De Arcturiaanse Raad – Wervelwind aan creatieve processen

De Arcturiaanse Raad – Wervelwind aan creatieve processen

Kanaal: Jolique R. / 7 mei 2024

Een brug wordt gelegd tussen het bestaan van nu en ’t wezen van bijna dan. De nieuwe vormen worden gelegd, dat proces vindt z’n doorgang wel en zal blijven doorgaan. ’n Wervelwind aan creatieve processen, zo kun je het je voorstellen. Het is zo mooi, die wereld waarin jullie je zullen begeven. Als hemel op aarde, zeker als je komt van waar je nu nog bent.

De Wonderenwereld opent straks haar poorten. Zie je ze? Stap dan op. Voer mee met de kleurrijke stroming van jouw nieuwe bestaan. Een en al bliss. Ja, heus nog uitdagingen op jullie paden, al zullen ze met lichtvoetigheid kunnen worden bekeken. Ze zullen vooral vreugde opleveren en uiteindelijk voorspoed. Deze nieuwe werkelijkheid is niet wat je je met een 3D mind(set) kunt voorstellen. Dit willen vatten, bezorgt je, als je het te veel probeert, enkel kopzorgen.
Maak meer contact met je lichaam, praat er tegen en zoek natuur op. Mediteer, doe yoga, wandel, maak muziek, zing, dans, lees.. investeer in wat voedend is voor jou Nu en voor jezelf in de nabije Toekomst.

Wees in vrede met vooral jezelf, in liefde. Want liefde overwint Alles.. IS ALLES.

De Arcturiaanse Raad