De Aarde ondergaat Verandering Een boodschap van Sananda / 27 Oktober 2015/ door Elizabeth Trutwin

De Aarde ondergaat Verandering
Een boodschap van Sananda
27 Oktober 2015/ door Elizabeth Trutwin

Etherische Plasma Energie

Groeten in deze Volle Maan! Dit is Sananda via Elizabeth Trutwin. Ik zou graag jullie Aarde veranderingen, die jullie nu zien, willen beschrijven en jullie helpen om de geschiedenis te begrijpen die ons tot dit moment heeft gebracht. De Aarde gaat nu door een Verandering.

Dit is zoals het genoemt wordt wanneer upgrades gebeuren op een planeet die het mogelijk maken om technologieën te benutten die niet beschikbaar zijn in de dichtere dimensies. Het belangrijkste daarvan is het gebruik van plasma-energie bij het absolute nulpunt. Plasma Energie is een van de vier fundamentele staten van energie. De anderen zijn vast, vloeibaar en gas. Plasma Energie doordringt alles op aarde, waaronder onze lichamen, ons voedsel, onze lucht en water. Het is een krachtbron, een kracht, het is Ionische energie.

Etherische energie verwijst naar een soort van zeer fijne stof of substantie. Het is overal om ons heen, en het doordringt alle fysieke materie en ruimte in het Universum. Het is een soort golf-en-deeltjes energie, in termen van de moderne fysica. Het is echt een scala van energie frequenties, en niet alleen een enkele energie frequentie. Etherische energie wordt ook wel chi, vitale kracht, prana en andere namen gegeven. Etherische energie kan worden overgedragen van de ene persoon op de andere persoon met behulp van verschillende healing technieken of transmissies. Dit is de uitwisseling van energie. Etherische energie wordt ook wel de God Bron genoemd. Het verlevendigt het lichaam wanneer we leven en verlaat het lichaam als we sterven. Plasma Energy heeft eigenschappen die tegengesteld zijn tot die van de andere omschrijvingen van de materie. We leven in een materie Universum. De aanwezigheid van een groot aantal oplaaddragers maakt Plasma Energie elektrisch geleidend, zodat het sterk reageert op elektromagnetische velden. Zoals gas, heeft plasma geen definitieve vorm of een bepaald volume tenzij ingesloten is in een houder. Plasma is de meest voorkomende vorm van gewone materie in het heelal. Plasma Energie en etherische energie zijn precies hetzelfde. De 5 Dimensionale Aarde heeft het Etherische niveau bereikt waar Plasma Energie en Nul Punt mogelijk zijn.

Het Etherische Lichaam is een Plasma Bal van Licht

In een Kosmische-Unie met de gehele Schepping, ongeveer 450 miljard jaar geleden, kwamen Moeder en Vader God samen en allemaal tegelijk creëerden Zij biljoenen en biljoenen Tweelingvlam Zielen dat de totaliteit van het bewustzijn in de kosmos zou worden. Deze vonken van Bronenergie waren lichtbollen van bewustzijn en kunnen worden beschouwd als Plasma Energie. Deze bollen van licht reisde samen met Moeder Vader God voor duizenden jaren als licht en hielpen met het creeren ​​van de zeven Super Universa, de planeten, de sterren als één collectief bewustzijn, dat alles is. Binnenin jullie is de Schepper. Jij bent dat. Jouw gedachten creëren elke volgende moment. Ieder van jullie is verbonden in de Universele Hologram of stelt het samen door je gedachten. Dit is de reden waarom buitenaardsen communiceren zonder te spreken. Hun gedachte transmissies reizen met de snelheid van het licht.

Zes van de zeven Super Universa zijn materie Universa van licht. De zevende is een donker materie universum. Ons universum Nebadon, de Melkweg en de Aarde bestaan in het donkere materie universum en al lichamelijkheid wordt verlicht door de zon als Bron van Plasma Energie die al het leven op aarde, waaronder onze lichamen belichaamt. Er is een Zon achter de Zon en dit is een ‘boven het fysieke’ Zon die voorziet in Bron energie die reist door onze Zon Sol naar de Aarde en wordt De Centrale Zon of Alcyone genoemd. De Bron, de Zon, onze lichamen en alles in het materie Universum worden verlevendigd met de energie genaamd Plasma Energie. Het is een Bewuste Bron van Intelligentie. De nieuwe vrije energie die wordt aangeboden door de Keshe Foundation is een levende bron van Plasma Energie.

Gefeliciteerd, Aarde en iedereen op haar. Jullie zijn geëvolueerd tot een moment waar dit mogelijk is. Het is gratis, want het is de meest voorkomende stof in de ruimte en wanneer het in een 6 x 8 container wordt gezet kan het worden benut voor verwarming en koeling en vele andere toepassingen waaronder portaal energie. De Sterrenpoorten zijn portaal energieën. Dit is waar de fysica de kwantumfysica ontmoet en ze het eens zijn verder te gaan op aarde als vrienden. Kwantum fysica bevat het wetenschappelijk bewijs voor het Etherische vlak van bestaan en de Etherische wijze van transport genaamd het etherische lichaam of Merkaba. Dit is ons eigen individueel voertuig om het heelal te bereizen. Die bollen van licht die graancirkels maken? Plasma bollen van Levende Wezens. Is dat Buitenaards? Ja.

Onze Naaste Buren

Er zijn ontelbare menselijke vormen in vele Sterrenstelsels. Deze mensachtigen zijn van verschillende vormen en maten. Zij bestaan door heel ons Universuml de mens bestaat in vele dimensies. Er zijn mensen die er uit zien als ons , die nog steeds in de 3e dimensie leven en anderen die leven in de 5e – 12e dimensie. Wij zijn nu ook daartoe in staat. Wij zullen doorgaan om mee evolueren met het Universum. Het is een continu proces zonder einde. Wanneer men de 5e bereikt wordt er gezegd dat ze weer zijn herboren van water en de Heilige Geest. Dit betekent dat ze de vaardigheden hebben geleerd om in te tappen in de 12e dimensionale energieën. Dit is wanneer een lichte energie of lichttransmissie van Plasma energie het lichaam kan activeren. Er is een oefening waarbij men de tong plaatst tegen het gehemelte van de mond. Dit heet ”de Poorten sluiten’ Dan komt een licht energie het lichaam binnen via de wervelkolom die de kundalini verlicht en de menselijke vorm heractiveert. Dit werd afgebeeld in de Matrix film toen Neo een cirkelvormige portaal had, voor de slang om aangesloten te worden op de licht energie, achter in zijn nek. Door dit te doen waren ze in staat om ‘het programma te starten’ vanwaar ze het schip verlieten om in de Matrix te gaan. De oefeningen leren die nodig zijn om de 12e dimensionale energie te bereiken en veel langer te leven dan 100 jaar is haalbaar voor iedereen die bereid is om het innerlijke werk te doen.

Geschiedenis op Aarde

De aarde wordt beschouwd als speciaal vanwege de diversiteit aan levensvormen. Er zijn miljoenen soorten op deze kleine planeet van insecten, dieren, vissen, vogels, buitenaardse wezens, mensen, planten, mineralen, magische wezens enz….enz. Toen we de donkere materie Universum hebben gecreerd was het hele punt hier op Aarde te zien hoeveel diversiteit hier zou kunnen leven zonder oorlog te hebben. Helaas is er veel oorlog geweest. Niet alleen hier, maar ook bij onze Naaste Buren, zoals de Orion en Lyra constellaties. Deze constellaties zijn gevuld met Sterren en Planeten. De Aarde is een Trinary Sterren Systeem met onze Zon Sol, Sirius A en Sirius B. Jupiter wordt een Zon in dit Systeem.

Toen we binnen gingen in het donkere materie universum waren we gedwongen om hier te komen nadat onze SterreSchip van 144.000 werd gecommandeerd om van het Aurora ZonneSysteem in het licht materie Universum naar het donkere materie universum Nebadon te gaan. Als wij niet waren gekomen wanneer dat gebeurde, zouden we zijn gestorven. Het was een zeer chaotisch tafereel van oorlog, net als wij vandaag de dag hebben op Aarde. Velen verloren hun leven en het koste vele levens om hun zielen te genezen. Deze Zielen trauma’s droegen bij aan de bouw van de programmering in onze ego gedachten van ‘Ik ben niet genoeg.’ Er zijn variaties zoals ‘niemand houdt van mij’ ‘Ik ben helemaal alleen’ en ‘Ik moet altijd gelijk hebben.’ Dat zijn kernpunten die moeten worden bevochten om overwonnen te worden om deze wereld van oorlog te transcenderen en Verheven te worden in ons lichaam.

Toen we aankwamen bij de Aarde kwamen we hier als vluchtelingen van Orion en Lyra. Toen we aankwamen waren een aantal van hen oorspronkelijk van het Aurora Zonne System waren zich naar het duister gedraaid omdat ze macht en controle wilden over elke Planeet in het donkere materie Universum. Dit gevecht duurt tot op de dag van vandaag voort. Op aarde zijn het de nazi’s, die verder doorgaan als het 4e Reich en ze beëindigde nooit de tweede wereld oorlog. Ze zijn geïncarneerd in de Koninklijke families en verbergen zich als miljonairs en miljardairs en gaan door met de voortzetting van hun krankzinnige behoefte om alles te controleren en beheersen, zelfs als het de Planeet vernietigt. Wij beëindigen de polariteit van het Grote Experiment en keren terug naar Eenheid.

Terwijl de oorlog doorging op Aarde werden er ook Nucleaire kernwapens bij betrokken. Zowel Atlantis en Lemuria had landmassa’s die zonken als gevolg van ontploffingen van nucleaire wapens. Met behulp van grote Aarde Kristallen en Plasma Energie het Grid Systeem en de gebroken infrastructuur van de Aarde maakte vluchtelingen van de Atlantiërs toen hun land in de zee zonk. Deze vluchtelingen gingen naar het Argatha netwerk van de Binnen-Aarde en bleven daar ongeveer een jaar terwijl ze wachtten op de Fall Out ver van hun oorlog om te genezen. Dit gebeurde twee keer in Atlantis en twee keer in Lemuria of het Land van Mu. Dit blijkt uit de perioden waarin er bijna niets hier was behalve dinosaurussen, vissen en vogels. We weten wat de dinosaurussen heeft weggevaagd en een ijstijd creëerde. Kernwapens.

Ashtar Command Basis

Tussen de Konings Kamer en de Koninginnen Kamer in de Grote Piramide van Gizeh, ver onder de grond, is er een Ashtar Command Basis. Commandant Haaton is hier gestationeerd. Er zijn sub etherische generatoren onder deze piramide evenals veel van de piramides op Aarde in Midden-Amerika en China, die ook de generatoren hebben die worden gemonitord en ontwikkeld door Haaton’s Bemanning en dit is het mechanisme dat de Aarde op haar axitonial afstemming houdt en waarom we nooit een poolverschuiving zullen hebben. De behoefte aan dit systeem kwam voort uit het verkeerd gebruik van nucleaire wapens in de oorlogen die we op Aarde en daarbuiten hebben gehad. Mars werd verwoest op deze manier en dat is waarom het oppervlak geen oceanen en zeeën van water heeft.

Op deze basis in Giza werd gisteravond voor de eerste keer sinds we naar de Aarde kwamen, in deze Volle Maan Energie het sterrenschip van 144.000 tevoorschijn gekomen om de Aarde rond te reizen en de beschikbare Buitenaardse technologie waarmee dat schip is uitgerust te gebruiken. Het schip van 144.000 heeft al die tijd veilig onder de grond gehouden en heeft gewacht voor een tijd wanneer het zou worden gebruikt om de structuren voor nulpunt te activeren. Er zijn nog vele stappen te gaan in een gezamenlijke inspanning. De Missie van gisteravond was een technologisch succes en de Aarde zit in de Verandering.

Het Veranderings Process

Tijdens de winterzonnewende van 2000 op de 20e december waren de Pleiaden succesvol in volledig omgeven van de aarde in een fotonen riem. Dit werkt als een trekstraal die de Aarde wegtrekt van waar het van koers raakte in het melkwegstelsel. Dit heeft 15 jaar geduurd in Aarde tijd om te bereiken de aarde langzaam terug te bewegen naar de positie die het nodig had om weer in de gecorrigeerde Tijdlijnen te komen. Dit gebeurde als gevolg van alle oorlogen en vernietiging. Op 21 december 2012 was het Galactische Centrum weer in lijn met het Kosmische Centrum en de Aarde straalde speciale energie om dit proces te ondersteunen. De Aarde geascendeerd en ging de Satya Yuga binnen. Nu in deze Volle Maan terwijl we de winterzonnewende van 2015 naderen zijn we in een Venster van mogelijkheden om alle arrestaties, aankondigingen en overvloed te zien die al lang werden verwacht.

Velen van jullie voelen een enorme druk en hebben onnoemelijke uitdagingen. Alles in de kosmos is met elkaar verbonden. De reden hiervoor is omdat de Gamma stralen de Aarde bestralen evenals de afstemming met de tweede Zon van de Aarde welke Sirius A is, maakt het onmogelijk om niet de foutieve uitlijningen in jezelf onder ogen te zien. Dit is een tijd van beproevingen. Wees kalm. Tackle je uitdagingen. Zie de dingen die nagelaten zijn onder ogen. Maak Vrede. Maak relaties weer gezond. Loop weg van relaties die je uitzuigen. Wordt EEN met je lichaam en werk er elke dag aan om uw gezondheid te verbeteren. Ontspan. Mediteer. Wees vrolijk. Help anderen die heel hard werken aan het binnenhalen van de Nieuwe Aarde. Als je ooit twijfelt doe een beroep op mij voor hulp. Je bent nooit alleen. Ik ben altijd bij je. Je bent mateloos geliefd.

Dit is Sananda via Elizabeth Trutwin, 27 oktober 2015.

© Elizabeth Trutwin Alle rechten voorbehouden. http://CosmicAscension.org

Vertaald: Martien