Verbinding maken met het Kristallijne (Christus uitgelijnde) Raster

Verbinding maken met het Kristallijne (Christus uitgelijnde) Raster

door: Jenny Schiltz

Gisteren voelde ik een diepe behoefte om te gaan reizen, het was een zeurderig gevoel. Als ik me zo voel, weet ik dat mijn aandacht nodig is, dus de eerste keer dat ik de kans kreeg, zette ik drum muziek op en weg was ik.

Ik kwam erachter dat ik op stenen stapstenen liep die in een meer lagen en zo een pad creëerde.

Het water was kalm en sereen. Op het water stonden volledig geopende lotusbloemen. Het was prachtig.

Aan het eind van het pad stond een enorme tent die gloeide, een bewegend veranderende goudgloed. Ik wist dat ik erheen ging. Net toen Quan Yin zich bij mij op het pad voegde. Ik was zo blij haar te zien. Ze heeft het erg druk gehad met het ascensieproces.

Ze straalde, glimlachte van oor tot oor. Ze had de kwaliteit van een kind dat een geheim vasthield en uit haar voegen dreigde te barsten om de vreugde te delen. Ik keek haar vragend aan en ze zei: “Het is gedaan.” Ze fluisterde dit en het stopte me in mijn voetsporen. Ik draaide me volledig naar haar toe en vroeg wat ze bedoelde.

Ze nam mijn handen en vertelde me dat het werk, om de nieuwe ruimte te creëren en een brug te zijn, gedaan is. Ze was zo licht toen ze zei: “Wij zijn vrij!” Ze hoeft niet langer in de rol van een bodhisattva te zijn, net zoals diegenen in de rol van het overbruggen van de werelden nu ook vrij zijn.

Ze vertelde me dat de Aarde vrij is en dat de mensheid nu een keuze heeft. (Het hebben van de keuze is zeer belangrijk.) Ze legde uit dat het niet uitmaakt wat het collectief kiest, we zijn vrij.

Ik was vervuld van opwinding en een enorm gewicht waarvan ik niet eens wist dat ik het op mijn schouders droeg. We liepen hand in hand naar de gouden, wervelende tent die vol zat met Geascendeerde Meesters die bekend en onbekend waren. Ze waren in vol ornaat. Al hun harde werk om anderen te begeleiden had zijn vruchten afgeworpen.

Ze legden uit dat de 7e Aarde hier is. Niets kan stoppen wat er komt, niets. Het is misschien niet direct, maar dat is oké, want het is hier en niets kan het stoppen.

Ik kwam abrupt uit de reis, een luide knal schudde me terug in mijn lichaam toen mijn jongste iets van haar muur sloeg.

Soms is jongleren met alle rollen die ik speel een uitdaging. Ik probeerde terug te keren naar de reis, maar het schrikbeeld van zo’n luid lawaai was te groot voor mij om me er weer in te nestelen. Ik was teleurgesteld omdat er zoveel meer was dat ik probeerde te begrijpen.

Ongeveer een uur later kreeg ik een e-mail die rillingen door mijn hele lichaam stuurde, van een collega in Duitsland genaamd Andrea Maria Apfelbeck. Zij en ik hebben samen enorm veel werk verricht en we merken dat onze ervaringen nu vaak synchroon lopen.

We hebben een zielsverwantschap dat zo ongelooflijk diep is. Ze heeft me genadig toegestaan om de e-mail die ze stuurde en haar interpretaties te delen.

“Aloha Jenny, ik probeerde vannacht te slapen (het is bijna twee uur ’s ochtends voor mij) en kon niet, zoals zo vaak deze dagen … Dus terwijl ik rustte, mediteerde, zag ik ineens je liefdevolle gezicht, je zat tegenover me alsof we een Zoom ontmoeting hadden zoals gewoonlijk.

Ik vroeg: wat is hier aan de hand? Als antwoord kreeg ik een prachtige zeeschildpad te zien die heel snel van diep in de zee (donker) naar het (zon)licht zwemt. Toen keek ik je weer aan, je was erg stil, erg gecentreerd.

Toen hoorde ik van mijn lichtgidsen: De 7e Aarde. De 7e dimensie. (Ascentie). Toen zag ik de Quan Yin energie (in zijn oorsprong als symbool van het goddelijke vrouwelijke, dat wil zeggen: vrij, zonder Bodhisattva-aanhechting) komen in de vorm van de prachtige tekens die je ziet op het schildpadschild dat naar verschillende plaatsen op de Aarde gaat als puzzelstukjes die op de perfecte plaats vallen.

We keken elkaar aan en hielden elkaars hand vast, we waardeerden elkaar in liefde en ik zei: Jij bent een van de originelen van Gaia, ik ben een van de originelen van Gaia. We hebben Gaia bevrijd (Let op: Wij, de vele Originelen), Eerste Golvers, Wegwijzers…). Gaia is nu vrij. Het is klaar.”

Het gevoel na het schrijven van bovenstaande e-mail aan Jenny zat in mij: Ook wij zijn vrij. Wij, degenen die bezorgd zijn (dit is niet voor iedereen), die dit voelen in het diepste van hun ziel, de Wegwijzers, die van de 1e golf, degenen die de balans tussen de verschillende werelden hebben bewaard, de regenboogbrug ertussen de dimensies hebben opengehouden… Quan Yin en andere meesters zijn ook vrij en nog veel meer, die matrix is opgelost. Ook het gevoel dat dit alles onafhankelijk is van wat er nu in de wereld gebeurt. Voor mij voelde het als: het Portaal achter mij kan nu gesloten worden, we hoeven niet meer heen en weer te gaan, niet meer achterom te kijken, het is nu compleet, gesloten, iets wezenlijks.

