Contact Versnelling & De Verschuiving

Contact Versnelling & De Verschuiving

door: Jonathan – 14 jun 2023

 

Hallo goede dag, ik ben Tahinio van de Yahyel. Het contact versnelt!

Ik ben hier nu om jullie welkom te heten in een nieuwe fase van onze agenda. We zijn samen in een tijdlijn gestapt waar we kunnen beginnen om in versneld tempo naar open contact toe te werken.

Velen van jullie in deze tijdlijn ondernemen op dit moment actie op datgene wat jullie je passie, missie en levensroeping/doel noemen. En het is ons een genoegen om jullie te feliciteren met waar dit naartoe gaat.

Opwaardering van Bewustzijn

We zeggen al een tijdje dat er op een bepaald moment dit jaar een bewustzijnsverhoging op jullie planeet zal plaatsvinden en we voelen dat jullie het al beginnen te voelen. Maar het beste moet nog komen. Deze herfst, bij jullie Herfstequinox in september, zal er een radicale verandering van de vibraties in jullie wereld plaatsvinden.

Jullie hebben bepaalde drempels overschreden in het kwantumveld van jullie galactische tijd/ruimte-realiteit. Jullie bewegen je naar een gebied van jullie melkwegstelsel dat een verhoogde trillingsresonantie heeft en grotere realiteiten in een versneld tempo naar jullie zal beginnen terug te kaatsen.

Toegenomen contact

De tijdsplanning is aangebroken, deze herfst, waar we met een grotere frequentie jullie werkelijkheid kunnen binnengaan. Degenen onder jullie die onze vaartuigen hebben willen zien, maar tot nu toe niet de kans hebben gehad om dat te doen, zullen dat met grotere waarschijnlijkheid dan ooit doen.

Zet de intenties uit in jullie lucht, visualiseer hoe onze schepen boven jullie verschijnen, stel je voor hoe het zou voelen om een waarneming in jullie werkelijkheid te ervaren. Dit is de manipulatie van het kwantumveld die jullie in staat zal stellen om je in grotere aantallen en met een hogere frequentie met ons bewustzijn te verbinden.

Het kwantumveld

Wij maken deel uit van het kwantumveld zoals jullie deel uitmaken van het kwantumveld en het geheim is dat we moeten leren resoneren op gelijkaardige frequenties zodat we kunnen samenkomen in dezelfde tijd-ruimte realiteit.

Laat de behoefte los dat dingen zich op een bepaalde manier ontvouwen, want dit beperkt alleen het potentieel van de schepping om realiteiten te leveren die epischer zijn dan je je ooit kunt voorstellen. Voel, verbeeld en visualiseer hoe het zou zijn om contact te ervaren met onze schepen, en als je wilt, onze fysieke lichamen. En dit zal je in staat stellen om je trillingsvelden te verschuiven naar een frequentie die bevorderlijk is om deze herfst contact met ons te maken. Laat dan de behoefte los dat de uitkomst op een bepaalde manier moet gebeuren en vertrouw erop dat alle dingen op de perfecte tijd zullen gebeuren.

Wij zijn de Yahyel, wij zullen jullie in jullie lucht zien deze herfst/herfst equinox, (ongeveer), volgens jullie wetten van tijdmechanica.

Kanaal: Jonathan

Vertaling: wakkeremensen.org