Boodschap van SANANDA “BLIJF OP KOERS” / Gechanneld door: Dancing Dolphin

Boodschap van SANANDA “BLIJF OP KOERS”

Gechanneld door: Dancing Dolphin – Maandag, 17 mei 2021

Dierbare Lichtwerkers, jullie zijn zo geliefd en zo gekoesterd! Jullie zijn niet alleen op jullie reis, alles wat jullie hoeven te doen is om hulp vragen. Engelen zullen jullie te hulp komen, ik zal jullie te hulp komen! Jullie zullen ons waarschijnlijk niet zien, maar jullie zullen onze energie voelen, onze krachtige energieën en onze liefde, net zoals deze mijn liefde nu voelt.

Ik wil jullie vertellen dat naarmate het chaosniveau op jullie wereld toeneemt, het erop lijkt dat er dagelijks meer en meer dingen onder jullie aandacht zullen komen die schokkend voor jullie zullen zijn. Er zullen dingen bekend worden gemaakt die voorheen in achterkamertjes en ondergronds werden bewaard; dingen die geheim waren zullen zeer binnenkort bekend worden gemaakt. Sommigen van jullie kunnen dus een grote schok te verwerken krijgen, omdat de wereld niet is geweest wat jullie is verteld dat hij was. Ik zou tegen jullie willen zeggen: BLIJF OP KOERS. Hoewel er dingen onthuld zullen worden die jullie niet wisten, verandert dat jullie MISSIE niet, het verandert niet WAAROM jullie hier kwamen.

Jullie kwamen hier om te helpen. Jullie kwamen hier om zowel Gaia als jullie mede-Gaians te helpen. Jullie kwamen om van dienst te zijn. De details van je missie zijn aan jou en jouw eigen dharma. Maar, omdat het speelveld verandert, omdat de dingen in jullie realiteit er in de toekomst anders uit kunnen zien, betekent niet dat jullie je missie moeten opgeven. En dit kan voor sommigen onsympathiek lijken, maar wat we op dit moment allemaal nodig hebben is om trouw te blijven aan onze missie, trouw te blijven, op koers te blijven, door te gaan!

De reden dat deze dingen worden vrijgegeven is dat het duister ze niet langer in bedwang kan houden. Het duister (zij die het duister dienen) hebben de controle niet meer en zij kunnen ze niet verborgen houden. Dus, als je kunt, zie dit in een goed licht! Het is eigenlijk een reden om te vieren, lieve harten. Het is een reden om te vieren dat de waarheid wordt bevrijd! De waarheid is soms moeilijk te aanvaarden – in sommige onderwerpen meer dan in andere – de waarheid is moeilijk te aanvaarden. Maar het feit dat deze dingen aan het licht komen is een reden om te vieren!

Er is altijd meer dan één manier om naar dingen te kijken. Dus, ook al ben je misschien van streek of ontzet of boos over wat je leert, laat het je niet afleiden van waarom je hier naartoe kwam. Jullie ALLEN zijn zo kostbaar, Lichtwerkers! Jullie staken je hand op toen Moeder en Vader om vrijwilligers vroegen en jullie zeiden: “Ik zal gaan!” en dat was miljoenen jaren geleden. Miljoenen jaren geleden voor Gaia. Dus jullie zitten allemaal in dit “Gaia Spel” werkend aan dit project voor miljoenen jaren (en geloof me als ik zeg dat het miljoenen jaren zijn geweest) in het tijdsbestek dat zij op Gaia de tijd bijhouden; wat niets is voor een Ziel! Dus, de reden dat ik het tijdselement naar voren breng is om jullie te laten zien hoe lang en hard jullie hier allemaal aan gewerkt hebben. Jullie zijn Gaia al miljoenen jaren aan het helpen. We werken allemaal samen en we hebben allemaal voor deze reis getekend! Deze lange reis. En nu, zijn we aan het einde van dit experiment dat was om te zien of we allemaal samen konden werken om haar terug te brengen naar het Licht vanuit de diepe, diepe duisternis. Dat kunnen we en dat hebben we!! We hebben haar teruggebracht naar het licht.

