Nieuwe codes komen Binnen van de zon.

Nieuwe codes komen Binnen van de zon.

Gechanneld door: Jenny Schiltz – 21 Januari 2022

Gisterochtend kreeg ik in Meditatie een boodschap om met iedereen te delen van de Raad van Licht waar ik mee werk. Twee wezens deelden informatie terwijl er veel opwinding was.

Eerste lid van de Raad:

“Velen hebben het gevoel dat het aardsysteem en de mensheid verloren zijn en niet in staat zullen zijn zichzelf te herstellen. Er zal in de komende tijd veel informatie zijn om deze veronderstelling te bevestigen. Wij willen graag met jullie delen dat dit niet de waarheid is. Jullie aarde is niet stervende, noch zijn haar mensen stervende. De mensheid en de planeet zullen deze transitie overleven.

Maar als het creatieve potentieel van de mensheid ontspoort in een catastrofe, van asteroïden, hongersnood, oorlog en andere cataclysmische gebeurtenissen, zal deze overgang voor iedereen veel moeilijker worden gemaakt.

Met de intensiteit en frequentie van de informatie die op de bevolking afkomt, is onderscheidingsvermogen moeilijk maar van het grootste belang om te beheersen. Wij hebben ieder van jullie door de jaren heen aangespoord om onderscheidingsvermogen te leren, om je waarheid te leren beheersen. Het was juist voor deze tijd. Want om met meer gemak door deze overgang te gaan, moet men in staat zijn door de verzonnen werkelijkheid heen te kijken naar de waarheid. Om door de overlapping heen te kijken die is gecreëerd.

We hebben er bij ieder van jullie op aangedrongen om je hartruimte als gids te gebruiken, als je innerlijke plaats om je te centreren. We hebben er ook bij jullie op aangedrongen om tijd in de natuur door te brengen om de vervormingen in het veld te helpen opruimen die een verbinding met je hoogste aspect en de Bron creëren.

Nu dringen wij er bij jullie op aan om je met de natuur te verbinden, niet alleen voor de helderheid maar voor de verbinding zelf. De interface die een dergelijke interactie met de natuur en haar koninkrijken moeilijk maakte, is niet langer op zijn plaats. Het kon zich niet handhaven in de trillingsverhoging van de planeet. Velen zullen merken dat ze zich meer verbinden met de voorheen ongeziene koninkrijken van de natuur en door deze interactie heling vinden.”

(Het is belangrijk om op te merken dat de interface of overlay die ons ervan weerhield ons volledig te verbinden met de natuur niet langer aanwezig is omdat het niet actief kon blijven in de stijgende vibratie van de wereld en haar mensen. DIT is waarom het zo belangrijk is om onze vibratie hoog te houden en te helen wat haar laag brengt. Met onze eigen vibratie verschuiven we de wereld).

Daarna nam het Tweede lid van de Raad het woord:

De zon zal zeer actief blijven terwijl jullie verder gaan in deze overgang. Er is veel activiteit die niet herkenbaar is voor jullie instrumenten, maar de gevoelige onder jullie zullen deze energieën voelen.

De informatie die wordt gezonden bevat niet langer alleen ontwaak- en herinneringscodes, maar nu ook codes voor jullie volgende stappen.

Elke persoon draagt coderingen in zich die geactiveerd moeten worden, “aangezet” wanneer de tijd rijp is. Die tijd is nu aangebroken. Jullie zijn een nieuwe fase ingegaan op persoonlijk en planetair niveau die grote verschuivingen teweeg zal brengen op het microniveau van jullie wereld. Het macroniveau zal worden beïnvloed wanneer er genoeg zijn die hun micro hebben verschoven.

We vragen dat iedereen zijn focus naar binnen richt. Wat kun je doen om je leven meer in overeenstemming te brengen met je waarheid? Dit is de belangrijkste vraag die op dit moment gesteld moet worden. Wacht niet tot de wereld zich op jou afstemt, stem je liever af op je waarheid, je weten, en laat de wereld doen wat ze wil.

De codering die naar voren komt activeert de volgende stappen van deze reis, ontwaakt het in jullie, maar het is door jullie afstemming dat deze activatie actie en richting wordt. Het is door actie dat je de informatie in iets tastbaars omzet.

Jullie zullen misschien opmerken dat velen zich alom ongemakkelijk en angstig voelen. Dit kan worden geïnterpreteerd als naderend onheil/duisternis. In feite zullen jullie bevestiging van het onheil/duisternis in jullie media vinden. Toch is dat niet de reden voor de onrust, tenzij dat het gewenste resultaat is dat jullie willen creëren.

De onrust is jullie indicator dat er iets in jullie persoonlijke wereld niet op één lijn zit. Er kan iets zijn dat gezien of begrepen moet worden of een actie die ondernomen moet worden. Dit zal worden versterkt als je de codes ontvangt die je wakker maken voor je volgende stappen.

Om te begrijpen wat het onbehagen je vertelt, is het van essentieel belang dat je jouw geest tot rust brengt en ervoor zorgt dat je zo helder mogelijk bent. Als je geest en lichaam, zowel fysiek als etherisch, bezig zijn met alles waar de wereld je aandacht aan wil geven, zal het ontcijferen van je volgende stappen veel moeilijker zijn. Dit is waar het handhaven van de integriteit van je energetische veld en het verbinden met de natuur je enorm zal helpen.

(Ik vroeg hoe dit mensen zou kunnen laten voelen die geen verbinding met zichzelf hebben gemaakt of het proces van het eren van zichzelf zijn begonnen en het werd beschreven als een brandalarm dat afgaat en dat je alleen maar kunt voelen, niet horen. Dit kan heel overweldigend zijn, als we dit begrijpen zullen onze interacties met mensen gemakkelijker worden).

Velen van jullie zullen merken dat jullie energie krijgen van ideeën en bevestigingen ontvangen. Dit geldt in het bijzonder voor degenen die het gevoel hebben gehad dat hun reis in een impasse is geraakt. Anderen zullen hun potentieel beginnen te begrijpen en wat hun hart hen ingeeft. Velen zullen zich afvragen: “Wat wil mijn ziel?” (Dit kan anders zijn dan wat de mens wil.) Wanneer zij deze waarheid zien, zal het hun taak zijn om door de beperkingen te gaan die door een gefixeerde wereld zijn gecreëerd.

Deze codes die van jullie zon komen zullen met tussenpozen worden gezonden, zodat er tijd is voor integratie tussen elke activering. Tegelijkertijd zul je merken dat jullie zon ook verhoogde activiteit vertoont die gecategoriseerd kan worden. Je zult misschien merken dat er een patroon is tussen die twee.

Er is veel opwinding en vreugde omdat het bereiken van deze fase van ascensie een langverwachte gebeurtenis is geweest. We willen dat jullie weten dat jullie geliefd en geleid zijn. De volgende stappen van onze evolutie worden in jullie geactiveerd. Laat ze zich in je hart ontvouwen en adem ze dan in op het fysieke vlak.

Ik bedankte de leden van de Raad voor hun boodschap.

Vanmorgen was ik op Facebook en zag deze boodschap van Jennifer Hoffman, die ze op 18 januari postte, dezelfde dag dat ik de channeling ontving. Haar facebook pagina kan gevonden worden op Jennifer Hoffman | Facebook

“Vandaag hebben we een andere grote energiegebeurtenis die een hoogtepunt van dit jaar is, de verandering van de maansknopen naar Stier/Schorpioen, iets dat elke 1,5 tot 2 jaar gebeurt in cycli van 19 jaar. Dus ga terug naar 14 april 2003 en dat is de laatste keer dat de maansknopen in deze positie stonden en ik wijs hierop omdat we toen begonnen met de actieve fasen van deze ascensiecyclus.

Daarvoor was het op de achtergrond gebeurd en toen werd het heel openbaar. Het is het jaar dat ik voor het eerst gecontacteerd werd door Aartsengel Uriel (in oktober) en ik begon te schrijven en te channelen, net als Karen Bishop en anderen die pioniers waren in het ascensiewerk. We maken de cirkel rond van die cyclus en beginnen aan een nieuwe. Het is ascensie 2.0 vanaf vandaag.  

Dit is een prachtige bevestiging van wat de Raad zei. We zijn een nieuwe fase van Ascensie ingegaan. Ik hoop dat het goed met je gaat en dat je elke dag meer omarmt van wie je bent op het diepste niveau.

Dank aan allen die dit werk steunen en delen. Het betekent echt de wereld. Als je deelt, deel dan alsjeblieft de hele post met de website link zodat anderen zich kunnen abonneren en mij kunnen vinden. Sociale media is snel aan het verschuiven en profielen verdwijnen vaak.

Much love and blessings to you and yours!

Jenny Schiltz

Website: https://www.jennyschiltz.com/

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org