Raad van Licht: Heel Worden

Jenny Schiltz ~ Raad van Licht: Heel Worden

25 april 2021, jennyschiltz.com

De intensiteit van de dingen is echt opgevoerd. De zon is zeer actief en zendt veel plasma uit om ons te helpen met deze diepe veranderingen. De Schumann Resonantie is de hartslag van de Aarde, is ook aan het versnellen.

Ik deelde met mijn Aura Cleanse leden dat mij werd verteld en getoond dat de Aarde weer op het juiste spoor is gezet. Het lijkt erop dat we in het linker veld aan het afdwalen waren. Ze lieten me een afbeelding zien van een lasso die de Aarde terug op één lijn trekt met het universum en dit is opwindend goed nieuws! Ook al is het proces van het blootleggen en doorwerken van alles wat niet op één lijn lag in onze innerlijke en uiterlijke werelden een uitdaging. Het is nog steeds goed nieuws.

Ik was onlangs in een bijeenkomst met de Raad van Licht. Het was de grootste bijeenkomst die ik ooit heb bijgewoond. Het was alsof alle kleinere Raden bijeen waren gekomen en er waren vele, vele toeschouwers.

In deze bijeenkomst werd uitgelegd dat de aarde op het punt staat om een enorme verandering door te maken. Het werd vergeleken met een zwangere vrouw die overgaat van weeën zoals Braxton Hicks naar volledige actieve arbeid.

Dit is wat er gezegd werd:

“Met deze weeën is een massale uittocht van energieën die zich niet langer kunnen handhaven in de toenemende frequentie. Met elke wee zal de vibratie op Aarde en in de mensen stijgen.

Elke persoon op zielsniveau krijgt de optie om te vertrekken of verder te gaan. Er zijn er die hun doel bereikt hebben om van de ene trillingsfrequentie naar de volgende te gaan of die zich verankerd hebben in wat nodig was en dit is genoeg.

Contracten lopen af. Sommige worden herschreven, maar aan degene die herschreven worden zijn vaak einddata verbonden. Dit geeft ieder mens de gelegenheid om alles in zijn leven te evalueren en te kiezen wat bij hem past.

Men zal niet langer gevangen zitten in een oneindige lus die iemand gevangen houdt in een patroon van gedrag en gedachten. Dit is heel belangrijk, want wij willen dat jullie begrijpen dat alles wat er energetisch op jullie planeet gebeurt, bedoeld is om het onbewuste te verlichten en op dat moment is er een keuze.

De Aarde is aan het opwarmen, net als de menselijke vorm. Er zullen in de komende 5 jaar veranderingen plaatsvinden in het landschap van jullie wereld. Deze veranderingen zullen worden gebruikt om angst aan te jagen en de vrije wil te manipuleren. Het hoeft niet zo te zijn.

Als iemand de drang voelt om naar een andere plaats te verhuizen, dringen wij er bij hem op aan die drang te volgen. Elke persoon die zijn diepste drang volgt, moet weten dat alles in orde zal komen, dat er voor hem gezorgd zal worden. Wij willen echter niet dat mensen een plaats verlaten uit angst voor wat komen gaat. In plaats daarvan willen we dat ze zich met grote opwinding naar iets, ergens, zelfs naar iemand bewegen.

Angst zal de boodschappen die je hart geeft overschaduwen, vertroebelen, zelfs bederven. Daarom vragen wij ieder om zijn angsten te onderzoeken en zijn best te doen om niet vanuit die ruimte te reageren.

Wat er gebeurt in de Menselijke vorm is het vlechten van polariteit. In het bijzonder het mannelijke en het vrouwelijke, omdat dit de eerste splitsing was. Als het mannelijke en het vrouwelijke in elkaar vloeien en niet langer tegenover elkaar staan, vindt er een activering plaats en zal de polariteit binnenin veranderen.

Voor sommigen kan dit vlechten geestelijke gezondheidsproblemen verergeren, depressie en een overweldigend gevoel van de behoefte om te vertrekken. Wij adviseren dat iedereen naar zijn persoonlijkheidskenmerken kijkt en bedenkt wat het tegenovergestelde is.

Wat is de polariteit van wat zij vasthouden? Kunnen zij zichzelf dan heel maken door de tegenovergestelde eigenschap in te brengen? Als iemand verdriet heeft, kan hij dan ook vreugde hebben? Als ze woede voelen, kunnen ze dan ook vrede voelen?

Het is de polariteit, het of-of, die veel onenigheid veroorzaakt in de menselijke vorm. Het maakt hen vatbaar voor programmering, om geduwd en getrokken te worden in de richting die de wereld wil dat de persoon gaat.

Hoewel dit contra-intuïtief mag lijken, is het dat niet. Het is door de dualiteit, de polariteiten dat men kwetsbaar is, men is vatbaar voor manipulatie. Zodra iemand zegt dat ik liefde en haat kan bevatten en ik KIES op welke manier ik wil handelen, dan is er op dat moment een immense genezing.

