Uitzaaiing Over De Aarde Vindt Plaats

Uitzaaiing Over De Aarde Vindt Plaats

Gechanneld door: Jenny Schiltz 12 augustus 2021

Ik ontving dit bericht vandaag tijdens het assisteren van de Aura Reiniging deelnemers, en wist dat het gedeeld moest worden. Mijn team bracht een genetische uitzaaiing/activering onder mijn aandacht die op dit moment plaatsvindt.

Deze uitzaaiing vindt plaats door de Perseïden Meteorenregen die nu plaatsvindt tot 23 augustus. Je kunt opzoeken wanneer de kans het grootst is dat je het in jouw omgeving kunt zien. Hier is de informatie die werd gedeeld:

“Wat we moeten begrijpen over deze meteorenregen is dat het waardevolle genetische codering en informatie bevat die het potentieel heeft om slapend, vaak onbegrepen DNA aan te zetten. Ik zeg potentieel omdat niet iedereen op Aarde deze activeringen accepteert en niet iedereen kan worden opgewaardeerd vanwege hun vorm.”

Ik antwoordde: “Velen zullen zich zorgen maken dat gevorderde leeftijd of afnemende gezondheid hen ervan zal weerhouden te upgraden.”

“Nee, wat iemand ervan weerhoudt om fysiek zulke geavanceerde coderingen te accepteren is de hoeveelheid licht die men in zich heeft. Licht is aan de ene kant informatie en aan de andere kant vitaliteit. Als iemand weinig vitaliteit bezit, kan hij geen toegang krijgen tot het volledige potentieel dat nu voor hem beschikbaar is. Velen op jullie planeet hebben problemen met hun vorm en gevorderde leeftijd, maar bezitten een grote vitaliteit.

De teams van gidsen en beschermers die op Aarde assisteren hebben er bij hun geïncarneerden op aangedrongen om meer en dieper te ademen. Om de ademhaling toe te staan hun energiekanalen te openen en het spectrum van licht, chi, prana, of wat voor woord dan ook, in hun vorm toe te laten. Hoe meer licht men vasthoudt, hoe meer men in staat is gebruik te maken van alles wat de kosmos op dit moment te bieden heeft.

Deze specifieke meteorenregen vindt elk jaar plaats, waardoor hij vaak over het hoofd wordt gezien en niet wordt gezien als een zeldzaam verschijnsel, maar dat komt omdat de meesten niet begrijpen wat het potentieel is van elke transmissie die jullie atmosfeer bereikt.

We gebruiken het woord transmissie met opzet, omdat dit niet zomaar stukken rots zijn uit wat jullie kennen als de ruimte, die jullie wereld binnenkomen, het zijn transmissies die zijn ontworpen om de opstijgende bevolking te zaaien.

Zij die op het ascensiepad zijn, zijn bezig zich te herinneren wie zij in hun geheel zijn. De genetische codering in de meteorenregen zal daarbij helpen. Het zal helpen met het samenvoegen van wat ten onrechte als junk DNA is bestempeld en met het ontwarren van wat aanwezig is. Er wordt gezegd dat jullie junk DNA geen codering bevat, geen instructies, wij zeggen dat ze gewoon nog niet geactiveerd zijn.

Jullie DNA bevat het allemaal, het is jullie Akasha, maar niet alleen van het leven op deze versie van de Aarde maar van al jullie galactische levens. Het bevat de diepe waarheden waar jullie naar op zoek zijn. Wanneer iemand zijn dichtheid, programmering en beperkingen opruimt, brengt hij licht in zijn DNA dat bruggen bouwt naar wat eens verstrooid was.

(Ik kreeg een beeld van een prachtige stenen tempel die verwoest werd, volledig geplunderd. Toen hij stukje bij beetje weer in elkaar werd gezet, werd ook de wijsheid en kennis die binnen zijn muren werd bewaard weer opgebouwd. Wij zijn die tempel).

Hoewel deze meteorenregen al een paar weken actief is, zijn er onlangs nog grotere mogelijkheden aan toegevoegd, mogelijk gemaakt door de sprongen die door Lionsgate zijn gemaakt.

Allen werken in tandem om de opstijgende wezens te helpen. We zeggen wezens, want het is niet alleen de mens die door dit proces gaat. De stargates, de uitlijningen van de planeten, de Schumann-resonantie en de met licht gecodeerde plasma-injecties van de zon en de meteorenregens werken allemaal om iedereen te helpen stijgen in vibratie en evolutionaire status.

Wat wij vragen van de ascenderende mens is om zich bewust te verbinden met de informatie (licht) en activeringsreeksen die binnenkomen.

Zie het als een regenbui. Je kunt ervoor kiezen om binnen te blijven en niet nat te worden, om niet actief deel te nemen aan de regen. Toch zijn alle buiten, planten, dieren en insecten actief getroffen en ja, ook dit verandert jullie wereld. Maar stel je eens voor wat het zou kunnen zijn als ook jij in de regen had gespeeld.

Wij stellen niet voor dat jullie in de regen spelen, tenzij dit jullie vreugde brengt, maar wij stellen voor dat jullie naar buiten gaan en je opzettelijk verbinden met de activeringen die naar jullie planeet stromen. Want deze zijn anders dan ooit tevoren. Verbind je met jullie nachtelijke hemel, de sterren en de kosmos. Breng de frequentie van ontzag, dankbaarheid en ontvangen in je hart en laat toe dat wat voor jou bestemd is de jouwe wordt.

Het maakt niet uit of je de meteorenregen fysiek kunt zien vanaf jouw plek in de wereld. Wat telt is de intentie en de beslissing om actief te verbinden en te ontvangen. In je geestesoog kun je de informatie waarnemen die naar voren komt.

 (Ik zag een uitbarsting van licht, net als vuurwerk).

Sta het toe om het in je te activeren, om bruggen te bouwen tussen wie je weet dat je nu bent en wie je aan het worden bent.

Dank aan allen die dit werk steunen en delen. Het betekent echt de wereld. Ik hoop dat je de massale verschuiving voelt en op de golven surft. Als je mee wilt doen aan de 2x wekelijkse Aura Reiniging, healing en energetisering, samen met het noteren van de energie om je te helpen navigeren door de intense energieën, [go to jennyschiltz.com]

Jenny

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org