Saul: Weet dat Liefde het tegengif is voor angst. /14 Maart 2020

Saul:
Weet dat Liefde het tegengif is voor angst.

14 Maart 2020 / Via John Smallman

Audio blog

Zoals u weet geeft de Coronavirus-pandemie overal ter wereld aanleiding tot veel angst, terwijl het dagelijks leven voor de meeste mensen steeds moeilijker wordt door de beperkingen, die de overheid oplegt aan bijeenkomsten en reizen. Weet dat Liefde het tegengif is voor angst. Angst veroorzaakt stress, soms intense stress en dit legt een zware last op jullie immuunsysteem, die het vermogen kan verminderen om effectief om te gaan met de grote verscheidenheid aan infecties, waaraan het wordt blootgesteld als je je normale dagelijkse leven leidt.

Jullie immuunsysteem is individueel afgestemd op jullie en dit is de reden waarom mensen, die een orgaantransplantatie krijgen, of die een invasieve behandeling moeten ondergaan, voor belangrijke ziekten dan voor de rest van hun leven verschillende soorten medicijnen nodig hebben, omdat hun immuunsysteem identificeert wat is geïmplanteerd als vreemdeling en probeert het uit te schakelen.  Uw immuunsysteem is een prachtige zelfgenezende infrastructuur die voortdurend alert is op nieuwe bedreigingen voor jullie welzijn, terwijl het voortdurend nieuwe vormen van verbetering ontwikkelt, waarmee jullie kunnen omgaan in de steeds veranderende omgevingen waarin jullie je dagelijks leven leiden. Als er nieuwe ziekten ontstaan, leert het zichzelf voortdurend nieuwe manieren om er mee om te gaan door ze uit te schakelen en op te lossen wanneer ze je lichaam binnendringen, waardoor genezing mogelijk wordt.

Sommigen van jullie hebben een immuunsysteem dat beter met het Coronavirus kan omgaan dan anderen. Dus velen van jullie zullen geïnfecteerd raken, maar niet ziek worden. Anderen zullen griepachtige symptomen ervaren, die hun energie aftappen en hen vragen om tijd te nemen om uit te rusten en te herstellen. Voor sommigen zal hun immuunsysteem niet in staat zijn om het virus uit te schakelen of te stoppen en dus zullen ze hun lichaam neerleggen en naar huis terugkeren, waar ze een prachtig welkom zullen krijgen.

Dus, als jij een van degenen bent die iemand verliest die dicht bij je staat en je dierbaar is – of het nu gaat om het Coronavirus of om een andere oorzaak – herinner jezelf er dan aan, dat ze zeer goed worden verzorgd, terwijl ze zich met veel plezier aanpassen aan hun thuiskomst.  En voor jezelf, neem voldoende tijd om je verlies te betreuren en vergeef jezelf volledig als je om welke reden dan ook gelooft, dat je hen hebt gekwetst of beledigd, op welke manier dan ook. Weet dan dat ze jou zeer zeker en zeer liefdevol hebben vergeven, want Er IS ALLEEN LIEFDE en ze zijn zich nu absoluut en volledig bewust van Zijn vreugde en kracht als ze rusten in Zijn meest liefdevolle omhelzing!

Dus, gedurende deze moeilijke tijden, herhaal je intentie om alleen maar liefdevol te zijn wat er ook maar gebeurt. Richt je bewustzijn op het feit, dat je goed gevorderd bent in je ontwakingsproces. Door dit te doen krijg je meer macht en kan de Liefde gemakkelijker en krachtiger door je heen stromen, waardoor je immuunsysteem wordt versterkt en dan vanuit jou alle mensen zal helpen en verheffen als ze zich – al dan niet bewust of onbewust – met het ontwakingsproces bezighouden. Jullie ontwaken is een uitgemaakte zaak, het is verzekerd en je zult het ervaren, samen met de intense vreugde die ermee gepaard gaat. Als een nogal slechte analogie zou je het kunnen zien als een film die je heel graag wilt zien. Je weet dat de film ter algemene publicatie is gemonteerd en dat het nu gewoon een kwestie is van het vinden van de tijd wanneer het je bedoeling is om het te gaan zien; het is daarginds, je kunt het zien wanneer je maar wilt. Dus wat jouw ontwaken betreft, het is daarginds in afwachting van je beslissing om daarop in te gaan.