Jullie zijn allemaal gegroepeerd in verschillende Teams. Het is niet één grote groep Lichtwerkers, wel, jullie zijn een grote groep, maar jullie zijn verdeeld in Teams gebaseerd op jullie vaardigheden. Bijvoorbeeld, je kunt een Heler zijn, of een Krijger, er zijn veel verschillende soorten Lichtwerkers. Jullie Teams hebben hier miljoenen jaren samengewerkt en nu zijn we aan het einde. We zijn voorbij de “drempel”. Soms hebben wij mensen de uitdrukking horen gebruiken “wij staan op de rand” van iets; wel, wij zijn voorbij de “rand”! We zijn seconden verwijderd van de eindstreep! Geen meter, geen centimeters, we zijn seconden verwijderd!

En dus herinner ik jullie er nogmaals aan, dat het feit dat dingen die verborgen waren aan het licht worden gebracht, iets geweldigs is, het is een fantastisch iets (ik gebruik de woordenschat van dit kanaal)!!! Het is een reden om te vieren!

Wanneer jullie nieuws ontvangen over onthullingen, en als het nieuws gaat over kinderen en vrouwen die gewond zijn geraakt, weet dan dat deze mensen zijn gered door jullie militairen. Ze zijn over heel Gaia gered, niet alleen in de VS. Ze zijn gered, ze worden nu geheeld in genezingskamers en ze worden verzorgd. Ze kunnen wel of niet terugkeren naar Gaia, het is aan elke Ziel om te beslissen welk pad ze zullen nemen nadat ze zijn genezen. Natuurlijk mogen jullie gebeden van liefde en genezing sturen, als jullie dat willen, want we weten dat jullie harten pijn voor hen zullen hebben. Alleen al het praten over dit onderwerp brengt de vibratie van dit kanaal naar beneden. Net als jullie, is zij erg gevoelig. Alle Lichtwerkers zijn extreem gevoelig. Ik begrijp het, want Ik BEN dat ook. Dit is het onderwerp dat iedereen van streek zal maken. Ik heb dit moeilijke en verontrustende onderwerp naar voren gebracht zodat jullie kunnen weten dat de overlevenden nu in goede handen zijn. Degenen die zijn overleden tijdens hun beproeving werden verzorgd op het moment van hun overgang; hun Zielen zullen worden geheeld van het trauma dat zij hebben ervaren.

Laat het je alsjeblieft niet ontmoedigen. Voel jullie gevoelens van verraad of verdriet of woede en voel ze en laat ze alsjeblieft los. Vraag de Engelen om jullie te helpen ze los te laten of de Violette Vlam om te helpen deze gevoelens te transmuteren. Ik vraag jullie dit zodat jullie niet beginnen te zwelgen of ondergedompeld blijven in die gevoelens voor een langere periode van tijd. Want we hebben jullie nodig! We hebben jullie nu nodig, we hebben jullie hier nodig, we hebben het nodig dat jullie je concentreren op het volbrengen van jullie missies! We doen allemaal hetzelfde! De Compagnie van de Hemel en jullie Galactische families zijn allemaal aan het Duwen, duwen voor de laatste eindstreep, ook al zijn we uitgeput. Ook al zijn sommigen van ons in geestenlichaam, wij raken ook uitgeput en leeggezogen. We hebben onze normale revitalisatie procedures achterwege gelaten; in feite hebben we onze slaap of genezingstijd opgegeven om te blijven duwen. Dus, ik applaudisseer voor jullie! Zo velen van jullie hebben te maken met grote hindernissen in hoe jullie lichamen uitgeput zijn en jullie je verslagen voelen. Dit ene (channel) voelt zich vaak alsof ze overreden is door een vrachtwagen omdat haar lichaam zo’n pijn doet. Het komt door alle gevechten, de spirituele oorlogsvoering die jullie doen. Ook al word je niet letterlijk met een zwaard gestoken, het eist wel zijn tol van je fysieke lichaam als je spirituele lichaam aan het strijden is, vecht voor het licht!

