Waarom ervaren sommigen fysieke symptomen en sommigen niet? / door: Jenny Schiltz | 3 Januari 2020

Waarom ervaren sommigen fysieke symptomen en sommigen niet?
door: Jenny Schiltz | 3 Januari 2020

Gelukkig Nieuwjaar! Onlangs werd mij de vraag gesteld waarom sommigen lichaamspijn ervaren tijdens dit proces en waarom sommigen dat niet doen. Toen ik begon met antwoorden, realiseerde ik me dat de informatie voor velen nuttig kon zijn, dus deel ik deze briefwisseling.

“Dank u voor uw begeleiding, videoconferenties en audio. Ik vind ze erg behulpzaam. Ik ben echter nieuwsgierig naar de grote aandacht voor het huidige hoge niveau van het fysieke lijden en de gezondheidsproblemen. Ik heb geen last van noemenswaardige lichamelijke/gezondheidsproblemen. Ik ben over het algemeen zeer gezond, fit en pijnvrij, afgezien van enige stijfheid na het rennen en in de kou. Ik heb echter wel te maken gehad met grote veranderingen in mijn leven die natuurlijk veel emotionele omwentelingen met zich mee hebben gebracht. Ik ben gewoon nieuwsgierig naar uw mening over degenen, zoals ik, die niet alle fysieke problemen hebben waarover u praat en die deel uitmaken van het aanpassingsproces. Hoe zou u deze gelukkige toestand verklaren? Ik heb altijd geloofd dat ik gezond ben en verklaar graag dat ‘ik niet van plan ben mijn lichaam te gebruiken voor ziekte, pijn of ongemak’, wat vele jaren geleden door de Pleiadiërs werd geadviseerd en mij zeer goed heeft gediend. Ik ben geïnteresseerd in uw gedachten over een gebrek aan fysieke symptomen die veroorzaakt worden door de kosmische activiteit die nu plaatsvindt, wanneer blijkt dat er veel mensen, waaronder uzelf, getroffen zijn. Ik hoop dat mijn vraag zinvol is en dat u uw gedachten kunt delen. Nogmaals dank en zegeningen aan u en uw familie nu we de Dubbel Groeiende Twintiger jaren binnengaan!

Hallo!

De oorzaak van het fysieke ongemak kan van zoveel dingen komen en is geen indicator voor hoe goed of slecht iemand het doet in dit proces. Sommigen worden niet fysiek beïnvloed buiten de incidentele vermoeidheid en sommigen doen enorm veel pijn.

Dit is echter wat ik heb waargenomen:

Het geaard zijn en aanwezig zijn in het lichaam kan een grote rol spelen bij het al dan niet voelen van de symptomen. Sommigen zijn zo gedesassocieerd, en leven zwevend boven de vorm, dat ze niets in het lichaam voelen. Sommigen zijn half in het lichaam/half eruit en hebben de neiging om veel pijn te voelen omdat ze genoeg in de vorm zijn om het te voelen, maar niet genoeg om het te genezen op het fysieke niveau. Sommigen zijn zo geaard in het lichaam en aanwezig dat ze in staat zijn om het lichaam te laten stromen als een goed geoliede machine en minimale pijn hebben.

Er zijn vele andere redenen waarom men lichamelijk ongemak kan ervaren met dit proces. Het kan een voorouderlijk trauma zijn omdat sommigen hebben ingestemd met het genezen van de familielijn, het kan een trauma zijn uit vorige levens of het huidige leven dat in de boezem, de meridianen en de chakra’s is opgeslagen en dat moet worden losgelaten. Dit proces kan vooral moeilijk zijn voor degenen die zware metalen in de vorm hebben (vooral met de genvariant MTHFR omdat ze niet gemakkelijk ontgiften). Hier is een eerdere blogpost over de zware metalen en de effecten op de lichtcodes

https://jennyschiltz.com/heavy-metals-hindering-the-ascension-of-the-body/

Vaak is het de genezing van al het bovenstaande dat de vorm laat stromen en de energie niet opstuwt, waardoor pijnpunten ontstaan. Pijn kan ons ook dienen om te laten zien waar een blokkade is en dan begint het werk te verwerken wat het ook maar in zich heeft. De kosmische downloads werken op moleculair DNA-niveau en helpen bij het opruimen van de dichtheid en het programmeren. Als er weerstand is tegen het loslaten van dingen vanwege programmering, angsten of overtuigingen, is er meer dan waarschijnlijk sprake van een energieblokkade die pijn doet. Ik zie waar mensen bronchitis of longontsteking zullen ontwikkelen als ze aan zichzelf werken omdat er verdriet in de longen wordt opgeslagen. Het wegtrekken uit het oude kan een fysiek zware ervaring zijn. Slaap helpt radicaal bij deze transformatie, daarom kunnen sommigen hun ogen nauwelijks openhouden.

