Leer Te Vertrouwen

Leer Te Vertrouwen

Gechanneld door: Jonathan –  11 Aug – 2022 – geplaatst 7 Juni 2023

 

Hallo, Shivai, Wij zijn de Yahyel.

We heten jullie welkom in onze realiteit, in onze wereld en in onze frequentie in deze tijd van interessante transformatie in jullie wereld.

Alles is in de lucht, alles is aan het verschuiven. De chaos die jullie zien in jullie wereld is te wijten aan de snel verschuivende tijdlijnen. Frequenties en dimensies verschuiven van moment tot moment.

De wereld die jullie om je heen zien is slechts een illusie, een illusie die door jullie zelf in jullie werkelijkheid wordt geprojecteerd. Jullie lopen rond in je eigen bewustzijn. En na verloop van tijd zal dit voor jullie de natuurlijke realiteit worden, maar voor nu moet je gewoon ontspannen de dingen accepteren voor wat ze zijn en vertrouwen op waar ze naartoe gaan. Want vertrouwen is een van de echte geheimen van het bestaan in jullie realiteit. Want als onze overtuigingen en perspectieven onze realiteit creëren, is er weinig krachtiger dan vertrouwen zelf.

Als je in een staat van vertrouwen leeft, zeg je tegen de schepping “Ik geloof dat alles perfect zal verlopen”. En dankzij de wet van aantrekking zal je realiteit radicaal beginnen te verbeteren, ongeacht wat er op de rest van jullie planeet gebeurt.

Dus de komende weken en maanden stellen we voor dat je van vertrouwen je belangrijkste praktijk maakt, want dit zal zoveel voor je oplossen. Het zal zorgen voor je financiële problemen, het zal zorgen voor je mentale problemen omdat je gedachtenkluwen en op angst gebaseerde gedachten radicaal zullen kalmeren. En het zal zorgen voor je fysieke gezondheid terwijl je lichaam zich ontspant en terugschakelt naar zijn natuurlijke staat van genezing, gezondheid en verjonging.

Dus ontspan, ontspan, ontspan, vertrouw en word wie je hier kwam zijn. Heb een wondervolle dag Aarde mensen, we zien jullie in een ander nu.

Amen en Shivai, Goedendag!

De Yahyel

Vertaling: wakkeremensen.org