Veel van wat er op dit moment in de wereld gebeurt, duwt je heel stevig in de richting van het zich bewust worden van de noodzaak om je perceptie van je wereldbeeld te veranderen; om je volledig bewust te worden van de onderlinge afhankelijkheid van al je gedachten, woorden en daden en van de noodzaak om bepaalde overtuigingen en gedragingen, die je niet langer dienen en waarmee je een groot deel van je leven jezelf geïdentificeerd hebt, aan te passen of volledig te veranderen. Binnen de illusie, droom of nachtmerrie die je ervaart als een mens in vorm, gebeurt er veel dat moet veranderen. En jij, elk individu brengen die essentiële veranderingen tot stand door het veranderen van je percepties en overtuigingen van die van de angst naar die van de liefde. Vergis je niet, jouw aanwezigheid op Aarde op dit moment tijdens de spirituele evolutie van de mensheid is het meest dringend noodzakelijk. Jullie hebben elk een zeer belangrijke rol te spelen in het collectieve ontwakingsproces, een rol waarin niemand anders gekwalificeerd of in staat is om jullie te vervangen. Laat je niet afschrikken door die gedachte, want ieder van jullie heeft alles in zich wat je nodig hebt om je taken uit te voeren en te voltooien. Sommigen van deze kunnen fysieke acties in dienst van anderen zijn, sommigen kunnen gewoon jezelf zijn door de maskers te laten vallen die je hebt aangewend om te dragen als je niet helemaal alleen bent. Als je jezelf toestaat om jezelf te zijn, zodat anderen je kunnen zien als de persoon die je werkelijk bent – vriendelijk, medelevend, liefdevol – het moedigt hen aan en overtuigt hen om hetzelfde te doen.

Als jullie allemaal beginnen je te laten zien zoals jullie werkelijk zijn, in plaats van jezelf te presenteren achter maskers — die het vermogen van anderen beperken om je te herkennen vanwege je angst om als niet goed genoeg, minder bekwaam of zelfs onaanvaardbaar te worden beschouwd, — dan zullen er zeer snel grote verschuivingen plaatsvinden in het collectieve bewustzijn van de mensheid over wat het betekent om mens te zijn.  Je zelfvertrouwen, uitgedrukt en gedemonstreerd door je zelfonthulling, zal anderen helpen om de nodige moed te vinden om hetzelfde te doen. En als dat gebeurt, zal je het ontwaken dat overal om je heen plaatsvindt beginnen te herkennen.

Je collectieve ontwaken gebeurt op dit moment! Laat je dus niet afleiden door wereldse gebeurtenissen die worden gemeld op een manier die de angst bevordert.  Nu is het moment om je volledig te engageren met Liefde, met je ware aard, en alle anderen te zien als Liefde, zelfs als hun acties of gedrag op dat moment dat niet vertoont. Door Liefde in actie te laten zien en door ervoor te kiezen om het in anderen te zien – en niets anders – heb je het meest positieve effect op het ontwakingsproces en versnel je het. Wacht niet tot anderen het eerst doen! Dat werkt alleen maar als een rem op het proces. Vertrouw op Moeder/Vader/God, Bron, Jezus, de mensen in de spirituele sferen tot wie je bidt, je spirituele ondersteuningsteam en iedereen met wie je in contact komt, want allen zijn Eén. Daarom brengen jij en Jij en wij en Wij dit prachtige moment tot volle bloei.

Met zoveel liefde, Saul.

https://johnsmallman.wordpress.com/

Vertaald met www.DeepL.com/Translator door Winfried