Soms moeten we een aspect verbranden, en niet integreren. / door: Jenny Schiltz | 3 Februari, 2020

Soms moeten we een aspect verbranden, en niet integreren.
door: Jenny Schiltz | 3 Februari, 2020

 

Trigger Waarschuwing: Zelfmoord

We bevinden ons nu in een fase waarin we dieper in de structuren van het persoonlijkheid zelf kijken. We krijgen de diepste lagen van angst, verdriet, slachtofferschap, schaamte en zelfs haat voor zichzelf of voor anderen te zien. We worden gevraagd om in elk moment te kiezen welke aspecten we leven willen geven en met welke aspecten we gewoon klaar moeten zijn. Er wordt ons gevraagd welke aspecten we willen meenemen naar de toekomst.

Ik heb de laatste tijd emoties gehad die ik in jaren niet meer heb meegemaakt. Zelfs toen ik zei hoe ik me voelde, wist ik dat ik mijn waarheid niet sprak, maar toch was er in mij één die die woorden wel de waarheid vond. Op dat moment begreep ik dat er een aspect van mij was dat nog steeds vasthield aan de kerngedachte dat ik niet goed genoeg was, dat ik geen deel wilde uitmaken van deze realiteit en dat ik een absoluut hulpeloos slachtoffer was dat anderen de schuld gaf.

Ik deed mijn best om te observeren, maar was nog steeds geschokt door de heftigheid van de emoties. Ik heb de nacht doorgebracht met het werken met deze emoties en geprobeerd ze te integreren. Ik kon zien waar in het verleden dit aspect van het zelf echt gesaboteerd was. Hoe het me klein heeft laten spelen en angstig naar de wereld heeft laten kijken. Dit stuk heeft nooit gevoeld dat het genoeg was, nooit het gevoel gehad dat het veel minder geliefd was.

Ik had in het verleden al zoveel werk gedaan met deze persoonlijkheidsaspecten, maar het was voor mij duidelijk dat het nooit helemaal was verdwenen. En toen ik in de nacht mediteerde, kwam ik erachter dat dit stuk niet hoefde te worden geïntegreerd, het niet hoefde of wilde worden genezen. Het wilde gewoon uitgevoerd worden. Ik begon te werken met Moeder Maria en ik vroeg haar wat ik moest doen. Ze legde me uit dat niet alle delen van onszelf in staat zijn om vooruit te komen, niet alle delen zijn in staat om te genezen. Dat het vriendelijkste om te doen is om dat deel vrij te maken en voorwaarts te gaan.

Ik begon te reizen naar waar dit stuk was en zag haar in een grote vogelkooi. Ze zat op de grond met een scheermesje, sneed in haar huid en keek naar de bloedstroom. Ik wist dat ze mij was rond een jaar of 12 of 13 toen ik een zelfmoordpoging had gedaan.

Ik klom in de kooi en hield haar gewoon vast. Ik voelde haar angst. De wereld was zo dicht, zo wreed en haar leven was vol met pijn. Voor dit kind was er geen licht aan het einde van de tunnel. Ik streelde haar haar en vertelde haar hoeveel ik van haar hield, en dat ik haar hoorde. Ik vertelde haar dat ik het begreep en de pijn die ze voelde niet minimaliseerde. Ik probeerde haar niet te vertellen dat alles goed zou komen, dat ze uiteindelijk het huis zou verlaten en een geweldige familie zou grootbrengen. Voor dit kind zouden die woorden wreed zijn geweest. Het was alsof ze de personificatie was van alle pijn in de wereld. Het heeft haar jonge lijf zo ver verpest dat ze niet meer kon ademen, en ik kon zien dat ze het al die jaren in één opzicht allemaal voor mij bij elkaar had gehouden. Ze kon dat niet meer doen en dat is waarom ik zo’n uitbarsting van sterke gevoelens had die me dreigden te overweldigen. Ze moest gezien worden. Ze was zo moe en ik vertelde haar dat ze niet meer sterk hoefde te zijn.

Ik zei haar dat het oké was, dat ze nu kan gaan. Ze hoefde niet meer te blijven vechten. Ze had haar werk gedaan. Op dat moment was ik haar in mijn armen aan het wiegen en vertelde ik haar hoeveel ik van haar hield. Ik gebruikte het scheermesje om haar een fatale wond te geven en toen ik dat deed, bedankte ze me en dematerialiseerde in mijn armen. Ik merkte toen dat ik werd vastgehouden door Moeder Maria. Ze wiegde mij, net zoals ik mijn aspect had gewiegd. Ik huilde flink en toen wees Moeder Maria me naar de deur van de vogelkooi en zei dat ik de kooi moest verlaten en nooit meer achterom moest kijken.

Ik bedankte haar en deed wat ik moest doen. Toen ik uit die ruimte liep, vond ik mezelf komend uit het visioen. Er was dit ongelooflijke gevoel van vrede dat over me heen kwam. Ik begreep toen dat de stukken die we moesten achterlaten soms achtergelaten willen worden. Ze willen geen deel meer uitmaken van ons spel omdat ze in hun rol opgesloten zijn geraakt.

Ik had een gesprek met een goede vriend die ook Sjamaan is en voor ons beiden gingen de lampen gewoon uit. Ook zij heeft een aspect dat gewoon losgelaten moet worden. We hadden allebei zielsverwerkingen gehad, innerlijk kinderwerk gedaan en radicale eigenliefde beoefend en het had ons op zoveel, zoveel lagen genezen. Toch was er dit stuk binnenin dat nooit leek te genezen, dat ons regelmatig terug in de diepte van onze eigen persoonlijke hel liet kruipen, om er vervolgens weer uit te kruipen.

We hadden geleerd om snel naar buiten te kruipen, om de duisternis die we voelden te transmuteren, om de pijn te transmuteren en vooruit te komen. Maar er was nog steeds dat slepende gevoel van twijfel, van schaamte. We begrepen niet waarom we het niet konden genezen, waarom we niet genoeg van dat deel konden houden of waarom we het niet konden integreren. We moesten begrijpen dat je soms een aspect moet verbranden, niet integreren. We kunnen niet datgene dragen wat niet kan veranderen in deze hogere frequenties. Het is echt tijd om het allemaal los te laten.

We moeten goed naar onszelf kijken en onze brute aspecten zien, het goede, het slechte, het mooie, het lelijke. Ons in stukken laten vallen zodat we kunnen kiezen welke stukken we weer oprapen, en in de kern weten dat het onze keuze is.

We sturen jullie allemaal zoveel liefde en troost terwijl we door het oog van de naald gaan.

Jenny Schiltz

Word lid van de Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van de energieën en aanbiedingen Click Here
Voor informatie over het hebben van een sessie met Jenny Schiltz gaat u naar Informatie over het boeken van een sessie Information on booking a session of om direct te boeken gaat u naar jschiltz.appointy.com
Klik hier voor informatie over het begeleiden van uw integratie met een Soul Retrieval,, click here: klik hier: Herstellen van het verlies van de ziel Recovering from soul loss

Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien