Yeshua / Sananda – Het is voltooid. Christus is verenigd met Maria Sophia. / Gechanneld door: Kjerstin Sisilla

Yeshua / SanandaHet is voltooid. Christus is verenigd met Maria Sophia.

Gechanneld door: Kjerstin Sisilla – 23 december 2021

Ik ben Sananda.

Het is voltooid. Christus is verenigd met Maria Sophia.

Wat voorspeld is – is nu gebeurd. Een hereniging heeft plaatsgevonden.

De Christus-energieën – de Goddelijk mannelijke energieën – neergezonden naar Gaia van de Vader door de Heilige Geest zijn dus nu herenigd met de Goddelijk vrouwelijke energieën Maria Sóphia, neergezonden via de Moeder door de Heilige Geest.

Christus is herenigd met zijn bruid – de bruid van Christus. Een geheel is dus tot stand gebracht, een terugkeer naar het geheel, naar de Oorsprong, naar de Bron, God Moeder/Vader.

Dit was zoals jullie weten voorspeld en nu is het gebeurd. Het wonder is geschied – Gaia wordt, zoals voorspeld, de Gouden Planeet en haar bewoners worden Mensen in Balans, die terugkeren naar het Paradijs.

Geliefde Mensen, jullie die ons zijn, hebben het gedaan. Jullie hebben het overleefd en niet alleen dat – jullie hebben samen uitstekend werk verricht. Jullie hebben nu allemaal zoveel ervaring opgedaan met de zware en trage 3D-energieën dat er WISDOM is bereikt, evenals BALANS in ieder van hen die bereid zijn om gezamenlijk de Nieuwe Wereld te creëren.

Geliefde Vrienden op Aarde – vier nu een fijn en vredig Kerstfeest! Geniet van het moment, de vrede en een prachtig einde van 2021.

Jullie broeder Yeshua / Sananda

Kanaal: Kjerstin Sisilla

Vertaling: Reinier