Sananda “Een Ongelooflijke Kans Verderop” /19 September 2016 / Jenny Schiltz

Sananda
“Een Ongelooflijke Kans Verderop”
19 September 2016 / Jenny Schiltzz

Het is belangrijk dat jullie begrijpen door wat voor een verbazingwekkende tijdsperiode jullie heen leven. Dit is de tijdsperiode wanneer al jullie levens, jullie lessen en bereikte groei in/naar één laatste hoogtepunt komen. Voor diegenen die gekozen hebben om te ascenderen, dit is jullie afstudeertijd. Wat afstuderen voor ieder persoon betekent zal er anders uitzien en aanvoelen. Niettemin, is het uitgangspunt voor iedere ziel hetzelfde. Het is tijdens dit leven dat jullie alles zullen verwijderen dat jullie belemmerd van jullie ziel op de Aarde te belichamen. Het is in deze prachtige vermenging dat jullie de reden zullen begrijpen voor jullie incarnaties op de Aarde en alles dat jullie verkregen hebben.

Op dit moment, wordt de versnelde tijdlijn in jullie wereld verankerd en dit staat elk van jullie toe om er toegang tot te verkrijgen. Met de naderende Equinox, hebben jullie elk de kans om het oude achter te laten en in/naar het nieuwe te lopen. Het is om deze reden dat zo velen van jullie het diepe loslaten ervaren hebben van het fysieke en emotionele. Het komt voor jullie naar voren om het te zien, het te voelen en te kiezen om het in het verleden achter te laten. Terwijl dit overweldigend aan mag voelen en je het even niet meer mag weten aangaande hoe los te laten en voorbij te gaan aan wat was, is het antwoord tamelijk eenvoudig. Wanneer jij je belast voelt door je angsten, je verleden of je patronen, ga zitten en vraag je hartchakra om zich tot het maximale te openen. Vraag dat je alle Liefde ontvangt welke de Bron aan te bieden heeft en dat deze Liefde jou helpt alles los te laten dat binnenin jou niet in evenwicht is. Sta deze Liefde toe jou volledig te vullen en met dat aldus te doen, jou de weg te wijzen. Want er is slechts één weg naar de nieuwe Aarde, slechts één pad naar Ascentie en dat is met dezelfde frequentie van Liefde te zijn en ermee te resoneren welke de Bron jou geeft. Als je dit steeds meer doet, zal je gewaarworden dat al het andere onbelangrijk is, al het andere verdelend is, dat de enige waarheid binnenin dit grote gevoel van Onvoorwaardelijke Liefde is. Dit is niet te zeggen, dat er slechts één pad is om deze Bronenergie te voelen, want er zijn vele en oordeel van iemand anders diens pad zal jou alleen maar wegleiden van je eigen pad.

Wij vragen dat elk van jullie de overtuigingen aangaande hoe jullie denken dat deze overgang zal zijn stopzetten. Aangezien elk van jullie diens eigen werkelijkheden creëert, zo ook creëren jullie je eigen beperkingen en teleurstellingen. Wanneer jij jezelf toestaat om het stromen van de Bronenergie te zijn, met alle verwachtingen verwijderd, is dat het wanneer je in verbijstering zult zijn over alles dat naar je toe zal komen. Wanneer je in je geest een acceptabele versie van werkelijkheid gecreëerd hebt, van hoe de dingen voortgezet moeten worden, mag jij jezelf dan uit het stromen van creatie energieën vandaan halen en teleurstelling ervaren. Sta alles toe te ontvouwen in diens eigen timing met diep vertrouwen en geduld.

Het is de lineaire, analytische geest die een pad visualiseert en hoe de dingen tevoorschijn zouden moeten komen. Niettemin is het in het hart waar ware creatie stroomt. Velen voelen diepe frustratie omdat zij een gevoel hebben van waar zij zouden moeten zijn en wat zij zouden moeten doen en met deze glimp van een potentiële toekomst creëren zij een plan. Wanneer de dingen niet op een lineaire manier stromen, gaan zij dan in/naar angst en twijfel, en stoppen het stromen. Het is veel gemakkelijker voor dezen die een roeping voelen om eenvoudig toe te staan wat zich voor hen zal ontvouwen. Zij mogen stappen nemen om hun visie te verkrijgen, maar zij moeten open blijven staan voor alles dat komt, op deze manier staan jullie jezelf toe om betoverd te worden door de schoonheid van alles.

