Yeshua “Verlichting en Inspiratie” / 22 Mei 2016 / Fran Zepeda

Yeshua
“Verlichting en Inspiratie”

22 Mei 2016 / Fran Zepeda

Dierbaren,

Ik wens vandaag met jullie over Vrijheid te spreken. Ik begin met te zeggen dat het behulpzaam is om jezelf te oriënteren aangaande het perspectief van je leven te bezien als de vrijheid te hebben OM te doen of te zijn, als in tegenstelling tot vrijheid van iets. Met deze focus, zijn jullie vrij om voorbij te gaan aan oude patronen en deze op te ruimen met het voornemen om voorwaarts in/naar het Licht en jullie nieuwe leven te gaan zonder in het verleden te blijven, hetgeen slechts jullie leergrond is. En met voorwaarts te gaan en te omhelzen en in beslag te nemen wat jullie geleerd hebben, zijn jullie vrij om naar bredere uitgebreide werkelijkheden te katapulteren, wat jullie ware geboorterecht is.

Vrijheid is het toestaan en het accepteren van de uitbreiding aangaande je Ware Wezen, om de eindeloze mogelijkheden te ontdekken. Het is om jezelf voorbij de beperkingen uit te breiden, het is het openen van de deuren die er gewoonweg op wachten om geopend te worden, waartoe jullie aangemoedigd worden om deze te openen door jullie Hogere Zelf. Het is de uiteindelijke opoffering van, en het loslaten van, je beperkende grenzen, zelfopgelegd als zij zijn.

Hoe het ook zij, jullie verzamelen en bouwen jullie vleugels om jullie zelf af te leveren aan jullie volledige Goddelijke Zelf, en soms neemt dat het zien waar je beperkt bent om te kiezen om iets los te laten, om jezelf te openen voor bredere vergezichten. Denk eraan dat je altijd deze keuze hebt om voorbij te gaan aan waar jij jezelf beperkt, en de middelen om het aldus te doen zijn altijd binnenin jou ingeworteld, aldus jezelf aan Vrijheid afleverend.

Kies jij om jezelf terug te houden, of kies je om jezelf open te stellen voor de “frisse lucht” van mogelijkheden, om hoog op de stroming van het onbekende te vliegen, en te onderzoeken wat daar is, compleet vrij van ongerustheid en angst?

Wat houdt jullie terug, dierbaren? Sta je Hogere Zelf toe om met jou te communiceren en jou de weg te tonen naar de ultieme Vrijheid door te verlichten wat jou tegenhoudt in een begrensd inzicht van je bekwaamheden en dus jouw bedrage beperkt voor deze prachtige wereld die wij allemaal creëren.

Neem vandaag een volgende stap naar Vrijheid, dierbaren, door op z’n minst één ding los te laten dat je tegenhoudt van jezelf te zien als het Goddelijke Wezen dat je bent, en met iedere dag, een ander ding loslatend, en met iedere stap, katapulteer jij je in/naar je eigen ware en unieke Vrijheid.

Aanvullend, neem vandaag een volgende stap richting Vrijheid door iets op een andere manier te doen. Verwelkom jezelf in een nieuw perspectief en nieuwe benadering of oriëntatie en focus, en bevrijd jezelf van de gewoonte en oude patronen die je ware unieke Vrijheid inperkten. Je kunt dit iedere dag met een ander perspectief en andere benadering doen voor iets dat jou gevangen hield in het verleden.

En dus bied ik jullie vandaag deze verlichting en inspiratie aangaande Vrijheid aan, zodat jullie een nieuw perspectief mogen zien van jullie eigen werkelijkheid, en dichterbij komen naar het zijn van het echte krachtige Uitgebreide Goddelijke Wezen dat jullie zijn.

En jullie zijn schitterend, dierbaren, in alles dat jullie zijn. Sta dat toe te zijn, en stel je open voor je uitgebreidheid en vrijheid om Alles te zijn dat je Bent, Goddelijk en Zuiver en Vrij in al je Glorie.

Niets houdt jou terug anders dan jij…

Ik houd van jullie met alles dat IK BEN.

Jullie liefhebbende broeder,

Yeshua

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl

Copyright © 2011-2016 Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and share this message provided that the message is posted in its entirety and nothing has been altered in any way, is distributed free of charge, and this copyright and links are included. www.franhealing.com   www.franheal.wordpress.com   http://www.ouremergingdivinity.com