Anderen hebben zo’n intense lichaamspijn omdat ze “het gewicht van de wereld” hebben aangenomen. Ze zijn vaak ongetrainde empathieën die onbewust de pijn van een ander op zich nemen en deze als hun eigen pijn claimen in plaats van het te gebruiken als een middel om te verwijzen naar de dingen en het dan de vorm te laten verlaten. Ik raad mensen aan om hun lichaamspijn te vragen “Is dit van mij?” en het antwoord te voelen of te horen.

Ik heb ook gezien waar mensen pijn lijden als ze zich openstellen voor genezing en paranormale vermogens. Deze mensen moeten vaak het lichaam trainen om enorme hoeveelheden licht vast te houden. Het kan een behoorlijke trainingssessie zijn die de persoon pijnlijk en moe maakt terwijl hij/zij uithoudingsvermogen opbouwt. Ik vind dat de geruststelling voor het lichaam dat grote hoeveelheden licht niet leiden tot de dood, enorm helpt. We stijgen deze keer op met het lichaam, maar in het verleden waren grote hoeveelheden licht rampzalig op de vorm.

Door dit alles spelen geloofsovertuigingen een GROTE rol. Zoals je hebt ervaren met het gezegde “Ik ben niet van plan om mijn lichaam te gebruiken voor ziekte, pijn of ongemak”, zijn gedachten van belang. Het geloof dat dit proces moeilijk en pijnlijk is, kan veel herhalingen in stand houden en zich richten op de volgende inkomende energiegebeurtenis en wat het voor hen zal creëren (wat over het algemeen voor angst zorgt). Sommigen kunnen onbedoeld een identiteit creëren uit de symptomen of ze intensiveren door de pure focus op hen. Ik heb gemerkt dat degenen die een groter gevoel van eigenwaarde, doel en plaats in de wereld hebben, de neiging hebben om niet zo gemakkelijk omver te worden geworpen door de energieën. In tegenstelling tot iemand die geplaagd wordt door twijfel, problemen met het gevoel van eigenwaarde, of zelfs zelfhaat strijd. Het is precies deze beperkende overtuigingen die moeten worden opgeruimd en het is wat het streefdoel is van de kosmische energieën.

Hoe men op de energieën reageert kan ook afhangen van het persoonlijke levenspad. Misschien heb je er in dit leven voor gekozen om de lichamelijkheid van de downloads niet te ervaren, maar om de dingen op een andere manier te ervaren. Ik heb ook gezien dat de fysieke dingen in fasen komen. De ene groep is misschien al tien jaar geleden neergehaald, maar nu is het goed, terwijl anderen door hun fase van diepe veranderingen gaan.

Ik geloof wel dat de downloads voor het grootste deel geen noemenswaardige ziekte of pijn veroorzaken, maar dat de weerstand in de vorm deze veroorzaakt. Velen zullen een download ontvangen, worden moe, dorstig, misschien zelfs duizelig, maar het is van korte duur.

Wanneer een cliënt aangeeft geen lichamelijke klachten te hebben, controleer ik of hij of zij goed geaard is in de vorm en of hij of zij geen blokkades heeft opgeworpen om de downloads te ontvangen. Als ze in hun lichaam zijn en er lijkt geen blokkade te zijn om te ontvangen, zeg ik FANTASTISCH! Ik vind wel dat deze mensen over het algemeen een fysieke oefenroutine hebben, naar hun lichaam luisteren, tijd in de natuur doorbrengen, ontgiften en hun emoties goed verwerken. Ik hoop dat dit wat licht werpt op uw vraag.

Jenny

Vertaling: Martien