Yeshua en Maria Magdalena over Multidimensionaliteit en Bilocatie / Gechanneld door Fran Zepeda / December 31, 2016

Yeshua en Maria Magdalena over Multidimensionaliteit en Bilocatie
Gechanneld door Fran Zepeda / December 31, 2016

… Opheffen naar hogere trilling wervelingen van verhevenheid, terwijl het observeren van de vele vlakken van het bestaan en de vele dimensies, elk als all-inclusief doch verschillend in focus, je begint een glimp op te vangen van de realiteit van Multidimensionaliteit … Ziet alles tegelijk, en leeft het allemaal tegelijk, toch kun je met elke focus kun je daar, op een gekozen dimensionaliteit voor een tijdje spelen, wetende dat je gemakkelijk kunt verschuiven naar de dimensie van keuze voor dat moment …

Dit is een klein deel van wat je bent en zal worden ervaren als jouw multidimensionaliteit wat wordt ondersteund door jouw Christusbewustzijn / Bron belichaming, vereniging van alle 12 aspecten van de Godheid, en mannelijke / vrouwelijke balans en harmonie.

Dat, geliefden, is de kern en de bestemming van alles waar jullie naar toe hebben gewerkt , en dit is de tijd, in de komende dagen en in het nieuwe jaar, waar jullie meesters in zullen worden. Het heeft vele verrassingen, maar toch alles zal vertrouwd voelen en aanvoelen als thuiskomen. Jullie zullen je uitstrekken en een beter leven gaan krijgen in deze toestand en vanaf hier zal de creativiteit worden versterkt. En op de bodem ervan is deze zeer diepe liefde die ondersteunt en jullie prikkelt in haar verhevenheid, maar het zal beginnen heel normaal te voelen.


Dus, beoefen een verblijf in dit trillingsniveau waar jullie je naar hebben opgetild … jullie verwezenlijken het allemaal op verschillende niveaus en intensiteit, maar het is een nieuw platform en niveau voor jullie om te ervaren, en bereidt jullie voor op de volgende stap, en de volgende stap, naar steeds hogere niveaus en dimensies van het bestaan. Waar jullie zullen kiezen in welke jullie leven voor het moment, met het potentieel en de mogelijkheid om op ieder moment te spelen in de andere dimensies die meer vertrouwd en comfortabel zouden kunnen voelen, maar, al snel zullen de hogere staten zo normaal aanvoelen dat jullie niet eens zullen merken dat je het hebt bereikt, behalve het verschil in vibratie en frequentie van de hoog-niveau ervaringen die nu bereikbaar zijn voor jullie.

En de oude manieren van dualiteit zullen binnenkort gewoon aanvoelen als een droom die je kunt bekijken bij een opwelling, maar zult er niet echt meer een deel van zijn. En Bilocatie zal meer normaal worden.

Jullie zullen zo gemakkelijk verschuiven naar en het niveau herkennen waar jullie in wensen te verblijven, en soms zo gemakkelijk verschuiven in vele tegelijk, of op zijn minst hen observeren tijdens het spelen in de tijdlijn van keuze.

Jullie dagen zullen lijken als momenten samen geregen in gepastheid en synchroniciteit, met rijkdom en diepte als jullie elk moment binnen gaan met jullie volledige aandacht. Dit is de nieuwe manier van zijn, en het zal er niet uitzien als welk andere dagelijks leven ook dat jullie ooit hebben ervaren.

Jullie kunnen overal tegelijk zijn, en indien jullie eens onder de indruk kunnen zijn geweest van de handelingen en het vermogen van de Aartsengelen en Verrezen Meesters die onmiddellijk aan iedereen kunnen verschijnen, zullen jullie de manier waarop beginnen te begrijpen en het vermogen en de mogelijkheid en het gemak ervan ervaren.

Dus, geliefden, binnenkort zullen jullie veel onbegrijpelijke realiteiten ervaren als jullie heel gemakkelijk beginnen te spelen op de oppervlakten van verschillende dimensies, en al die tijd opgeheven door de opwaartse druk en de consistentie van Liefde, Vreugde en Gelukzaligheid, terwijl jullie zorg besteden aan zaken die jullie fysieke lichaam ondersteunen. Die niet langer een groot deel van het alledaagse bestaan voor haar voortbestaan nodig zullen hebben.

Creatie is nu hoe je leeft, en Overvloed is de steunpilaar van jullie leven en jullie zullen voor altijd rijden op de golven van het hogere bestaan en weten wat het is om God (jouw God zelf) te zijn.

Wij zullen jullie meer van deze wijsheden en inzichten brengen als jullie gewend raken aan de inkomende golven van intens transformerend Licht. Rust en kalibreer opnieuw met tussenpozen, zodat jullie gesterkt mogen blijven en de veranderingen meer permanent zijn.

Al onze liefde.

Mary Magdalene en Yeshua

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl