Sananda: Reacties / door: Kerstin Sisilla –

Sananda: Reacties

Gechanneld door: Kerstin Sisilla – 3 Maart 2021

Ik Ben Sananda die vandaag bij jullie is, zoals alle andere dagen (glimlach).

Geliefde vrienden; broeders en zusters – jullie hebben nu de sterke reacties van allerlei aard verlaten. Jullie reageren niet langer zo emotioneel sterk op externe gebeurtenissen. Jullie moeten weten dat dit jullie enorm ten goede komt, omdat jullie daardoor gemakkelijker de kracht in jezelf kunnen behouden.

De omgeving slaagt er niet meer in je op dezelfde manier te triggeren als voorheen, omdat je rust in jezelf hebt gevonden. Je hebt emoties verwerkt en getransformeerd die opkwamen toen je geconfronteerd werd met je herinneringen aan vroegere gebeurtenissen.

Soms kan het aanvoelen alsof je in een vacuüm leeft omdat je niet gewend bent aan de rust en stilte binnenin je. Het kan moeilijk zijn om de dagelijkse klusjes gedaan te krijgen – alsof de kracht van het handelen is weggeblazen.

Probeer iets te vinden wat je bezighoudt in je ziel en hart, wat je een goed gevoel geeft. Vaak zijn dat creatieve activiteiten zoals muziek maken, schilderen, dansen, met de kinderen spelen, enzovoort. Je weet zelf het beste wat jou alles om je heen doet vergeten.

Kortom – doe wat je in jouw hart gelukkig maakt.

Met liefde,

Sananda.

Vertaald naar het Engels door EraofLight.com

NL – Vertaling: Martien