Tau Ceti Channeling – Herinner Je Jullie Kracht

Tau Ceti Channeling – Herinner Je Jullie Kracht

Door: Jonathan Trinity Martin – 30 juni 2023

 

Hallo, wij zijn Tau Ceti, wij willen graag boodschappen van vreugde en opbeuring met jullie delen, want wij weten dat jullie planeet op dit moment wat problemen doormaakt.

In jullie verre verleden hebben jullie als zielen afgesproken om deze reis van ontwaken op dit moment in jullie wereld uit te voeren.

Tau Ceti & De Inter Galactische Alliantie

Er zijn afspraken gemaakt met sterrenstelsels in jullie galactische rijk en daarbuiten die de basis vormen van wat jullie een alliantie zouden kunnen noemen. Wij zijn daar één van.

En dus is voor ons de tijd gekomen om jullie zonnestelsel binnen te gaan als entiteiten van licht en liefde, waarvan jullie zelf ook weten dat jullie die in de kern van jullie wezen zijn,

Herinner Je Jullie Kracht

Wij zijn hier om jullie eraan te herinneren wie jullie zijn, meer niet. Dit is onze belangrijkste rol in jullie wereld op dit moment. Want zodra jullie de kracht begrijpen die in jullie ligt, zullen jullie het vermogen hebben om alle uitdagingen te overstijgen waar jullie wereld momenteel doorheen gaat.

Jullie zijn wezens van grote liefde/lichtfrequenties die lang geleden van de sterren kwamen. Jullie zijn eeuwige wezens van grote macht en kracht die uit de bron kwamen zoals wij dat ooit deden, lang geleden binnen de tijd zoals wij die kennen.

Er is een opwelling en herinnering geweest in jullie wereld van deze kracht die in jullie harten ligt, de kracht van Bron, God de schepper die nog steeds in jullie ligt. Jullie zijn gemaakt naar het beeld van God en bezitten de kracht om nieuwe werelden te scheppen zoals het bronbewustzijn ooit deed met jullie eigen wereld.

De Verschuiving

Wanneer jullie je je ware kracht herinneren en collectief gaan beseffen dat jullie de scheppers van jullie wereld waren en nog steeds zijn, zullen jullie beginnen te verschuiven. Jullie wereld verschuiven naar steeds positievere tijdlijnen voor altijd. Amen.

Wij zijn Tau Ceti, wij zullen in de toekomst weer naar jullie toekomen om jullie eraan te herinneren wie jullie zijn en waarom jullie hier zijn. Amen, Aarde mensen, Wij zijn jullie, onthoud dat.

Voor nu, melden wij ons af, Tau Ceti.

ET Contact Cursus

Als je geïnteresseerd bent om te leren zelf contact te maken met de ET’s dan heb ik een ET Contact Training die aanstaande zaterdag begint.

Je kunt hier meer te weten komen over de cursus:
https://jonathantrinity.com/et-contact/

Vertaling: wakkeremensen.org