Lord Emanuel: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie Vertrouwen / 24 mei 2015

Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
Vertrouwen
24 mei 2015
vertaling: Sophie

Gegroet, gegroet, gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, EINDELIJK WOEHOE!!! Lord Emanuel.

 Lieve Mensen, ik BEN hier. Ik kan mijn opwinding niet voor me houden over het bereikt hebben van dit cruciale stadium in de groei en evolutie van deze boodschapper, van Jou, deze woorden nu lezende en deze planeet en het totale universum en daar voorbij…we gaan inderdaad de Drempel over en linksom of rechtsom zullen jullie het allemaal halen naar de andere kant. Dit is niet wat jullie hadden verwacht Lieve Mensen niet waar? Dit is niet het ritje waar je je voor had ingeschreven? Je hebt overal vraagtekens bij? Wat gebeurt er? Waarom zijn we nog niet in de hemel? Waarom is het Paradijs van Eden nog niet voor mijn raam? Waarom functioneren de banken nog? Waarom spreken de politici nog steeds totale nonsens? Waarom, waarom, waarom?

Ben je al op de knieën? Heb je al genoeg gehad? Ben je al door al je opties heen? Kan je nergens meer naar vluchten? Is er niets meer over?

Genoeg is genoeg? Echt waar? Op welk punt wordt dit de waarheid voor je, en alleen voor jou? Wanneer ga je stoppen met jezelf de andere wang toe te keren? Want in je nobele zoektocht om de wereld te veranderen, de planeet en het aanzicht van deze lieve Aarde te redden en Vrede en welvaart te brengen aan allen, draai je weg van jezelf.

Je denkt misschien dat je exact het tegenovergestelde doet, maar werkelijk Lieve Mensen, je draait de wang naar jezelf als je kijkt naar het lijden en het onrecht dat nog altijd jullie planeet verwoest. En nog altijd meer Broeders en Zusters hebben hun leven gegeven in Nepal om jullie te confronteren met een nieuwe kans om de Waarheid te zien. Blijven jullie in afschuw kijken, zoekend naar een mogelijkheid te veranderen wat buiten jezelf bestaat? Want het zal blijven komen Lieve Mensen, ik ga er niet omheen draaien. De ellende die je buiten jezelf ziet zal zich blijven vertonen in jouw werkelijkheid zo lang als je blijft geloven dat het zo is.

De verschrikkingen waar je dagelijks getuige van bent in jullie nieuws en media, op jullie tv-schermen en in jullie kranten, de leugens die uit de monden blijven komen van jullie leiders, zullen niet stoppen tot de verschrikking in jou ophoudt. En ik weet dat je er genoeg van hebt!

Genoeg van de worsteling, genoeg van het horen dat dingen beter zullen worden, genoeg van de valse beloftes en ogenschijnlijk eindeloze eisen aan jullie goede harten om meer en meer te geven.

Lieve Mensen, is zeg dit zo direct als dit omdat ik direct tegen jullie ego spreek, die deze illusie bij elkaar houdt. Jouw Heilig Hart dat in je eigen borst klopt is het centrum van het Universum, binnen in je heb je letterlijk de wereld en wat je jezelf aandoet zal je buiten jezelf zien totdat je eindelijk naar binnen draait en jezelf in vrijheid Liefhebt.

Velen van jullie zijn in dit vitale deel van jullie evolutie aanbeland, niets bevredigt je, niets dat ooit werkte werkt nog, je ego is aan ’t ontrafelen in een tempo dat je niet kan bijhouden en het voelt als depressie, ontgoocheling, woede, pijn, wrok, wanhoop, een verlangen deze planeet te verlaten, niets om nog voor te leven.

Lieve Mensen, op jullie knieën, bloedend en met niets meer over, en niets dat jullie kant op komt, dit is waar het “rubber de weg tegen komt”  zogezegd. Dit is het moment dat je je VERTROUWEN MOET HOUDEN. Als alles om je heen in verwarring en chaos verkeert, als allen die je lief zijn, maar nog slaapwandelen, hun verstand verliezen door alles dat in ze omhoog komt dat ze niet begrijpen, moet jij je vertrouwen houden.

Lieve Mensen, jullie zijn anders, in jullie harten ligt het Vertrouwen in de Grootse Opper Schepper, Heer van Alle Dingen, de Almachtige Eeuwige IK BEN te slapen. Jullie hebben een sterke diamant centrum in jullie hart dat is geslepen met vele facetten en het is anders omdat het al eerder is blootgelegd in vele schijnbare tegenstrijdigheden (paradoxen) en je hoeft niet ver te gaan om te weten dat het er is. Als alles opgeeft, als alles gaat liggen en wacht om gered te worden, doe jij dat niet. Dit is het moment dat jij begrijpt hoe sterk je Vertrouwen is, en in sommige gevallen is dat alles dat je nog hebt.

Vertrouwen Lieve Mensen, Vertrouwen is alles dat je nu nodig hebt. Voel het woord in je Hart, laat me het in je blazen en door je hele Wezen want ik kan niet in woorden uitdrukken wat Vertrouwen is en wat het voor jou persoonlijk betekent. Geef me 10 minuten van je Aarde tijd om je Wezen in te prenten, om je Vertrouwen wakker te maken, om aan je te geven wat het werkelijk betekent om te leven met Vertrouwen en alleen Vertrouwen in ieder ademtocht en bij alles wat je doet.

Vertrouwen Lieve Mensen, Vertrouwen. Houd het Nu. En het zal aan je gegeven worden. Dit is mijn Belofte aan Jullie. Ik BEN Lord Emanuel en ik houd van jullie Dierbare Harten meer dan je je ooit kan voorstellen. Vertrouwen Vertrouwen Vertrouwen. Het leven ziet er misschien niet uit zoals je zou willen, maar dit is hoe je ware natuur wordt onthuld. Ieder van jullie is een held en het is al ontelbare keren opnieuw gedaan, dit is niets voor jullie Lieve Dierbare Harten en van binnen weet je dat en dat is waar ik het over heb. Houd Vertrouwen. Je hoeft het niet leuk te vinden. Adem en sta op. Nu. 10 Minuten van je tijd is alles dat ik vraag, adem met me, laat me jou de Weg wijzen. God Zegene je Dierbare Hart.

Ik Hou van Je.

Opmerking van de Boodschapper – Degenen van jullie die deze teksten al enige tijd volgen zullen herinneren dat Emanuel soms een lied aan me geeft dat bij de boodschap hoort. Dit was zo’n boodschap en hier is het lied (draai het volume open, grijp je luchtgitaar, je zult ‘m nodig hebben! Op de tafel staan met een haarborstel als microfoon is optioneel)…

(prachtig lied! … winny)

En van mijn hart naar het jouwe, ik loop dit pad met Emanuel net als jij. het is niet makkelijk, het is niet voor bangerikken en ik ken je worsteling. Ik kan jullie harten voelen via het mijne en hoewel we elkaar misschien niet persoonlijk kennen, we lopen samen. Niemand van ons is alleen. Blijf de ene voet voor de andere zetten en als al het andere weg is, als je nog steeds ademt, heb je Overwonnen. Je bent genoeg en ik houd zielsveel van je. Dank je wel dat je met me loopt.

Wees Gezegend.

Transmitted through Gillian Ruddy.    This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.  If this message is of value to you and you feel moved to give an exchange in return and contribute toward the maintenance of this service, it is possible by going to the website by clicking below:     Donations Gratefully Received
  Archives available at www.lordemanuelmessages.com