We moeten op koers blijven. We moeten ONZE MISSIES VERVULLEN. We moeten doorgaan. De energieën die naar jullie gestuurd worden door jullie Galactische Familie en jullie Zon zijn Goddelijke tussenkomsten zoals Moeder en Vader gevraagd hebben om dit te laten gebeuren. Moeder en Vader wensen dat de MENSheid op Gaia hun vibratie blijft verhogen zodat zij naar het volgende niveau kunnen gaan en ASCENDEREN! Dus, dit is waar we allemaal aan werken (naast het zuiveren van Gaia van het duister). Jullie lichamen worden voortdurend gebombardeerd door deze energieën, deze vibraties om jullie los te schudden! Als ik een voorbeeld mag gebruiken, het is het veranderen van jullie lichamen van fysiek naar kristallijn. Deze energieën die binnenkomen, waar velen van jullie heel gevoelig voor zijn, raken elk van jullie cellen en het zorgt ervoor dat jullie lichamen reageren, sneller gaan vibreren, zich verheffen; het schudt alles los wat niet past in de hogere vibraties. Jullie lichamen slaan trauma’s en pijnlijke emoties op in jullie cellen. Dus wanneer deze energieën jullie raken, helpen de vibraties deze dingen naar boven te brengen die opgeruimd moeten worden. Het resultaat is dat sommigen van jullie trauma’s herbeleven die je eerder hebt meegemaakt; oude emotionele wonden worden naar boven gehaald om opgeruimd te worden en dat kan van dit leven zijn of van twintig levens geleden.

Wanneer deze emoties jullie overvallen, wanneer verdriet of trauma’s naar boven worden gebracht, sta het dan toe dat het naar boven komt en vraag de Engelen om jullie te helpen het los te laten; of vraag AE Michael om het koord door te snijden zodat het uit jullie lichaam wordt losgelaten. Jullie kunnen ook de Violette Vlam gebruiken om het te transmuteren. Het tegenovergestelde van het naar boven laten komen is het weer te begraven. We weten dat het moeilijk is. Probeer je er niet aan vast te houden, of de herinnering of het gevoel te herbeleven of te herkauwen, probeer het gewoon te laten gaan als je daartoe in staat bent. Dat is het hele doel van wat je doormaakt. Hoe meer je kunt loslaten, hoe lichter je bent en hoe gemakkelijker de Ascensie voor je zal zijn! Jullie worden lichter en lichter en zullen in staat zijn om te ascenderen!

Zorg ook alsjeblieft goed voor jezelf. Luister alstublieft naar je lichaam wanneer het rust nodig heeft. Neem zeezout- of epsomzoutbaden, ze helpen om dingen naar boven te halen en naar buiten te brengen die lang begraven waren in jullie lichamen. Ik vraag jullie om door te gaan met het eten van levend, volwaardig voedsel. Fruit, groenten, gezonde voeding, zuiver water. Jullie lichaam heeft deze dingen nu meer dan ooit nodig. Licht voedsel als je kunt. Gemakkelijk verteerbaar om je lichaam een pauze te geven. OK?

Tot slot wil ik jullie eraan herinneren, roep ons alsjeblieft om hulp! Doe een beroep op mij, Moeder en Vader, de Engelen, jullie favoriete Opgestegen Meester, wie dan ook… doe een beroep! Ik weet dat jullie allemaal lijden en het moeilijk hebben, lichamelijk en emotioneel zijn jullie uitgeput. Probeer te onthouden dat we dit allemaal samen doormaken. Het zal niet eeuwig duren. We zijn heel, heel dicht bij het einde. Vergeet niet om ons om hulp te vragen, als je wilt praten, een liefdesuitbarsting nodig hebt, neem dan contact met ons op!

Dank jullie, Sananda!

Natuurlijk was het mij een genoegen om jullie deze boodschap voor Lichtwerkers op Gaia te geven. We houden van jullie met heel ons hart. Jullie zijn geliefd, jullie worden gekoesterd. Wees goed.

Kanaal: Dancing Dolphin

Vertaling: Martien