Het is begrijpelijk dat zelfs als jij je klem voelt zitten, niet in staat verandering in je leven te creëren, dat je inderdaad precies bent waar je bedoeld bent om te zijn. Het is in deze momenten van onzekerheid dat er veel geleerd wordt. Het is in deze momenten dat je waarlijk begrijpt wat het vertrouwen in goddelijke timing betekent. Het is begrijpelijk dat het vinden van vreugde en vrede in alle omstandigheden het bewandelen van het pad van een meester is.

Wij vragen aan jullie om niet alleen alle lagen binnenin los te laten die jullie tegenhouden van jullie hoogste aspect volledig te belichamen, maar dat jullie alle verwachtingen loslaten. Dit is hoe jullie het beste de energieën zullen gebruiken die in/naar jullie planeet stromen. Deze energieën zullen alles veranderen, hoeveel? … dat hangt af van elk persoon. Niettemin, zullen velen terugkijken naar deze tijd als de katalysator die alles voor jullie veranderde.

Het is een grote eer dat wij in staat zijn om met jullie zij aan zij te lopen op deze reis.

Sananda van het Galactische Broederschap.

*****

Vraag & Antwoord met Sananda

Ik: Toen je sprak over je pad niet te beperken met verwachtingen, bracht het in gedachten wat er gebeurde met de aankoop van mijn woning. Toen ik eenmaal besloten had om een woning te kopen, ontving ik de informatie dat het het tijdskader van de herfst zou zijn dat ik de juiste woning zou vinden. Ik ontving het niet alleen van mijn hoogste aspect, maar ook van een andere intuïtieve ziel. Ik vond dat tijdskader prima. Drie weken later kwam mijn man thuis met een zakenkaartje voor een woning dat reparaties nodig had. We gingen en hadden een ontmoeting met de eigenaar die toen de reparaties financierde, terwijl mijn man het werk deed. Toen het eenmaal klaar was voor een lening, begonnen we het proces van het te kopen. Er waren momenten dat ik dacht – dit is het verkeerde huis omdat dit April is en de info die ik ontving was Oktober. Ik besloot met de energie van de woning te gaan zitten en vertrouwde erop dat het met een reden op ons pad geplaatst was en ging ervoor. Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb.

Sananda: Ja, wanneer je vertrouwt en toestaat, zal je gewaarworden dat je precies ontvangt wat je nodig hebt. Het is het denken dat dingen moeten gaan in een 1,2, 3, 4 opeenvolging, niet beseffend dat het in de omleiding is dat wat je echt wilde gevonden werd.

Ik: Je zei dat de Equinox een tijd zal zijn dat velen in staat zijn om de versnelde tijdlijnen in hun eigen levens te verankeren. Is het de enige tijd?

Sananda: Nee, de tijdlijn is beschikbaar wanneer iemand gereed is voor die push. Echter, de energieën van de Equinox en de golf van frequenties die velen de Derde Golf van Ascentie noemen, zullen velen meer helpen om de frequenties te verankeren. Het is een ongelooflijke kans.

Ik: Ik zie waar mensen dingen hadden die soepel gingen en die nu uiteen aan het vallen zijn. Het heeft velen verloren achtergelaten, verward en denkende dat zij stappen achterwaarts genomen hebben.

Sananda: Ja, velen voelen de grote verschuiving van een hogere tijdlijn als hun hogere zelven hen in andere richtingen duwen. Voor velen wordt deze duw naar het nieuwe alleen gezien door de ontbinding van het oude dat niet langer meer levensvatbaar zal zijn in de hogere tijdlijn. Het mag oncomfortabel aanvoelen, maar dat is omdat het door de filters van verwachting heengaat. Als je iedere verandering als positief kunt zien, zelfs wanneer de dingen uiteen schijnen te vallen, zal het de overgang toestaan veel soepeler te zijn.

Ik: Er is zoveel informatie daarbuiten betreffende de derde golf en de hogere dimensies. Iets van de informatie spreekt zichzelf tegen. Het kan overweldigend zijn.

Sananda: Wanneer je informatie waarneemt en inneemt vanuit je hartruimte, zal je in staat zijn om onmiddellijk te voelen wat niet in jouw wezen resoneert. Begrijp dat wat resoneert voor de één niet hoeft te resoneren voor de ander, het is aan ieder persoon om diens waarheid vast te stellen.

Ik: Mij was door mijn begeleidende team verteld dat ik teveel in mijn werkelijkheid toesta, dat ik meer moet filteren. Toen ik vroeg wat zij bedoelden, legden zij uit dat ik teveel binnenliet door de maatschappelijke media (ik kijk niet naar het nieuws). Ik ontdek dat ik het moeilijk heb met het in evenwicht brengen van maatschappelijk bewust te zijn en te beperken wat ik toesta binnen te komen.