Genezing vindt niet plaats door te ontkennen of te doen alsof je niet alles bent. Genezing vindt eerder plaats wanneer men begrijpt dat U het Al bent en ervoor kiest om in het licht te handelen.

Er is veel schade toegebracht aan het Goddelijk Vrouwelijke en het Mannelijke op jullie planeet, maar de heling kan niet beginnen voordat alle eigenschappen zijn gezien, herkend en begrepen. Het zijn de schaduwaspecten binnenin die aan het licht komen.

Voor velen zal dit een tijd van uitdaging zijn. Om niet verloren te gaan in de angst die op jullie planeet wordt opgeroepen. Om niet verstrikt te raken in de uiterlijke realiteit en de transformatie te missen die van binnen plaatsvindt.

Het vlechten van het Goddelijk Vrouwelijke en het Goddelijk Mannelijke binnen het DNA zal elke persoon verschuiven en zou vele symptomen kunnen veroorzaken zoals eerder vermeld, vooral op het gebied van geestelijke gezondheid.”

Op dit punt konden vragen worden gesteld.

Jenny: Hoe helpen we onszelf en anderen door deze volgende fase heen, of het nu gaat om het vlechten van het mannelijke en het vrouwelijke, de eerste splitsing in dualiteit of het inzicht in heelheid? Heb je suggesties?

“Je helpt door jezelf echt te zien. Voor het goede, voor het slechte. Dan kun je zien dat je ook de tegengestelde eigenschappen bezit. Voor iemand die niet op routine gebaseerd is, kan hij ook discipline hebben? Voor iemand die lui is, kan hij ook motivatie hebben? Dat elk moment een keuze is.

Wanneer je een emotie hebt die als ongewenst kan worden beschouwd, probeer die dan niet op te ruimen, want die maakt deel uit van het geheel, maar breng de tegenovergestelde eigenschap in. Elk woord heeft zijn eigen frequentie, zijn eigen opening in jouw veld.

Ik vraag je waar je oorlog vasthoudt?”

Jenny: Ik houd het vast tussen mijn zonnevlecht en mijn hartchakra, het voelt alsof het vastklemt. Maar ik heb ook pijn in mijn onderrug.

“Heel goed. Onderzoek nu de betekenis of het archetype van dat chakra en wat de betekenis is van pijn in de onderrug”

Jenny: De Zonnevlecht is de plaats van het ik, de mens, het hart is de plaats van de ziel en pijn in de onderrug kan komen doordat je je niet gesteund voelt, doordat je de energieën van de wereld overneemt.

“Ja! Breng nu vrede in je onderrug en je chakra’s

Als ik nu tegen je zeg, waar hou je vreugde vast? Welk deel van je lichaam activeer je? Welke chakra?”

Jenny: Het is mijn hogere hart en het gebied tussen mijn schouders en rond mijn hoofd, maar het is buiten het lichaam daar.

“Dit is heel goed om te zien. Want je ziet waar je vreugde buiten jezelf houdt en niet binnen jezelf, het moet naar binnen geroepen worden. Niet alleen in de hogere hartchakra van je ziel. Nodig het uit.”

Jenny: Ik nodig nu vreugde uit in elke cel van mijn wezen, moge het een thuis in mij maken.

“Kijk nu eens naar het tegenovergestelde van vreugde. Wij zouden het verdriet of malaise noemen. Waar hou je dat vast?”

Jenny: Wat onmiddellijk naar boven komt zijn mijn darmen.

“Ja, nodig nu specifiek vreugde uit in die ruimtes.

Jenny: Ik nodig vreugde uit in mijn maag, mijn dikke darm, mijn dunne darm, mijn twaalfvingerige darm, mijn dikke darm, ik nodig vreugde uit in de manier waarop ik het leven absorbeer. Ik nodig vreugde uit in nu.

“Dit is een zeer waardevol leermiddel. Gebruik het bij jezelf en bij degenen die je bijstaat. Help hen te zien waar zij de ene frequentie vasthouden, maar toch ook de andere kunnen vasthouden. Het gaat er niet om van de ene emotie af te komen, het gaat erom het tegenovergestelde binnen te laten en dan te kiezen.

Jenny: Dank u voor uw hulp.

“Het is ons een waar genoegen om de mensheid op deze manier te helpen.”

Ik hoop dat deze informatie en dit hulpmiddel je helpen om te werken met de intense emoties die we allemaal voelen. Mogen we volledig van onszelf houden als we in een plaats van heelheid komen. Wees mild voor jezelf en anderen.

Dank aan allen die dit werk delen en steunen. Jullie worden zeer gewaardeerd. Als je dat nog niet gedaan hebt, schrijf je dan in op mijn mailinglijst, zodat je deze blog en andere dingen via e-mail ontvangt. Sociale media is nogal onbetrouwbaar geworden voor het verspreiden van informatie.

Jenny

Bron

 

Vertaling: Martien