Jezus Zijn Oproep Tot Actie! / 6 Augustus 2016 / Linda Dillon

Jezus Zijn Oproep Tot Actie!
6 Augustus 2016 / Linda Dillon

 Groeten, Ik ben Jezus Sananda. Ik ben Yeshua, Ik ben Yeshi. Ik ben Jezus. Jullie kennen mij bij vele namen en jullie kennen mij als een broeder, vriend, bondgenoot en voorvechter. Geen voorvechter van mij, dierbare harten; een voorvechter van jullie.

Ik heb naar jullie gewenkt en elk en iedereen van jullie gevraagd om samen met mij te wandelen, maar breidt hier nu op uit. Ik vraag jullie om met mij te praten, om samen met mij te ervaren, samen met mij tot uitdrukking te brengen, en in/naar actie te zetten, Liefde.

Dit is mijn oproep tot actie. Het is Aartsengel Michael zijn oproep tot actie. Het is Aartsengel Gabrielle zijn oproep tot actie. Het is Sanat Kumara zijn oproep tot actie, en wij doen dat aldus uit naam van onze Moeder, jullie Moeder. Wij doen dat aldus uit naam van de Vader en Moeder, de Ene.

Nu is de tijd van de ontvouwing van het Plan van de Moeder, van de vervulling van Haar dromen, Haar wensen, Haar Plan. En wat dat is, mijn geliefde vrienden? Het is het opnieuw verankeren en de wedergeboorte van Liefde op deze planeet, onze geliefde Gaia. Hoe dit eruit ziet? Hoe Nova Aarde eruit ziet?

Hoe ziet Nova Wezen eruit, hoe voelt het aan, hoe klinkt het, hoe proeft het? Het klinkt of gedraagt of handelt niet als zelfgenoegzaamheid. Liefde is niet louter een gevoel … het is de essentie en expressie van het Goddelijke. Het is de expressie van de Moeder/Vader/Ene. Het is de ervaring van de Moeder/Vader/Ene. Denk na over wat ik zeg – onze Moeder, de Goddelijke Moeder is constant en altijd-veranderend. Zij is oneindig en eeuwig.

En in de vereniging, de combinatie van de Moeder/Vader/Ene is de oneindige en eeuwige actie van creatie. Het stopt en begint niet. Het houd niet op of interrumpeert niet. Het is oneindig, eeuwig, uitgebreidheid, wonderbaarlijk en fenomenaal. En aldus zijn jullie dat. Jullie, elkeen van jullie, zijn eindeloos en eeuwig. Jullie zijn gemodelleerd door en vanuit de Moeder. Jullie zijn van de Moeder en dat betekent, mijn geliefde vrienden, dat jullie ook van de Vader zijn.

Daarom, zijn jullie ook een wezen van oneindige, eeuwige creatie op een zeer praktisch niveau. Jullie weten dit en jullie hebben dit ervaren door de constructie van het verouderen. Jullie zijn niet dezelfde persoon die jullie waren aan het begin van deze conversatie want jullie hebben, hoop ik, diverse malen adem gehaald. Jullie hebben willekeurige gedachten en vele emoties gehad. Jullie hebben een continuüm van leven, van bestaan gecreëerd, door eenvoudig te zijn wie jullie zijn. Jullie creëren, subtiel en voor sommigen van jullie niet subtiel, door de bedoeling te hebben om door te gaan te leven en adem te halen, te zijn en uit te breiden.

Er zijn velen waar ik tegen zou kunnen spreken over uitbreiding en zij zouden er geen flauw idee over hebben waar ik over sprak. Jullie doen dat wel. Als Liefdehouders, als Lichtdragers, roep ik jullie op om naar voren te treden in de vervulling van het Plan van de Moeder.

Neem, maak en implementeer de beslissing om de vervulling van het Plan te zijn, In iedere ademhaling de expressie te zijn van je goddelijke ontwerp, van je missie en doel. Wij wenken je niet alleen, wij staan naast je, wij wandelen samen met jou, wij rennen samen met jou, wij halen samen met jou adem. Jij, niet de één of andere vreemdeling, maar jullie allemaal zijn de uitvoerders van het Plan van de Moeder.

Aan jullie werd het inzicht, het begrip, de gereedschappen, de mechanismes en de wil gegeven om jullie plan binnenin het Plan van de Moeder voort te brengen en zij zijn in uitlijning. Jullie hart en geest zijn in de uitlijning van Liefde.

Nu steken wij wederom opnieuw de wil aan, omdat dit een essentieel deel is van het ontbrekende stukje. Het is de wil om dat in/naar de fysicaliteit te brengen wat jullie wensen. En hoe breng je wil tot uitdrukking. Het is niet via intentie/voornemen. Het is door actie.

En dus wenk ik naar jullie, niet alleen naar de Sedona Jaarlijkse Bijeenkomst, (1) maar naar jullie leven … naar jullie leven … vanaf het moment dat jullie ontwaken naar het moment dat jullie ontwaken! Jullie dachten dat ik ging zeggen “totdat jullie gaan slapen,” maar zelfs in jullie droomtijd zijn jullie buitengewoon druk.

Maar mijn vraag aan jullie, en mijn zoektocht is, “Als wij samen wandelen, is die drukte, zijn deze acties, gedachten en gevoelens in uitlijning niet alleen met onze Moeder maar ook met jou? Zijn zij de reflectie en de implementatie van wie je bent?”

Aangezien ik als mens, als man, als vader en echtgenoot gewandeld heb, weet ik wat het is om een dag vrij te hebben. Ik weet wat het is om een slecht humeur te hebben en hoe het voelt als er druk op je gelegd wordt. Ik weet ook wanneer je dat terzijde drukt, het overgeeft, ernaar kijkt en lacht en zegt, “Oh mijn hemel, daar ga ik weer,”  en terugkeer naar de vreugde en Liefde. En wat is daar? … Meer vreugde en Liefde. Dus, waarom zou iedere andere keuze, iedere andere staat van zijn, iedere andere expressie van wil wat voor zin dan ook maken?

Jullie zijn in jullie hartbewustzijn. Jullie hebben al besloten en de keuze van eenheid en gemeenschap gemaakt. Wat ik van jullie vraag, mijn geliefde vrienden en familie, is om samen met mij, met Aartsengelen Michael en Gabrielle, met Sanat Kumara, met ons allemaal uit naam van de Moeder/Vader/Ene, de volgende stap te nemen. Willen jullie alsjeblieft samen met mij wandelen? Alsjeblieft.

Ga in Vrede. Vaarwel.

*****

Voetnoot

(1) 2016 Jaarlijkse Bijeenkomst, De 20ste Jaarlijkse Raad van Liefde Bijeenkomst, Nov. 11-13, 2016. Zie; http://counciloflove.com/2016-annual-gathering/

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

© 2016 Council of Love, Inc. – http://counciloflove.com/