Je Bent Nooit Alleen, Al Lijkt Het Vaak Van Wel.

Je Bent Nooit Alleen, Al Lijkt Het Vaak Van Wel.

Gechanneld door: John Smallman – 5 Augustus 2022

Alles is NIET wat het lijkt! Er is veel gaande in de spirituele rijken terwijl de mensheid steeds dichter bij haar collectieve ontwaken komt. Dus wees niet gealarmeerd door de chaos en verwarring die door jullie media wordt gemeld, want alles gaat voortreffelijk in voorbereiding op jullie grootse en illustere ontwaken. Het is werkelijk zeer dichtbij! Velen van jullie vinden dat moeilijk te geloven, want jullie horen diezelfde voorspelling nu al een aantal jaren, terwijl tegelijkertijd overal ter wereld conflicten en verwarring lijken toe te nemen. En, zoals velen hebben uitgelegd, ontwaken is je volledig bewust worden dat er alleen Liefde is – niets anders is nodig – en in die staat van Liefde – jullie natuurlijke, onveranderlijke en eeuwige staat – wordt jullie verteld dat jullie in Vreugde zullen zijn, creatief en harmonieus met elkaar en met ALLES omgaand.

Dus waarom, vragen jullie jezelf – en elkaar – is er geen teken van dit wonderbaarlijke ontwaken? Wel, zoals zovelen uit de niet-fysieke rijken jullie er vaak aan hebben herinnerd, is tijd van de illusie en daarom onwerkelijk. En zoals jullie allemaal hebben ervaren hoe het is om te dromen wanneer jullie fysieke vormen sliepen, weten jullie dat in dromen tijd heel flexibel is, je kunt het voorbij het huidige moment vooruit brengen, het terugbrengen naar het verleden, of opgesloten blijven in het huidige onveranderlijke nu-moment. Dus als wij zouden proberen jullie een voorspelling in de tijd te geven, omdat het illusie/tijdsdrama waarin jullie verwikkeld zijn altijd reageert op de wil van het collectieve ego, en aangezien de collectieve intentie vrij regelmatig maar onverwacht verandert, verandert ook de tijdschaal, daarom zijn onze voorspellingen geneigd, zoals jullie hebben ontdekt, zonder kennisgeving te veranderen, schijnbaar steeds verder in de toekomst te schuiven. Daarom kunnen we jullie geen data en tijden geven, maar we kunnen jullie eerlijk zeggen dat het moment van jullie ontwaken heel dichtbij is. ZEKER!

Terwijl jullie de intensivering van conflicten, lijden, verdeeldheid en angst in de hele mensheid waarnemen, is het heel duidelijk dat grote veranderingen essentieel zijn, en jullie ontwaken zal inderdaad een Enorme verandering zijn, een verandering die jullie onmogelijk kunnen bedenken met jullie zeer beperkte creatieve intellectuele vermogens als mensen in vorm. Jullie zijn nu in het proces van ontwaken! En dat proces is zeer dicht bij zijn meest magnifieke voltooiing. Vertrouw op MOEDER/VADER/GOD, Liefde, Bron, en geef jezelf toegang tot je diepe innerlijke weten dat alles goddelijk geregeld is en dat er GEEN teleurstellingen zullen zijn, omdat het de Goddelijke Wil is dat je oneindige en eeuwige vreugde geniet. De Goddelijke Wil is de enige ware wil, en die wordt altijd bereikt … nu.

Blijf vertrouwen op de beloften van M/V/G, en blijf de intentie hebben om alleen maar liefdevol te zijn, wat zich ook voordoet. Dat is de reden waarom jullie op dit moment incarneren als mensen in vorm. Jullie hebben er allemaal voor gekozen om hier te zijn – wetende dat het soms heel moeilijk en pijnlijk zou zijn – omdat jullie zo vurig verlangden om deel uit te maken van en enorm bij te dragen aan het wonderbaarlijkste en langst gezochte ontwaken van de mensheid. Jullie zijn in vorm om het tot bloei te brengen, en dat is wat jullie aan het doen zijn. Eer jezelf voor het werk dat alleen jij kunt doen, en vergeef jezelf voor alle liefdeloze gedachten, woorden of daden die je ego’s je hebben aangepraat, wetende dat ze onwerkelijk waren en niet hebben plaatsgevonden – WAT JULLIE ERVAREN IS EEN TOTAAL ONWERKELIJKE DROOM – en dat jullie volmaakte goddelijke scheppingen zijn. Elk gevoel een zondaar te zijn, niet goed genoeg, of Gods Liefde onwaardig, zijn volstrekt ongeldige ideeën waarmee jullie ego’s jullie proberen te controleren en te sturen. Je kunt – en velen van jullie doen dat vaak – jezelf toestaan de leiding van je ego’s te volgen. Maar je bent volkomen vrij om in plaats daarvan de liefdevolle leiding van de Heilige Geest te volgen, die altijd bij je is en klaar staat om je onmiddellijk te helpen om alle egoïstische impulsen gewoon aan je voorbij te laten gaan zonder dat je je ermee inlaat. Hoe vaker je dit doet, hoe gemakkelijker het wordt, hoewel het ego van tijd tot tijd zal proberen de controle terug te krijgen, dus wees opmerkzaam en reageer liefdevol op alles wat zich voordoet, in plaats van jezelf toe te staan egoïstisch te reageren op onverwachte en niet-gezochte gebeurtenissen of situaties.

Je weet dat je ervoor kunt kiezen om je niet egoïstisch met anderen of met gebeurtenissen of situaties bezig te houden, dus telkens als je in de verleiding komt, wees dan opmerkzaam en kies ervoor om op je plaats van innerlijke vrede te blijven, een plaats die altijd en permanent beschikbaar is. Gebruik het dagelijks, wanneer je ontwaakt uit je nachtrust, en ook wanneer je overdag ook maar een kort moment hebt. Door dit te doen wordt die intentie enorm versterkt, en zoals ik hierboven al zei, heb je ervoor gekozen om nu hier te zijn omdat je een essentieel en onvervangbaar lid van het menselijk collectief wilt zijn tijdens het grote ontwaken. En waarlijk, jullie zijn essentieel en onvervangbaar, dus eer jezelf voor deze moedige keuze die je hebt gemaakt, en ook ALLE anderen die deze keuze ook hebben gemaakt. Jullie zijn hier om elkaar bij te staan in het ontwakingsproces, en als jullie niet bekwaam zouden zijn om deze goddelijke taak te vervullen, zouden jullie nu niet in menselijke vorm zijn. Jullie aanwezigheid is van vitaal belang.

Daarom, ondanks de verwarring, de chaos, de frustratie en het lijden, VERHEUG je dat je hier nu bent, precies waar je hoort te zijn. Er zijn GEEN ongelukken, er zijn GEEN toevalligheden, jij en alle mensen die nu in vorm zijn, zijn precies waar jullie wilden zijn voordat jullie incarneerden, omdat jullie de precieze begeleiding hebben ontvangen die jullie nodig hadden om de door jullie gekozen paden te volgen.

Hier in de niet-fysieke rijken zijn wij zeer vereerd over jullie te waken en onmiddellijk hulp te bieden wanneer jullie ons om hulp of leiding vragen. Jullie zijn nooit alleen, ook al lijkt het vaak van wel, want scheiding is nooit gebeurd en kan ook nooit gebeuren. Vertrouw op je innerlijke leiding, je innerlijk weten, want je weet wel degelijk hoe je onderscheid moet maken tussen dat en de pogingen van je ego’s om je af te leiden tot boze emotionele uitbarstingen die je in ernstige en absoluut onnodige door angst ingegeven conflicten kunnen brengen.

Jullie zijn allemaal vredelievende wezens, afgeleid door de illusoire toestand van materiële vorm waarmee jullie je hebben ingelaten, dus herinner jezelf er regelmatig aan: “Ik ben een volmaakt en onveranderlijk goddelijk Wezen van Vrede en Liefde.” Dit is een absoluut ware uitspraak, aanvaard het, weet het en leef het, want dat is de reden waarom jullie op dit moment de intense beperkingen van het leven in vorm ervaren. Door dit te doen ontwaakt de mensheid.

Met heel veel liefde, Saul.

Vertaling: wakkeremensen.org