Welkom op de Nieuwe Aarde. Die volgens mijn waarneming geen “nieuwe” Aarde is, maar de Aarde die terugkeert naar haar oorspronkelijke staat, naar haar omniversele oorsprong, zoals ze vanaf het begin bedoeld was. In de harmonische oer frequentie.

De schildpad als machtsdier heeft vele betekenissen … Hier is voor mij in het bijzonder is dat zij bewaker is van het Goddelijke Vrouwelijke & de oer frequenties van Gaia, net zoals de walvissen de bewaarders zijn van de bibliotheken, de sleuteldragers en de kennis van het heilige omniversele oerdier – Originele Aarde

Andrea Maria Apfelbeck Aloha – SoulBodyBliss – Andrea Maria Apfelbeck

Ik was geschokt en dankbaar om te horen dat we deze dingen allebei rond dezelfde tijd en beide met Quan Yin hebben meegemaakt. Het was zo perfect dat ik het gevoel had dat ik iets had gemist in de reis toen mijn zenuwstelsel werd geactiveerd door een luide knal.

Ik zat gisteravond met deze informatie en realiseerde me dat velen het gevoel hebben dat een aspect of een deel van hen stervende is. Het kan behoorlijk wreed zijn, vooral als je niet helemaal begrijpt wat het is. Deze reis en Andrea Maria’s meditatie helpen me om meer te begrijpen. Een deel is stervende. Degenen onder ons die bruggen hebben geslagen, het licht voor de mensheid hebben verankerd en hebben geholpen het nieuwe te creëren, worden nu bevrijd.

Het is een interessant gevoel, een gevoel van opwinding en angst. Wie ben ik nu dat een belangrijke rol die ik gedurende mijn leven heb is volbracht?

Deze vroege ochtend werd ik wakker uit een droom en in de droom was er een massale afstudeer ceremonie en in zekere zin een welkomstfeestje thuis. We zijn nu vrij.

Het collectief heeft nu een keuze. We zijn nu vrij om op een nieuwe manier te creëren. De beperkingen en barrières zijn weg, nu moeten we alleen nog maar alles wat in ons blijft, dat ons beperkt houdt, wegnemen. Het is tijd om ons volledig te bevrijden. Het zal interessant zijn om te zien wat we creëren met alle energie die beschikbaar is nu we die rol niet langer meer spelen.

Toen ik dit blog aan het schrijven was, kwam Quan Yin in mijn bewustzijn en wilde meer delen. Hier is wat ze zei:

“Wat moet worden begrepen is de onmetelijkheid van een taak die werd ondernomen. Er is zoveel dankbaarheid voor al diegenen die naar dit meest gunstige resultaat hebben toegewerkt.

Wij begrijpen dat voor velen die naar buiten kijken, het gevoel van Viering voorbarig lijkt. Maar als men met een duidelijke visie in het eigen hart kijkt, terwijl men het collectief van een afstand bekijkt, zal het veel zinniger zijn.

Jouw hart zal je de waarheid vertellen over de veranderingen in jouw wereld. Als je jouw hart opent, open je je voor de pure mogelijkheden die nu voor jou beschikbaar zijn.

Met het veranderen of elimineren van rollen, kan men tegelijkertijd vreugde, vrijheid, angst en weerstand voelen. We raden aan een ceremonie te creëren om afscheid te nemen van de rol die je hebt gespeeld en een moment van rouw toe te staan.

Dan vragen we je om te beginnen met creëren, dromen, je voor te stellen wat je wel wilt. Als er beperkingen of angsten opkomen, praat dan met ze, hou ervan, en blaas ze dan zachtjes weg met je adem. Als je alles wat jou tegenhoudt uitademt, adem dan het toekomstige potentieel in van Alles Wat Je Bent.

Draai jouw hele wezen naar de nieuwe ruimte (ik kreeg toen het visioen van Lot’s vrouw die in zout veranderde), toen ze zich omdraaide om naar de vernietiging van Sodom te kijken in het Boek Genesis). Terwijl jij niet in zout zult veranderen, zal het focussen op de vernietiging van het oude een grote verstoring veroorzaken in je energetisch veld en je zult je verscheurd voelen.

Concentreer je in plaats daarvan op jouw vreugde, jouw creatie en jouw nieuwe rol als Grootheden. Verlicht het pad voor anderen door het simpelweg te lopen.

Ik laat je met vreugde achter. Allen hebben de mogelijkheid om de nieuwe rollen te omarmen en te groeien, want het is gedaan.

Voor degenen die het gevoel hebben dat hun rollen veranderen en in het nieuwe stappen, hoop ik dat deze informatie jullie helpt om het oude los te laten. ik hoop dat het jullie diepe innerlijke weten over deze ongelofelijke tijd bevestigt, ook al is de buitenwereld in chaos. Ik stuur enorme knuffels, liefde en opwinding terwijl we vooruitgaan en acclimatiseren naar de nieuwe ruimte.

Veel liefde,

Jenny

OPMERKING: Als je dat nog niet gedaan hebt, schrijf je dan in op mijn mailinglijst, zodat je deze blog en andere dingen via e-mail ontvangt. Social media is vrij onbetrouwbaar geworden voor het verspreiden van informatie. Om lid te worden van de mailinglijst, klik hier

Vertaling: Martien