We Gaan De Weg Neerwaarts

We Gaan De Weg Neerwaarts

Door: Jenny Schiltz – 23 september 2023

 

Ik wilde een korte update met jullie delen. We zitten er echt in en gaan steeds dieper in onszelf.

We zitten in een tijd waarin we onze diepste schaduwen zien, individueel en collectief. Sommigen van jullie doen dit al een tijdje, maar nu is het echt geëscaleerd. Er is een energie die duwt, aandringt en zegt: “Nu is het tijd.”

De schaduw is het deel van onszelf dat we niet willen zien, voelen of zelfs erkennen. Dit hoeven niet per se negatieve aspecten te zijn, want velen van ons hebben onze gaven in de schaduw; we kunnen gewoon bang zijn om ze te ontketenen.

Als we geconfronteerd worden met onze schaduw, moeten we het recht in zijn gezicht staren en het bezitten. Toch gaan we vaak in ontkenning en schuift het verder naar beneden, of we kunnen gaan in oordeel van onszelf en anderen.

Als we over anderen oordelen, kan dat een afleiding of afbuiging zijn om niet om te hoeven gaan met wat er werkelijk van binnen aan de hand is. In plaats van te oordelen, wordt er van ons gevraagd om waarlijk vergeving vast te houden. Dit is vaak de eerste stap die velen moeten nemen voordat ze overgaan naar toestaan en ware neutraliteit.

Als we niet kunnen vergeven, wordt ons gevraagd om dankbaarheid te proberen. “Dank je dat je die ervaring hebt en beleeft, zodat het geheel kan leren.”

Hoe meer we in andermans schoenen kunnen staan en van hun ervaringen kunnen leren, hoe sneller we door deze ascensie en evolutionaire groei zullen gaan.

Begrijp dat als ik iemand veroordeel voor rijden onder invloed, het vorige leven in mij dat hetzelfde deed begraven en onopgelost blijft. Het zal niet naar de oppervlakte komen om geheeld en geïntegreerd te worden. Het zou zich verstoppen en dieper in het onderbewustzijn verdwijnen. Het zou zich kunnen uiten als een chronisch schuldgevoel of zelfs het gevoel dat ik iets goed moet maken en voortdurend mijn waarde moet bewijzen. Als ik ervoor kies om niet te oordelen over de persoon die slecht reed, maar hem te bedanken voor de ervaring die hij had zodat het geheel kan leren, dan creëer ik ruimte voor het bijpassende vorige leven van binnen om geheeld en geïntegreerd te worden.

In plaats van te oordelen, heeft de Spirit geadviseerd dat we een moment nemen om naar binnen te gaan en te zeggen: “Ik vergeef mezelf voor elke keer dat ik (…).” Je hoeft niet concreet te weten dat je een leven hebt meegemaakt waarin je onder invloed reed enzovoort; vergeef jezelf gewoon voor ALLES. Op dit punt hebben velen van ons letterlijk ALLES GEBEUREN en ALLES GEDAAN. Donker, licht, goed, kwaad en alles daar tussenin.

Het hoogste doel op dit moment is om alle afscheiding te verwijderen en terug te keren naar eenheid. We kunnen dat alleen vanuit onszelf doen.

We moeten innerlijk tot een plaats van verzoening komen om terug te keren naar onze heelheid. Het is door onze heelheid dat we werkelijk alles wat we zijn zullen herinneren en innerlijk naar huis zullen terugkeren.

Ik wilde jullie deze korte update schriftelijk sturen, maar ik ben begonnen met het meer en meer delen van updates via video. Om op de hoogte te blijven, kun je je abonneren op het YouTube-kanaal. Hier abonneren

Ik hoop dat dit bericht jullie goed doet en door al jullie lagen heen beweegt. Dingen gaan exponentieel sneller en we hebben het potentieel om een GROTE evolutionaire sprong te maken in de nabije toekomst.

 

Ik stuur jullie allemaal heel veel liefde,

Jenny

 

Vertaling: wakkeremensen.org