JEZUS: Echt, de Dood is Maar Een Overgang en Moet Niet Gevreesd Worden.

JEZUS:
Echt, de Dood is Maar Een Overgang en Moet Niet Gevreesd Worden.

10 januari 2018 door John Smallman

2018 is hier en is goed gevestigd, en de broodnodige veranderingen gebeuren wereldwijd. Liefde doordringt de harten van zelfs de meest angstige verscheuring, omdat de Tsunami van Liefde steeds intensiever wordt naarmate meer en meer van jullie de intentie neerzetten om alleen maar lief te hebben de hele dag en elke dag, wat er ook maar ontstaat.

Die intentie is krachtig! Blijf hem alsjeblieft vernieuwen wanneer jullie je dagelijkse reizen naar binnen nemen, naar je heilige altaar waar Liefde eeuwig verblijft, je op elk moment ondersteunend en omhelzend. Daarom zijn jullie op dit moment geïncarneerd. Jullie kozen er moedig voor om op Aarde te zijn om te helpen bij het ontwaken van de mensheid, wetende dat het moeilijk, veeleisend en soms erg pijnlijk zou zijn.

Jullie worden enorm vereerd in de spirituele rijken, zoals jullie met vreugde zullen ontdekken wanneer jullie ontwaken. Zelfs nu zul jullie er een glimp van krijgen als jullie jezelf toestaan jezelf volledig te accepteren. De tijd voor zelfverachting en negatief zelfoordeel is voorbij, en jullie constante bewuste intentie om volledig zelfaanvaardend te zijn, maakt het veel gemakkelijker voor de Liefde om in jullie te stromen, zodat jullie Haar warme omarming kunnen voelen, en dan door je heen voor een interactie op de meest positieve manier met de energievelden van iedereen met wie jullie in een of andere vorm van contact zijn. En dat is wat jullie hier moeten doen, dus geniet van het feit en de activiteit van het leven, en in die staat zijn jullie bezig met het essentiële werk om de mensheid te helpen ontwaken.

Het leven is eeuwig en het is een goddelijk geschenk dat jullie meestal niet op prijs stellen omdat jullie zo verstrikt raken in het mens zijn en in alles wat dat inhoudt – jullie lichamen verzorgen met voedsel, onderdak en kleding, en ervoor zorgen dat je die essentiële dingen kunt bieden voor jezelf, je dierbaren en waar je afhankelijk van bent door naar het werk te gaan en rekeningen te betalen – en terwijl dat jullie aandacht opeist, stroomt het leven praktisch onopgemerkt voorbij.

Maak het jullie voornemen om de kleine dingen in je dagelijkse leven op te merken waarvan je geniet – warm gekleed zijn in de winter of lichtjes gekleed in de zomer, die eerste smaak van koffie of thee in de ochtend, een glimlach of een groet van een vriend of geliefde – want daar gaat het leven eigenlijk over, en veel te vaak zijn jullie je daar niet van bewust. MAAR, Leven is Bewustzijn dus, Wees je Bewust! Kies ervoor om bewust te leven en blijf jezelf herinneren aan die keuze totdat het automatisch wordt. Je bewust gewaar zijn van dit nu moment, in plaats van jezelf te verliezen in de zorgen, angsten en deadlines van het dagelijkse menselijke leven, zal jullie een gevoel van vrede en tevredenheid brengen, en dus jullie helpen om gemakkelijker en effectiever om te gaan met alle problemen die zich gedurende de dag voordoen.

Jullie worden op elk moment goddelijk bijgestaan ​​omdat er maar Eén is, waaruit afscheiding of ontkoppeling onmogelijk is. Echter, als mensen, hebben jullie jezelf afgesneden van je weten door jullie keuze om afscheiding te ervaren, en als jullie geloven dat jullie alleen zijn en afgescheiden, proberen jullie je problemen op te lossen met jullie uiterst beperkte menselijke intelligentie, in plaats van goddelijke kennis toe te laten – jullie intuïtie, niet jullie op het ego gebaseerde denksysteem – om jullie liefdevol te begeleiden naar een oplossing die voor het hoogste goed van alle betrokkenen is.

