Djwhal Khul: Boogschutter Volle Maan in oppositie met de Zon van Tweelingen die op 14 juni plaatsvindt

Djwhal Khul: Boogschutter Volle Maan in oppositie met de Zon van Tweelingen die op 14 juni plaatsvindt

Gechanneld door: Christine Mahlariessee – 13 Juni 2022

Gegroet Mijn Dierbare Geliefden,

Ik ben Meester Djwhal Khul die een boodschap brengt voor deze volle maan lunatie voor juni 2022.

Uitbreiding is het sleutelwoord dat ik wil gebruiken voor de huidige energieën die de planeet binnenkomen.

Het is een tijd om volledig toe te staan dat wat u in uw hogere staten van bewustzijn ervaart, werkelijkheid wordt in uw fysieke, etherische (chakra’s), emotionele, en mentale lichamen. Er is zoveel dat innerlijk en uiterlijk bereikt kan worden door de huidige energieën, als u het maar toelaat.

Het is nu de tijd om uw hogere staten van Bewustzijn te ervaren om het brandpunt van uw bewustzijn te worden. U mag niets in de weg laten staan, welke problemen er ook ontstaan door de uitdagingen van uw pad.

Er is een staat van openheid die zich voordoet; laat die deel uitmaken van uw fysieke wandel, uw emotionele energieën, uw mentale vermogens en breid uw chakrasysteem uit met het vermogen om door elke deuropening, elke duisternis te lopen, om in uzelf te gebieden dat het Licht dat u in de Wesak-energieën ontvangen hebt, nu deel kan uitmaken van uw ware essentie.

Maar u moet geloven dat het zo is, anders kunnen er overtredingen op u gemaakt worden, waar u misschien niet eens weet van hebt, en dan moet u ineens afrekenen met de elementen om u heen. Zij zijn u niet; zij zijn slechts representanten van de wereld die u in uw vorige incarnaties was.

Dit is een tijd van zuiverheid, om te aanvaarden dat u binnen de hogere staat van bewustzijn bent, maar u moet het toestaan om meer fysiek in u te worden. Gebruik uw ademhaling om de goddelijke aspecten van Liefde, van Wil, van Schepping, van Vreugde, van Zelfverantwoordelijkheid, van Vastberadenheid, van Toewijding aan uzelf, toe te laten uw gedachten en emoties te verenigen, zodat u de wereld kunt scheppen die u wenst te zijn.

Wees sterk in uw overtuigingen, want dit is een Maan van Grote Manifestatie door de Uitbreiding van uw Goddelijke Zelf die uw gids is.

Al mijn zegeningen in Liefde en Verlichting van uw Hart,

Ik Ben Meester Djwhal Khul.

Kanaal:  Christine Mahlariessee

Vertaling: Reinier