Sananda: Ja, het is het beste voor gevoelige zielen om hun blootstelling te beperken. Wat je moet begrijpen is, dat als het bedoeld is om in je gebied te zijn het aan jou getoond zal worden. Bijvoorbeeld, je mag blootgesteld worden aan dakloze dieren, die verdwaald zijn of rondzwerven en hulp nodig hebben. Deze kan je helpen, één wezen per keer. Onderschat niet wat de handelingen van vriendelijkheid kunnen doen. Verder, mag je naar de winkel gaan en in een conversatie leren over een situatie in jullie wereld dat bij jou veroorzaakt om na te denken. Begrijp dat jij het bent die dit scenario creëerde, jij die het in/naar je energetische gebied bracht voor jouw groei. Wanneer informatie naar je toekomt via jullie media, staat het teveel in één keer toe en dit verstoort je evenwicht binnenin.

Ik: Dat helpt. Mijn hoogste aspect legde uit dat ik al wist dat er oorlogen zijn, terroristen, corruptie, misdaad, verkrachting, misbruik van dieren, de omgeving en van kinderen, dus waarom heb ik het dan nodig om in hen te duiken. Ik moest begrijpen dat ik deze groepen genezing en Liefde kon sturen vanuit mijn open hartchakra en dat dit aanzienlijk zou helpen. Echter, als ik een verhaal lees over dierenmisbruik en dan Liefde stuur, zou het niet op dezelfde frequentie zijn omdat een deel van mijn hartchakra afgesloten zou zijn. Dus zal ik Liefde en genezing sturen en doen wat ik kan met wat er voor me ligt.

Sananda: Je zult ontdekken dat dit de ongerustheid en angst aanzienlijk reduceert, jou toestaand om de hogere energieën veel gemakkelijker te gebruiken.

Ik: Velen worden echt van hun sokken geblazen door de fysieke symptomen. Sommigen zijn moe, sommigen worden bedraad en kunnen niet slapen. Sommigen hebben chronische condities die oplaaien en sommigen ervaren gewichtstoename. Mijn hoofdhuid en gezicht hebben getinteld met energieën. Ik word me gewaar dat ik ofwel volledig uitgeput ben of dat er tonnen aan ideeën naar boven komen. Dromen zijn ook zeer intens.

Sananda: Dit maakt allemaal deel uit van je fysieke vorm die zich aan de Lichtcodes aanpast die in/naar de Aarde komen. Je zult gewaarworden dat je niet zoveel ongemak ervaart als je eens deed en voor een veel kortere tijdsduur. Je lichaam is de hogere frequenties veel gemakkelijker aan het accommoderen.

Ik: Ja, dat is waar. Ik lag in bed en rustte, maar mijn rug en heupen deden pijn. Ik zei hardop, “Ik geef mijn volledige toestemming voor deze energieën om ieder deel van mij te veranderen.’ Ik voelde deze gigantische uitbreiding en toen ging de pijn weg uit mijn rug en heupen. Ik besefte zelfs niet dat ik weerstand had.

Sananda: Ja, velen hebben weerstand waar zij zich niet bewust van zijn op een onbewust niveau, net zoals velen zich niet bewust zijn dat het geven van toestemming helpt om het los te laten.

Ik: Ik was aan het werk met Metatron en een cliënt vroeg waarom de gewichtstoename, en hij zei dat de gewichtstoename is dat het lichaam reageert op iemand die de ziel steeds meer in de vorm vasthoudt. Dat het lichaam het zal regelen zolang als wij ons er niet aan hechten.

Sananda: Het is een fysieke manifestatie van de uitbreiding die in ieder persoon plaatsvindt. Wanneer jij je emotie eraan vasthecht, laat het zien waar er binnenin dissonantie is om van jezelf te houden in alle staten en vormen.

Ik: Dank je wel, ik heb je de oren van het hoofd gepraat.

Sananda: Het is mij een genoegen om jou en anderen te helpen.

****

Ik hoop dat deze channeling en de vragen jullie helpen om deze intense energieën te navigeren. Het is werkelijk een verbazingwekkende tijd en het potentieel voor groei is gigantisch. Dank je wel, dank je wel aan allen die dit werk delen, het wordt groots gewaardeerd. Aan jullie allemaal Liefde sturend.

Jenny ♥♥♥

 

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

©2016 – Jenny Schiltz – Channeling the Masters – https://channelingthemasters.wordpress.com/

 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.

**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **