Tijdelijke 5 D tijdslijn is nu beschikbaar. / 10 september 2017 / Jenny Schiltz

Tijdelijke 5 D tijdslijn is nu beschikbaar.
10 september  2017  /  Jenny Schiltz
In meditatie werd me getoond waar zielen naar toe worden gebracht in tijdelijke tijdslijnen. Het was een verbazend gezicht, elke ziel kreeg een energetische duw en een zuivering. Ik vroeg wat er plaats vond en ze vertelden me dat ieder er aan wordt herinnerd wie ze zijn en dat hun bedoeling is om op te stijgen. Ik zag elke ziel die een beetje lichter werd, helderder en toen werden ze op de juiste collectieve tijdslijn gezet.
Tijdelijke tijdslijnen
Ze legden uit dat een tijdelijke 5D tijdslijn gemaakt was voor die zielen die klaar zijn om de 4D frequenties achter zich te verlaten maar niet in staat zijn om de 5D frequenties vast te houden voor lange perioden. Deze tijdelijke tijdslijn laat elk persoon doorgaan met werken aan hun ziel, ze gaan weg van de dualiteit, van het slachtoffer zijn, en uit geloofsstelsels die niet langer meer dienen. Deze tijdelijke tijdslijn is in lijn met de 5D en verdere tijdslijnen en terwijl elke ziel de hogere frequenties in hun vorm vasthoudt, zullen ze naar de opgedragen Ascentie tijdslijn worden gebracht.

Tegelijkertijd zullen zij die toestemden op zielen niveau om op te stijgen, maar nog niet zijn ontwaakt, zichzelf vinden weg gehaald te worden uit de ineen stortende 3D frequenties naar de 4D tijdelijke tijdslijnen. Dit is een zeer grote groep zielen en dat zal een massale ontwaking scheppen die er uit kan zien als een massale chaos als velen ontwaken naar boosheid en samenzwering. Deze tijdslijn zal ook parallel gaan met de andere twee tijdslijnen maar voor een kortere duur van tijd. Het zal belangrijk zijn dat deze groepering geen Nieuwe Eeuw dogma en geloof heeft ontmoet maar wel onvoorwaardelijke liefde en begrip. Het zal meer en meer duidelijk worden dat men zelfs niet hoeft te weten over de Ascentie op een bewust niveau om dat te laten plaats vinden. Alles dat nodig is de eerlijke wens om zich te verbinden met iemands hart centrum en ziel. Hoe dat eruit ziet zal anders zijn voor iedereen. Het zal belangrijk zijn dat we aan degenen die antwoorden zoeken adviseren om naar binnen te gaan in plaats van zich naar buiten te richten.

De Ascentie tijdslijn die van de 5D frequentie is en daar boven zit is volledig functioneel en klaar voor iedereen die de laagste frequentie kan handhaven constant te houden in hun vorm. Ieder van de tijdelijke tijdslijnen is ontworpen om zich in de hoogste te richten naar de volgende hoogste tot dat allen die dit willen om het innerlijke werk te doen op de zelfde collectieve tijdslijn zijn. Dit is ‘geen‘ schot deal’ zoals we zijn overeen gekomen maar als een collectief om op te stijgen. Deze overeenkomst stopt mensen niet om naar voren te komen maar eerder dat degenen die naar voren zijn gegaan om gevraagd te worden om de kalmerende vuurtoren te zijn voor anderen.
Wat deze tijdslijn verschuiving betekent
Zij die deze tijdslijn verschuivingen ervaren, kunnen een wijde reeks emoties doorgaan. Voor sommigen zal het gemak brengen. Voor anderen kan het alles brengen dat niet vast is met de frequentie van de tijdslijn naar voren. Er kan een toename zijn van depressie (stoffelijk en mentaal) als het lichaam en denken zich moeten kalibreren naar hogere frequenties. Het lichaam kan worstelen met het hogere licht en iemands symptomen kunnen toenemen. Slaap zal belangrijk zijn als iemand kalibreert.
Mentaal kan men merken dat hun angsten en ongerustheden meer uitgesproken zijn. Het is een grote tijd om in aanraking te komen met je schaduw en om die naar het licht te brengen. Zelfs zij die buitengewoon schaduwwerk hebben gedaan merken een nieuwe laag op die moet worden on-dekt en geheeld worden. Het is een goede tijd om naar de manieren te kijken die we geprobeerd hebben om de resultaten te beheersen, eigenlijk de deur sluitend voor het zuivere potentieel. We moeten ook kijken waar we in de dualiteit verloren raakten en ons snel te laten handelen. Als dit gebeurt voelen we een groot ongemak in het lichaam als de frequentie van oordeel en denken dat we weten wat het best is voor anderen, om het hart af te sluiten. Wij allen moeten onszelf en anderen toestaan om precies de ervaring te krijgen die ze willen voor hun zielen groei.
Ons focus handhaven
Met de tijdslijn verschuivingen die plaats vinden is het mogelijk om twee mensen ter zelfde tijd die twee totaal andere ervaringen hebben vanwege de totaal andere ervaringen die ze hebben. Dit kan gek klinken totdat je daar van getuige bent geweest. Wat het echt doet is dat we het feit moeten ‘slijpen’ en vertrouwen op onze eigen ervaring en niet iemand anders onze eigen ervaring laten ‘bewolken’. Dit houdt in wat we krijgen op sociale sites, de media en vrienden. Let op hoe je lichaam voelt als je luistert, leest of praat met een ander. Als het lichaam begint je te beperken, dan is die specifieke werkelijkheid niet voor jou. Zeg gewoon tegen jezelf – dat is mijn werkelijkheid niet. We zijn hier om ons te verbreden en dat is precies wat nodig is in de hogere frequenties.
Om dit punt te bewijzen, zelfs meer, besloot een cliënt van mij, Clarissa Coyoca om een experiment te doen met rijst en de effecten van onze energie erop. Zij had 3 containers, een die met liefde gelabeld was, de andere met haat en de derde gaf ze niet eens een etiket. De derde fles gaf ze helemaal geen energie. De andere twee gaf ze doses van liefde en haat door energie en woorden. Velen van ons zouden aannemen dat de ene die moest rotten eerst die zou zijn die haatvolle frequenties kreeg. Maar, wat zij ontdekte was, dat de ene die eerst desintegreerde de fles was die ze negeerde, de ene die niks betekende. De rijst deed er niet toe als de energie werd gegeven of die vol liefde was of vol haat, het nam gewoon de energie op en was in staat om zijn aanwezigheid langer te handhaven. Daar de ene die het etiket kreeg met haat niet zo lang bleef als degene die het etiket liefde kreeg, deze bleef betekenisvol langer dan de ene die genegeerd werd.
Dit experiment laat ons zien dat zelfs als we tegen iets zijn, we dat nog steeds voeden. Dat om de kracht van iets af te halen, het ’t beste is om dat gewoon helemaal geen energie te geven. We kunnen weten dat het bestaat als besef van wat “daar buiten is” en waardevol is, maar we hoeven dat niet voortdurend te voeden. Dit is een les die we allemaal krijgen om verantwoordelijk te zijn voor ons scheppingen.
Tijdslijnen die ineenstorten
Tijdslijnen die ons niet langer dienen zijn nog aan het ineen storten. Ze schijnen specifiek regelmatig te zijn als we in andere tijdslijnen en frequenties gingen. Die kunnen zeer interessante afwijkingen brengen in onze wereld, maar ze kunnen ook verdriet brengen. 
Een goede vriend, een getalenteerde sjamaan maakte contact met me en zei dat ze de ergste depressie had die ze ooit beleefde en die kwam letterlijk in een nacht. Ze probeerde die gemakkelijker te maken door de vele instrumenten die we hebben, maar de greep van verdriet en het gevoel van “Ik ga dood”, hielp haar niet. Toen ik in haar energieveld ging werd me getoond waar ze had wat haar team beschreef als “tijdslijn doorbloeding”. Ze lieten me zien waar in een andere tijdslijn zij net een ramp had beleefd dat leidde tot haar dood, maar vanwege haar gevoelige aard voelde ze alles ervan in dit nu. Ik verwijderde de aantrekking van die tijdslijn omdat die haar letterlijk naar beneden trok en ruimde haar energieveld op. Dat koste haar herhaaldelijk tegen zichzelf te zeggen, telkens weer “Ik wil leven” om die foute verbinding te voltooien.
Er werd me uitgelegd dat als er “een tijdslijn doorbloedt” van dit soort, dit zelden is maar het is niet ongewoon voor mensen om de effecten te voelen. Terwijl er verschillende aspecten van het zelf worden bevrijd, als er een tijdslijn ineenstort, kunnen we een hele lijst met emoties voelen. Het is belangrijk dat we verbonden blijven met dit nu en loslaten alles wat ons niet dient. Ons doel is om te leren uit de aspecten van het zelf in andere tijdslijnen zonder die hele emotie er mee op te nemen. Als je jezelf ontdekt met sterke emoties zonder te begrijpen waar ze vandaan komen, neem dan even een tijd en zeg je bedoelingen, je doel. Jullie doel is om in de hoogste tijdslijn te zitten en dat alles dat je moet loslaten wordt gedaan met gemak en genade.
Hopend dat jullie allen mooi veranderen. Ik zend jullie allen veel liefde <3
Jenny


For information on having a session with Jenny Schiltz please visit Information on booking a session or to book directly go to jschiltz.appointy.com 
Subscribe to this blog at jennyschiltz.com to receive emailed special offers and to stay up to date on workshops and energy calls.
Join the Facebook page to keep up to date on the energies and offers Click Here
Click here for information on assisting your integration, click here: Recovering from soul loss