Golden Age Messages from the Masters door de stichters van de Ascended Masters Mystery School

Golden Age Messages from the Masters

door de stichters van de Ascended Masters Mystery School

Geplaatst 20 december 2016


Leven als een Ontwaakte Christus ~ Part 2


Voor sommigen van jullie, kan het voelen alsof je ontwaakt met de snelheid van het licht! Dit is hoe snel het kan lijken te gaan als je op reis bent in Eenheid met jouw God Aanwezigheid. Jullie Aanwezigheid verblijft buiten alle tijd, ruimte en vorm en hoewel de snelheid van Liefde niet echt kan worden gemeten, is het altijd één met het Licht. Aangezien jullie blijven ascenderen, zal Liefde jullie primaire gids zijn, zodat jullie bewustzijn de snelheid van het licht kan houden. Dit is een failsafe programma voor alle ontwakende mensen die de roep om hun ascentie en voor het leven op Aarde als een ontwaakte Christus hebben gemaakt.


~ De Raden van de Geascendeerde Christus


De Gouden sleutels van jouw leven als een Christus, terwijl belichaamd op Aarde, beginnen te worden vrijgegeven in deze tijden. De meeste van deze Sleutels zijn verborgen en onbruikbaar en meestal onbereikbaar geweest voor duizenden en duizenden jaren. Jezus de Christus en anderen hebben enkele van de fundamentele sleutels onthuld, maar het is vooral sinds 2012 dat een aantal van de meer oude Sleutels beschikbaar worden gemaakt voor jullie bewuste geest en ze zijn nu bruikbaar voor jullie hedendaagse gebruik.

Wat deze sleutels bevatten en hoe ze nu kunnen worden gebruikt om jullie te helpen bij het leven als een ontwaakte Christus hangt af van het lopende ontwaken van de informatie die al is opgenomen binnen de oude strengen van jullie DNA. De informatie en de giften binnen deze strengen worden aangesloten op alles wat jullie tijdens jullie vele levens hebben geleerd, evenals de gaven die jullie hebben verkregen vanuit het leven in de vorige Gouden Eeuwen. Deze gaven grote troeven voor degenen die leven in jullie huidige beschaving, dat in het proces is van de overgang van de oude beperkte matrix naar haar volgende Gouden Eeuw van Vrijheid en Verlichting.

De diepte van jouw ontwaken en de tijd die je hebt besteed aan het ondersteunen en leven als jouw Aanwezigheid is vastgelegd binnen deze oude verdragen. Telkens als je bent belichaamd, bevindt deze informatie zich om je heen in een lichtgevende bol, maar het is ook vastgelegd door de Archief Bewaarders van jouw planeet binnen hun Kristallijne Bibliotheken. De informatie in deze bibliotheken wordt ondersteund zowel op als buiten de planeet, dus er gaat nooit iets verloren.

Als een faalveilig programma, zodat Goddelijke kracht niet voortijdig zou worden vrijgegeven, zijn Jullie alleen in staat geweest om toegang te krijgen tot zeer weinig van wat er in jullie meestal slapende DNA is. Wetenschappelijk gesproken, hebben jullie alleen 22 van de 64 codes in jullie DNA / RNA gebruikt. Nu is het tijd om jullie Aanwezigheid te vragen om de informatie binnen jouw oude DNA meer beschikbaar te maken voor jouw bewustzijn. Vraag jouw Aanwezigheid alleen datgene dagelijks te onthullen wat in harmonie is met jouw ascentie en jouw Goddelijke Kristallijne Blauwdruk voor deze tijden.

Creëer een meer heldere verbinding met jullie God Zelf of Aanwezigheid, en neem elke dag de tijd om in stilte te gaan en voortdurend jullie eenheid met de Bron te herbevestigen. Voor duizenden en duizenden jaren heeft jullie Aanwezigheid op jullie gewacht om deze belangrijke verbinding te creëren, die van essentieel belang is voor het verbinden met de informatie binnen de oude strengen van jullie DNA. Pas nu is bepaald dat jullie klaar zijn voor deze informatie om te worden vrijgegeven voor jullie hedendaags gebruik.

Om je geest, hart en lichaam af te stemmen met de Goddelijke Blauwdruk van jullie zielen, gebruik jullie liefdevolle intentie om toegang te krijgen tot de hogere niveaus van bewustzijn die jullie hebben opgebouwd in en rond jullie vele levens. Jullie diepe hartelijke wens en verzoek om in uitlijning te blijven met Moeder / Vader God via jullie eigen Aanwezigheid is primair als de informatie binnen de oude kristallijne strengen van jullie DNA zal worden onthuld naar jullie waakbewustzijn, zodat jullie het nu kunnen gebruiken om te leven als een ontwaakte Christus.

Door het opnieuw verbinden met jullie oorspronkelijke codering van de Bron en door het volledig opgaan in jullie God Aanwezigheid, welke jullie Christus Zelf is, zullen jullie jezelf, fysiek, mentaal en emotioneel en etherisch verplaatsen naar een veel grotere mate van eenheid met de Eerste Schepper van alle werelden.

Blijf aanwezig en ten alle tijden bewust van deze verbinding zodat je authentiek uit kan stijgen boven en buiten de vele valse claims en leringen waaraan jullie blootgesteld zijn geweest voor zoveel eeuwen. Het is een enorm geschenk om te leven in een tijd waarin jullie zo vrij zijn om toegang te krijgen tot de hogere dimensionale niveaus van het bewustzijn die jullie delen met jullie Aanwezigheid. Er is geen noodzaak om van deze verbintenis een doel te maken, maar volg in plaats daarvan de stappen die wij hier hebben geschetst en te accepteren in totaal dankbaarheid dat dit echt al zo is.

Ascended Masters Mystery School

Vertaald: Wakkeremensen.blogspot.nl