe je kan zijn en wie je mag helpen of met wie je je kunt verbinden in wilde en gekke tijden waarin er geen andere informatiebron is dan BRON? Wat als de voorbereidingen veel groter zijn dan het bij de hand hebben van zaklampen, kaarsen, water en voedsel?

Wij Zouden Zeggen, Dat Ze Groter Zijn, Veel Groter.

En degenen die luisteren, zullen wij zeggen: blijf je voorbereiden. Blijf luisteren. Blijf bewust ademhalen. En blijf oefenen in lang genoeg stilstaan om de stille en krachtige stem te horen van jouw Alwetende Hart, dat op onverklaarbare eeuwige manieren verbonden is met de Goddelijke Bron.

Maart is een Prepper Tijd. Maart is een Schuddende Tijd. Maart is een Tijd waarin grotere Scheuren in de 3D Illusie zullen plaatsvinden. God Preppers, Nieuwe Aarde Noachs, en Goddelijke Zielen van Geactiveerd Licht moeten blijven luisteren naar hun Hartcentra. Jezus zei een paar duizend jaar geleden . . . Wees er klaar voor. Dat was Werkelijk een Tijdloze en Tijdige Ware Verklaring, wanneer zielen leven en toegang hebben tot de rijken buiten de tijd. Want in een oogwenk (binnen ruwweg 2000 jaar) zou de wereld voorgoed veranderen. En dat is ook zo. Dat gebeurt nu.

In de komende weken en in de maanden april en mei zal zich meer ontvouwen. Het is geen specifieke bevestiging buiten je die je aanspoort om dit te zien en te weten en te bevestigen. Velen van jullie die naar deze uitzending luisteren, weten dat er gebeurtenissen op komst zijn die deze wereld voorgoed zullen veranderen, op een zeer duidelijke, heldere en voor de hand liggende manier. Ze gebeuren ook nu, voor hen die ogen hebben om te zien. Wie leidt deze duidelijke en epische stroom van wereldwijde gebeurtenissen? Bron. Is het dan jouw taak om die gebeurtenissen te creëren? Of om er slechts getuige en Kenner van te zijn? Het is het laatste. De Bron leidt uiteindelijk deze epische emancipatie. En julliej zijn de Emancipatie. Jullie zijn de Ontvanger van dit Grote Emancipatie- en Verheffingsproces.

Waarop bereidt je je werkelijk voor? Om gezond, levend, wakker en bewust te zijn om jouw emancipatie, die alleen voor jou is, te ONTVANGEN. Ieder van jullie heeft een Goddelijke Belofte in zich dat je op Goddelijke Tijd zal worden bevrijd. De Goddelijke Tijd is hier. Steeds meer mensen voelen deze Lichtcodes en deze Oproepen om vrij te zijn. Meer en meer zien dus ook de steeds duidelijker wordende geestelijke strijd de oppervlakte van het bewustzijn en de bewustwording van de mensheid bereiken.

The Boy That Cried Wolf vertelde uiteindelijk de waarheid. Er was een wolf. Hij kwam uiteindelijk en viel de schapen aan. Er is een wolf onder jullie geweest, die jullie kennen als de Bijbelse slang, die Gods schapen heeft aangevallen, zonder dat de herder, de stedelingen en de schapen het wisten. Sinds de Hof van Eden. Misschien was de ondeugende jongen die aanvankelijk als spel wolf riep, eigenlijk zelf een Prepper, die de dorpelingen opriep om wakker te worden en alert te blijven. Omdat er een wolf zou komen. Misschien maakte het ook deel uit van het spel van de Slang om de dorpsbewoners te vermoeien om helemaal niet te willen reageren op oproepen om hulp, terwijl ze naar buiten toe alleen maar vals alarm bleven zien. Wat als de Jongen een leugenaar was en een Waarzegger? Wat als dat allemaal deel uitmaakte van de Eindstrijd tussen Goed en Kwaad op de planeet Aarde? Wat als de Oorlog een Oorlog van Informatie, Inzichten, Desinformatie en Misleiding is?

Wat als de Oorlog een Oorlog van Leugens en Waarheid is, en een wervelende draaikolk van beide, die zich op multidimensionale manieren afspeelt? Wat als het verhaal The Boy That Cried Wolf, dat Aesop vertelde, een profetisch verslag was van de tijd waarin jij leeft?

Zou je je willen voorbereiden zoals Jezus de mensheid uitnodigde, in deze tijden? Zou je voorbereid willen zijn door de Bron om de Bron te horen wanneer de wervelingen van de stormen te luid zijn om iets van buitenaf te horen? En het horen enkel en alleen van binnenuit moet komen?
Wij nodigen je uit om de symbolen in het verhaal The Boy Who Cried Wolf te overwegen en deze mogelijk te voelen, te zien en te voelen vanuit een multidimensionaal perspectief. En nodigen je ook uit om de woorden van Jezus te horen, die wist dat deze tijd zou komen. En die wist dat de voorbereiding eraan zat te komen. Toen en nu.

Noach was een Prepper. Mozes toen was een Prepper. Maria was een Prepper. Sarah was een Prepper. Zoveel mooie zielen die toegang kregen tot hun Goddelijke Meesterschap waren voorbereid en dus voorbereid op wat hun te doen stond toen het tijd was. Goddelijke Timing is een altijd aanwezige essentie in uw wereld. En dus is Goddelijke Timing Gods Timing, die aanwezig is in een eeuwig nu.

Het Is Tijd Om Jullie Voor Te Bereiden, Geliefden.

Bereid je voor met voedsel, water, middelen en vooral met bewuste ademhaling, geloof, standvastigheid, gebed, intentie en Goddelijke Eenheid.
De stormen zijn hier. En zullen alleen maar toenemen in 2023. Dit zijn Spirituele Stormen. Ascensiestormen. En ook fysieke stormen.
Jullie allen hebben innerlijk meesterschap om te weten hoe je kunt luisteren naar wat je op elk moment kunt doen, zijn en inademen.

Ontwaak jouw innerlijke Prepper, omarm de Waarheid binnen de Stormen van Illusies, en omarm het Licht dat jullie allen leidt naar een Grote Emancipatie en Epische Aarde-ervaring in de komende maanden en jaren.
Vertrouw. Vertrouw op jouw innerlijke geleidingssysteem om de Stem van de Bron en het Licht van de Bron binnenin te horen. Het is jouw Essentie. Het zijn jouw Goddelijke Codes en Gnosis in deze tijden.

Je bent hier om op te staan en jouw Hof van Eden en Goddelijk Blauwdruk Leven dat jouw Godslicht kent en kan zien, met gemak terug te vorderen. Laat het toe!

Wees er klaar voor, geliefden. Haal diep adem, geliefden. En wees gezond.

Jullie zijn geliefd, geliefden.
Jullie ZIJN Liefde.

Al Onze Liefde

Kanaal: Marie Mohler

Vertaling: Reinier