Alleen zijn is geen optie die voor jullie beschikbaar is, zo’n staat bestaat niet, maar jullie kunnen en hebben ervoor gekozen je niet bewust te zijn van jullie onbreekbare verbinding met de Bron, jullie eenheid met de Bron, terwijl jullie het leven als mens ervaren. Deze keuze heeft niet alleen de illusoire wereld van de vorm echt doen lijken, maar heeft jullie ook doen geloven dat jullie leven als een mens een eenmalige gebeurtenis is, die uiteindelijk eindigt, en zonder dat jullie enige keus hebben, op het moment van de lichamelijke dood. De dood is echter slechts een moment van overgang, het punt waarop jullie je fysieke vorm neerleggen en terugkeren naar jullie natuurlijke staat van volledig bewust wakker zijn en jullie je bewust gewaar zijn van jullie onverbrekelijke verbinding met de Bron, Liefde, Moeder / Vader / God. Velen die bijna-doodervaringen hebben gehad, hebben hun ervaringen over de dood op grote schaal gedeeld, en toch is het moeilijk voor individuen om hun twijfels over hun eigen persoonlijke onsterfelijkheid los te laten, en hun angst voor dat schijnbaar levensbedreigende terminatiepunt – de dood – blijft bestaan.

Echt, de dood is maar een overgang en moet niet gevreesd worden. Het leven als een mens, waarin jullie je met familie, vrienden en collega’s bezighouden, biedt jullie ervaringen waar jullie veel waarde aan hechten, en relaties waarvan jullie niet willen dat ze eindigen, maar jullie relaties eindigen niet met de dood. Het lijkt voor degenen die na je overlijden als mens achterblijven, dat de relatie die zij met jou hadden, is geëindigd omdat ze niet langer in staat zijn je fysieke aanwezigheid te ervaren of in contact met jou te zijn, en dus rouwen ze. Maar wanneer je overgaat, wordt je herenigd en hartelijk begroet door een veelheid aan vrienden en familieleden die al zijn overgegaan, of die ervoor hebben gekozen de cyclus van menselijke levenservaringen te beëindigen en in hun natuurlijke staat te blijven als Een met de Bron. Je zult thuis zijn, omhelsd door vreugde en volledig in vrede terwijl je de betekenis van het leven opnieuw volledig begrijpt. En, natuurlijk, je zult je altijd volledig bewust blijven van degenen met wie je een soort van relatie had toen je in menselijke vorm was, en je zult in staat blijven om te communiceren met hun energievelden, ook al zijn zij zich misschien niet bewust van je liefdevolle aanwezigheid.

Jullie zijn eeuwige wezens die voor eeuwig in vreugde zijn geschapen, terwijl jullie momenteel, door jullie eigen keuze, een onwerkelijk maar ogenschijnlijk heel reëel gevoel van afscheiding van Bron ervaren. Maar diep in jezelf weten jullie dat jullie altijd een zijn met de Bron. Ga dus dagelijks naar binnen, naar jullie heilige innerlijke ruimte, en sluit je aan bij de Liefde die daar verblijft en sta toe om de liefdevolle en opbeurende omhelzing te voelen. Dit zal jullie geloof versterken dat je voor altijd één bent met God en jullie vermogen om de intentie vast te houden om altijd lief te hebben wat er ook maar ontstaat. Dan merken jullie de kleine dingen die jullie kunnen en zullen inspireren en verheffen terwijl jullie bezig zijn met jullie dagelijkse menselijke taken en plichten in een staat van bewustzijn en openheid, inspirerend en opbeurend met degenen met wie jullie op welke manier dan ook te maken hebben. En door dat te doen zullen jullie inderdaad Gods goddelijke wil op elk moment doen, net zoals jullie altijd al van plan zijn geweest.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Bron: https://johnsmallman2.wordpress.com

Vertaling: wakkeremensen