Wie ben jij? * / Geplaatst 30 Oktober 2016

Wie ben jij? *
Geplaatst 30 Oktober 2016
Een hoofdstuk uit “The Jesus Book” waarin Jezus zijn boodschappen voor de 21 ste eeuw doorgeeft aan Linda Dillon.

Welkom al mijn geliefde vrienden, broeders en zusters. Welkom in deze tijd van bijeenkomen, van transformatie, van herstel en herontdekking. Wat is de herontdekking van mijn geliefden. Het is de herontdekking van je heilige zelf. Ik zit hier alsmaar herhalend, “Wie ben jij? Wie ben jij?”, omdat ik wens, jou uitnodig en jou smeek om je de volheid te herinneren van wie jij werkelijk bent.

Velen van jullie beschouwen zichzelf als mensen, als meesters in wording, als engelen of aartsengelen. Maar mijn geliefde vrienden, jullie zijn al deze dingen en nog zoveel meer.

Waartoe ik jullie vandaag wil uitnodigen is om terug te keren niet alleen tot jullie engelachtige wezen, maar ook naar de waarheid, terug naar de tijd toen jullie zuiver energie waren, een puur lichtwezen.

Ga nu met mij mee, zonder vorm, in de wetenschap dat een deel van jou eeuwig is. Die vonk van licht, het gevoel van liefde hebben zich genesteld in jou, engel en menselijk wezen. Het is belangrijk nu je de dimensies en werkelijkheden te boven gaat en je een nieuwe reis opeist, dat jij je helderheid verschaft over wie je bent.

Velen van jullie keren zich naar mij en zeggen: “Ik zie het niet, ik weet het niet, ik begrijp het niet”. Ga terug voorbij je engelachtige zelf of je andere avonturen. Ga naar die vonk van liefde die je werkelijk bent. Ik ken je; ik heb je altijd gekend, jij geliefd, bemind en vereerd wezen. Ik wens je echter toe, dat jij jezelf kent.

Jij vraagt zo vele keren:”Jezus, waar ben je? Wanneer kom je te voorschijn? Hoe kan ik je zien? Hoe kan ik samen zitten met je?”.Ik begrijp en deel dit verlangen. Deze dag, mijn geliefden, vraag ik je, kom bij mij zitten in je puurheid en essentie, dat wil zeggen in de helderheid van wie je bent. Ik ben die magenta (violette) vonk van licht naast jou.

Met dank aan Winfried Meier, voor de vertaling.

http://counciloflove.com/2016/09/the-jesus-book-is-here/