Jezus: Jullie zijn Goddelijk

Jezus: Jullie zijn Goddelijk

1 oktober 2022 / Door John Smallman

AUDIO:

Wij, jullie individuele ondersteuningsteams in de niet-fysieke rijken, zijn voortdurend bij ieder van jullie, op elk moment en bieden jullie liefde en troost als jullie ervoor kiezen je open te stellen om die van ons te ontvangen. Jullie zijn nooit alleen, zelfs wanneer het voor jullie misschien voelt dat jullie alleen zijn, of zelfs verlaten. Jullie hebben allemaal trauma’s meegemaakt in de kindertijd, die vaak enorme emotionele littekens hebben achtergelaten. Die trauma’s zijn voorbij, ze zijn voorbij, maar wanneer je ze opnieuw beleeft – jezelf je verhalen opnieuw vertelt – breng je de daaruit voortvloeiende emoties in het heden met bijna dezelfde intensiteit als je voelde op het moment dat ze gebeurden; je brengt de doden weer tot leven! Meestal moest je ze toen natuurlijk afsluiten, ze begraven onder het niveau van je bewustzijn omdat het niet veilig was en veel te emotioneel pijnlijk voor je om ze te uiten. 

Welnu, als je uitgedaagd wordt en er onverwachte en krachtige emoties opkomen, in plaats van te proberen ze weer af te sluiten, ze te blokkeren – omdat je misschien gelooft dat ze een teken van zwakte, ontoereikendheid of onwaardigheid zijn! – of ze te identificeren en te analyseren, laat je ze gewoon voelen en laat je ze stromen. Dit helpt je enorm om ze los te laten en om de bijna vulkanisch explosieve emotionele druk in jezelf los te laten en te verminderen, enorme druk die je uit je bewustzijn hebt geblokkeerd en dan zul je merken dat je je ontspant – buik, schouders, keel en nek – het zal voelen alsof er een groot gewicht van je is afgevallen – een a a . . . aah!  Wat een heerlijke opluchting.

Daarom zijn je dagelijkse bezoeken aan je heilige innerlijke heiligdommen zo belangrijk.  Wanneer je in die diepe innerlijke ruimte bent, zullen gevoelens en emoties opkomen.  Sluit ze niet af – misschien irritant – als egoïstische afleiding van je intentie om stil en in vrede te zijn. Je bent op een veilige plek, alleen en ongestoord door anderen, dus laat ze stromen – ze moeten – en binnen enkele ogenblikken zullen ze voorbij zijn, dan kun je je weer in je stille ruimte nestelen, maar waarschijnlijk dieper en vrediger. Misschien voel je nu dat je daar voor altijd zou willen rusten en hoewel je dat niet kunt doen, kun je dat gevoel van vrede meenemen als je terugkeert naar je dagelijkse menselijke activiteiten.

Jullie zijn Gods geliefde kinderen en Zijn wens voor jullie is dat jullie in vrede en vreugde leven, ook al blijven jullie – voor een kort moment – volledig betrokken bij de onwerkelijke wereld van de vorm. Daarom is Hij altijd bij je, wachtend tot je Hem uitnodigt in je hart, zodat je toegang krijgt tot de Liefde die je bent als je rust in Zijn eeuwige Aanwezigheid en je greep op elk totaal ongeldig gevoel van “niet goed genoeg zijn, te zondig zijn, of te onwaardig zijn” op Hem loslaat. Jullie zijn eeuwig volledig en volkomen, in feite oneindig waardig voor de Liefde die Moeder/Vader/God is, in Wie jullie je bestaan hebben, zonder dat jullie zelfs maar een kort ogenblik daarvan gescheiden zijn, jullie natuurlijke staat.

De Liefde waarin God jullie elk moment van je bestaan vasthoudt, gaat elke poging om haar te beschrijven in termen die jullie in je menselijke gedaante zou kunnen bedenken, ver te boven.  Jullie zijn er op elk moment één mee, want Liefde is de levenskracht, de oneindige kracht die de hele Schepping eeuwig in stand houdt. De schepping is de voortdurende expansie van de Liefde, terwijl zij zichzelf uitbreidt in een eindeloze uitstorting van zichzelf voor de oneindige vreugde van allen. Jullie vreugde en verwondering in de ervaring van je ontwaken zal de grootsheid en glorie die Moeder/Vader/God is verder uitbreiden. Jullie hebben geen idee van het wonder dat jullie te wachten staat in dat schitterende moment van NU!

God is oneindige Liefde die die staat steeds verder uitbreidt! Jullie weten dit allemaal, diep in jezelf, omdat jullie er Eén mee zijn. Het is dat diepe innerlijke weten, waarvan jullie je bijna helemaal niet bewust zijn, dat jullie bijstaat wanneer jullie ervoor kiezen vooruit te gaan, zelfs wanneer jullie te maken hebben met wat in menselijke termen onoverkomelijke pijn en moeilijkheden lijken. Jullie zijn krachtig en snel op weg naar je ontwaken, dus laat je niet afleiden van je heilige pad voorwaarts door twijfels die kunnen ontstaan door het nieuws over wereldwijde chaos en lijden dat jullie MSM jullie voortdurend voorschotelen. Terwijl jullie vooruitgaan, omarmt de Liefde die jullie zijn en die jullie op elk moment uitdrukken en delen met de hele mensheid, talloze anderen en voorziet hen van de motivatie en energie om de afleiding los te laten en zich te concentreren op hun eigen ontwaken. Niemand van jullie is momenteel toevallig in menselijke vorm. Jullie hebben er allemaal voor gekozen om op dit moment in haar evolutie op Aarde te zijn om deel te nemen aan de meest glorieuze gebeurtenis die ooit op de planeet Aarde heeft plaatsgevonden. 

Je bent precies waar je hoort te zijn, je doet en bent precies wat je van plan was en wat je op dit moment nog steeds van plan bent. Jullie ontwaken en jullie ontwaken de mensheid. De eer en erkenning die jullie te wachten staat is wonderbaarlijk, fenomenaal en kolossaal, in feite bovenmenselijk, want jullie zijn allemaal totaal voorbij het mens-zijn, jullie zijn Goddelijk. Wanneer jullie je dat herinneren en terugkeren van het spel van afscheiding naar Werkelijkheid, zal de enormiteit van de vieringen om jullie Thuiskomst te verwelkomen jullie opnieuw brengen naar je natuurlijke staat van eeuwige en onovertroffen gelukzaligheid.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Vertaling: Sjra – voor wakkeremensen.org