El Morya Besef van het Stromen / 26 Mei 2015 / Julie Miller

El Morya
Besef van het Stromen
26 Mei 2015 / Julie Miller 
De momenten in je leven waar je zuiver besef ervaren hebt, waren geen concepten en geen gedachten over wat voor ding dan ook dat jou pure gelukzaligheid bracht. Puur besef is pure openheid. Het is tijdens deze heilige momenten dierbaren dat jullie naar de uitvoerige voortreffelijkheid van jullie ware bestaan gebracht werden.
Kan jij je herinneren toen je een puur en geopend besef ervoer? Misschien zat je op een bankje in het park, luisterde naar de tjilpende vogels, en keek naar hen terwijl zij door de lucht op en neer doken, terwijl een zachte bries je haren in de war brengt. Of misschien was het tijdens dat moment in de vroege ochtend voordat de zon begon op te komen, terwijl je luisterde naar de geluiden van het nachtelijke leven die tot rust kwamen, en de stilte je met vele gedachten gevulde geest wegsmolt totdat alles dat overbleef de vogels waren, of de koele lucht … je geest raakte leeg van alle gedachten, je stond open en was je bewust van alle dingen zonder een concept, zonder het te labelen of te benoemen … bewust, open en gewoon Zijn.
Tijdens deze momenten dierbaren, wat voor beeld dat jullie ook van jullie zelf hadden raakte verloren in de volledigheid van het moment. Er is geen vastklampen, geen vasthouden of beetgrijpen. Je bent eenvoudig aan het stromen, en staat de energie van deze momenten toe om door en rondom je heen te stromen; de energie toestaand om moeiteloos uit en in jou te stromen. Het is tijdens deze momenten van puur open besef dat je geen ervaring observeert, je bent de ervaring, en jij bent wat stromende is. Het is dan waar je begrijpt dat er geen afgescheidenheid is tussen jou en de hemel en de vogels, of de koele morgenlucht. Wanneer je transcendeert wat gedachten neigen te scheiden, ga je het moment binnen waar alles volledig en compleet is.
Er is geen persoon op deze gevende Aarde die niet een dergelijk moment ervaren heeft. Het is tijdens deze momenten waar je oprecht kunt zeggen dat jij jezelf verloren of jezelf vergeten bent. Het is tijdens deze kostbare momenten dierbaren die in het volmaakte stromen zijn en jullie dat stromen worden.
Wanneer je dergelijke pure open momenten van besef in je leven ervaart, waar er niet langer meer wat voor afgescheidenheid ook maar was, wat je zult gewaarworden is pure vrede, synchroniciteit, harmonie en rustigheid … je ontdekt dat er vreugde gevoeld wordt voor het deel uit te maken van zo een opwindend proces van eenvoudig te Zijn. Wanneer je deze momenten bereikt, kom je ertoe het te her/erkennen dat het via dergelijke momenten is dat het Universum fris lijkt te zijn; alsof je er voor de allereerste keer naar kijkt. Het leven neemt een nieuwe betekenis van frisheid aan als je begint te zien met een meer duidelijke gewaarwording en zuiverder besef. Het is tijdens dergelijke momenten dat het vertrouwen/geloof dat je in jezelf en in de wereld rondom jou heen en boven jou hebt, jou herinnert aan een diep en diepgaand niveau van gewoonweg hoe verbonden je werkelijk bent.
Denk eraan dierbaren, wat er zich gisteren voorgedaan heeft is al weg. Wat nog moet komen in de komende dagen bestaat nog niet echt. Wat jullie precies nu hebben is het heden en wij moedigen jullie aan om het openlijk te omhelzen en bewust te worden van de diepgaandheid van het stromen en van de verbinding die jullie met al het leven hebben.
En zo zij het… 
IK BEN de Geascendeerde Meester, El Morya via Julie Miller

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

http://spiritualnetworks.com/Julie/blog/