Pleiadische Channeling – Wij Zijn De Scheppers Van Jullie Wereld

Pleiadische Channeling – Wij Zijn De Scheppers Van Jullie Wereld

Gechanneld door: Jonathan Trinity Martin – 28 juni 2023

 

Wij, de Pleiadiërs, zijn al sinds mensenheugenis betrokken bij de schepping van dit systeem, jullie wereld. En jullie zijn allemaal een van ons, Aardse mensen. Er was een tijd, lang geleden, dat we ons samen organiseerden in sterrenclusters in een ander rijk van deze werkelijkheid. We overlegden dag en nacht over de beste manieren om een planeet te creëren. Een Planeet die ons in staat zou stellen om grote uitdagingen van duisternis en afscheiding aan te gaan waardoor we met ongelooflijke snelheid zouden groeien. Uiteindelijk ten dienste van de vooruitgang van deze tijd-ruimte werkelijkheid en het universum als geheel op een nieuw niveau.

En nu is de tijd gekomen dat jullie het je herinneren. Om te weten dat jullie deze ruimte samen met ons hebben gecreëerd, want jullie waren ooit allemaal één van ons. We waren een team, we waren een alliantie. En nu mogen we opnieuw beginnen samen te werken als een alliantie. Nogmaals om dit kwadrant van het universum naar een nieuw niveau van begrip van de liefde/lichtwetten van creatie te brengen.

De Pleiadische Herinnering

Wij mogen jullie meenemen op een reis van herinnering, herinnering aan dit scheppingsverhaal. Hoe ook jullie ooit als architecten werkten om deze tijd-ruimte werkelijkheid, deze planeet die jullie Aarde noemen, tot bestaan te brengen. Het moest een school worden, een school van polariteit waar de duisteren net zo mochten wandelen en spelen als jullie – de kinderen van het Licht. Want jullie wisten dat dit jullie zou helpen bij de grote expansie. Nergens anders in de schepping is dit specifieke experiment uitgevoerd. Er zijn maar weinig plaatsen waar duisternis en licht naast elkaar kunnen bestaan zoals nu in jullie wereld gebeurt.

Splitsing van het Prisma van Licht

Nu is het tijd om los te breken. Er zijn lessen geleerd en die lessen zijn goed geleerd. Maar nu is er een splitsing, een splitsing van werkelijkheden zoals licht in een prisma. Zij die de stralen van het licht volgen beginnen een nieuwe wereld te vormen, een nieuwe Aarde die niet langer naast de duisternis kan bestaan.

Terwijl jullie wereld ronddraait in nieuwe gebieden van de melkweg en de kosmos, verschuiven jullie naar hogere bestaansdimensies. Plannen waar duisternis en licht niet langer naast elkaar kunnen bestaan. Dus nu is het tijd om te kiezen; wil je het pad van liefde, dienstbaarheid en mededogen voor anderen kiezen. Of wil je doorgaan op het pad van angst, afscheiding en zelfcentraliteit met minachting voor het geheel.

De keuze

Keuzes die jullie nu maken hebben een onmetelijke impact op de toekomstige reis van jullie zelf als zielen door de hele schepping. Kies goed en kies wijs. De tijd van het splitsen van het prisma van licht is gekomen.

Wij zijn jullie broeders en zusters van een ander systeem. Meer en meer zullen we in de toekomst samenwerken. We zullen spoedig spreken. Wij zijn liefde en wij zijn licht, net als jullie! Goedendag voor nu. Jullie Pleiadische sterrenbroeders en -zusters.

ET Contact Training

Aanstaande zaterdag, 1 juli, begin ik met een ET Contact Training: Als je mee wilt doen of meer wilt weten over de training, kijk dan hier:
https://jonathantrinity.com/et-contact/

Vertaling: wakkeremensen.org