Sananda: De Nieuwe Tijd Nadert / 23 June, 2017 by contramimi

Sananda:
 De Nieuwe Tijd Nadert
23 June, 2017 by contramimi
                                                

sanandaIk ben San en ik kom vandaag de weg voorbereiden voor de Nieuwe Age die nadert – De Nieuwe Age is aan jullie voeten lieve kinderen op de Aarde. Het is aan jullie om je dromen vast te houden en om te zien dat ze worden gerealiseerd. Indien de droom voldoende sterk en levend is zal die zich in een paar tellen manifesteren. Het is in een knipoog die nu  telt, terwijl de grote massa’s beginnen zich te bewegen en dan bedoel ik dat ze naar het licht gaan. Het Licht is een beweging net zoals jullie zijn. Nu is de grote beweging ten gunste van het Licht. Er zijn vele harten die beginnen zich te verzachten en zich te openen voor het licht.

Dat schijnt sterk op jullie Aarde vandaag en dat heeft op iedereen invloed. Er zijn er meer en meer die hun gezicht naar het licht keren en laten dat naar beneden schijnen in hun hart. Meer en meer zoeken naar de waarheid in de illusionaire wereld waarin ze leven. Om de waarheid te vinden moet men het licht in zijn hart vinden omdat het helder en zuiver schijnt. Daarin zul je ook je authentieke zelf vinden en de moed die je nodig hebt om verder te gaan.

Stop even kort een tijdje elke dag en je zult de rust en waarheid vinden die daar rusten. Het is tijd om dit naar buiten te brengen en ga dan door – omdat de Nieuwe Wereld wacht op jullie komst. De wind is van richting veranderd en alleen warme zachte w

inden blazen vandaag. Terwijl de sterke hoofdwind aan de kant is gegaan en die kan niet langer meer je werk blokkeren. Het is nu GAAN… het werkzame woord nu en jij bent het waar we allen op wachten. Het is heden jullie licht en jullie blijdschap die we willen horen weerklinken rond de Aarde. Het is jullie verlangen en jullie enthousiasme waarop we wachten.

Het Licht is hier lieve kinderen op Aarde, laat dat jullie vullen, laat het je kracht geven, laat het jullie moed geven zodat de grote overgang kan beginnen- de overgang die gebeurt in jullie en buiten je. Iedereen wordt getransformeerd, kijk om je heen, zie en voel dat de verandering er is, met planten en dieren. Ja, zelfs de zon, de lucht en de aarde kunnen dat merken. L

oop op blote voeten in het gras en ontvang de energieën van de elementen om je heen. Ze zullen direct in je lichaam gaan, als je dat toestaat, waar ze elke cel met licht zullen vullen dat ze bij zich dragen. Dit wekt alle licht op dat verborgen is in je lichaam. Het vertelt iedereen die in je lichaam woont dat het tijd is om te ontwaken. Het is tijd voor het licht om te ontwaken uit zijn Sneeuw Witte droom en om te verschijnen. De tijd is nu voor alle dingen die leven op onze Aarde om te ontwaken uit hun sluimer – om te ontwaken voor hun waarheid en licht. Aarde is op weg naar haar eigen licht en dat kan een abrupte ontwaking zijn voor degenen die nog diep in slaap zijn.

Vind de tijd om in jezelf te rusten. Vind de tijd om buiten in het open veld te zijn. Vind de tijd om het licht te voelen en te ervaren door alles dat om je heen is. Het is nu de tijd, je kunt niet langer wachten – de eerste stappen zullen nu moeten zijn. Het is belangrijk om te stoppen, adem om het licht te voelen dat overal om je heen is. Het zoekt je nu, dus open je en nodig het licht uit en houd ervan in je leven. Als je dat eenmaal hebt gedaan dan zullen de dingen als een dans zijn. De weerstand is klein en liefde vibreert enorm vandaag – de reis zal gemakkelijker zijn dan je denkt. Aarzel niet, maar ontmoet jezelf, dat zal niet zo moeilijk zijn – je zult daar veel liefde vinden. Liefde is overal om je heen nu in de vorm van veel liefdevolle gidsen en wezens.

De liefdevolle wereld staat aan de deur en jullie allen hebben het vermogen om daarin te gaan. Waar wacht je op? De deur is open en wij wachten op je. Van jullie wordt heel veel gehouden buiten elke voorstelling en begrip, dus je hoeft niet bang te zijn. Jullie worden erg gekoesterd en geliefd dus is er niets om bang voor te zijn. Je kunt zeker en kalm zijn omdat je een liefdevolle wereld binnengaat, waar alleen licht en liefde bestaat.

Ik ben klaar om jullie te ontvangen. Mijn armen zijn wijd open en vol met liefde. Ik zend je nu liefde en moed zodat je durft om de laatste stappen (tot)in het licht te zetten.

Liefdevol, Sananda.

» Source – Channel: Ann Dahlberg – Translator from Swedish to English: Per Staffan

https://illuminations2012

vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl