Meer Informatie over de Grote Verschuiving – Ascensie hulp, Energy Update

Meer Informatie over de Grote Verschuiving

– Ascensie hulp, Energy Update

door Jenny Schiltz – 12 december 2020

Als je het eerste blog over de Grote Verschuiving niet hebt gelezen, begin dan hier: De Grote Verschuiving is Hier – Jenny Schiltz 

Onlangs kwam Merlijn in een sessie verkleed als een kerstman, bedekt met sneeuw. Ik vroeg hem waarom hij zo gekleed was en zijn antwoord was dat iedere dag van deze maand net zo belangrijk is als de Zonnewende.

We bespraken alle hype en voorspellingen die rondgaan in de spirituele gemeenschap. Hij legde uit dat hoewel de Zonnewende een prachtige opening is, het eigenlijke werk om die opening te gebruiken wordt gedaan op elk moment voorafgaand aan deze belangrijke datum. Hoe meer we ons innerlijke werk doen, hoe beter we in staat zijn om grote sprongen voorwaarts te maken op 21 december en daarna.

De hype rond de 21ste doet me denken aan de hype van 12/12/2012. Velen werden wakker op de 13e, behoorlijk gedemoraliseerd om zichzelf in hun bed en in een wereld te vinden die nog steeds diepe genezing nodig had. Het is niet zo dat de datum van 2012 niet betekenisvol was, want dat was het wel, het is echter niet één enkel moment dat alles verandert. Het geloof in dat ene moment is gewoon een anders verpakte versie van de extase. Denk terug aan 2012 en kijk naar je leven, is het anders? Hoe ben je veranderd? Hoe ben je gegroeid? Zijn je reacties op de dingen veranderd? Als je hierop met ja kunt antwoorden, dan werd je zeker beïnvloed door 12/12/12.

Mijn cliënt vroeg om een stappenplan hoe deze tijd te benaderen en ze stemde er welwillend in toe dat het met iedereen gedeeld zou moeten worden. Dit is wat hij heeft aanbevolen:

Stel dagelijks je intentie … Vandaag, zal ik grote veranderingen maken.” Hiermee erken je het belang van iedere dag en dat je niet op een bepaalde dag, tijd of gebeurtenis wacht. Het is ook een manier om je team uit te nodigen je te helpen bij het maken van die grote verschuivingen.

Let op alles wat zich aandient. Grote verschuivingen worden gemaakt wanneer we verbanden leggen van ons onbewuste naar het  het bewuste. Het stelt ons in staat om te zien hoe het onbewuste zich manifesteert in onze gedachten, gevoelens en gedragingen. Dit zal je helpen erachter te komen waarom je op een bepaalde manier denkt of handelt. Begin alles te observeren, merk op wat er om je heen gebeurt, let op je interacties met anderen en zie wat een emotionele reactie uitlokt. Dit zijn allemaal aanwijzingen voor wat er diep binnen in je gebeurt. Triggers die irritant zijn, zijn super waardevol omdat het kansen zijn om te genezen.

Werk eraan om in het NU-moment te zijn, ook al is het maar voor 1 minuut per keer. Merlijn zei dat we onszelf moeten toestaan om bij het ongemakkelijke van het Nu te blijven. Terwijl we alles observeren wat zich voordoet laat dit ons in vogelvlucht zien welke programmering we misschien vasthouden. Programma’s zoals “Ik zou zus of zo moeten zijn …” We moeten zien wat er naar boven komt terwijl we ​​volledig bij onszelf aanwezig zijn.

We leven in een wereld vol afleiding en bewondering voor de multitasker. Toch is het NU het moment dat het zuiverste potentieel en de zuiverste creatie in zich draagt. Volledig aanwezig zijn betekent niet dat je in meditatie zit (het kan, maar het hoeft niet), het betekent dat je volledig aanwezig bent bij alles wat je doet. Als je het avondeten maakt, blijf daar dan bij. Als je rekeningen betaalt, doe dat dan met je volledige aanwezigheid en laat je niet afleiden door e-mails, telefoontjes of YouTube-video’s (ik maak me hier zo schuldig aan).

Het NU-moment stelt ons ook in staat om met de tijd te gaan spelen. Je ontdekt misschien dat een taak die je met je volle concentratie uitvoert, heel weinig tijd kost, terwijl dezelfde taak die door veel afleidingen wordt onderbroken, erg tijdrovend is. Dit is een geweldige manier om met de vloeiendheid van onze wereld te spelen en de constructies en beperkingen van tijd te doorbreken.

Laat alle kwantum gehechtheden los.

Laat de vorige 3 stappen je zien waar je aan gehecht bent.

Onze kwantum gehechtheid wordt getoond in onze gedachten, emoties en overtuigingen. Als een bepaalde persoon, artikel, gebeurtenis of herinnering een diepgewortelde reactie teweegbrengt, trek dan opzettelijk je energie terug. De structuren van de matrix zijn een kaartenhuis, ze hebben onze energie nodig om te blijven staan. Als voldoende mensen hun energie uit een bepaalde structuur terugtrekken, zal dit in elkaar storten. Er is aangetoond dat onze kwantum gehechtheden de muren, de omheiningen en de beperkingen van de matrix creëren.

Een voorbeeld van het terugtrekken van energie uit een structuur kan zijn het terugtrekken uit het medische systeem. Adem diep in en zeg: “Ik trek alle energie terug die ik aan het medische systeem heb gegeven. Ik trek de energie terug van alle keren dat het me in de steek heeft gelaten. Ik trek alle energie terug die ik het heb gegeven omdat ik bang was medische vrijheid te verliezen. Ik trek het nu helemaal terug naar mezelf ”

Wat er moet worden begrepen, is dat het volkomen gepast is om je kwantumgehechtheid ook terug te trekken van positieve resultaten. Dus ik kan eraan toevoegen: “Ik trek alle kwantum-gehechtheden  terug die zijn gecreëerd op momenten dat het medische systeem mij heeft geholpen of gered.” Het maakt niet uit wat het is, we hoeven nergens kwantumgehecht aan te zijn. Speel hiermee en zie hoe je je voelt als je je energie terugtrekt uit alles wat je maar kunt bedenken.

Een kwantumverstrengeling waarvan ik onlangs bewust werd gemaakt, had te maken met mijn geweldige jeugdherinneringen toen ik een hele zomer bij mijn grootouders was en een groot deel van mijn tijd doorbracht op een strand in North Carolina genaamd Emerald Isle. De herinneringen zijn gewoon magisch en een echt lichtpuntje in een moeilijke jeugd. Toen ik moeder werd, wilde ik dat mijn meisjes hetzelfde zouden ervaren op dat strand. We besloten daar op vakantie te gaan en hoewel het strand geweldig was, was het niet hetzelfde. Ik was eigenlijk best teleurgesteld. Spirit legde me uit dat mijn gehechtheid aan wat was geweest tot verwachtingen leidde en verwachtingen leiden over het algemeen tot teleurstelling. Ik trok mijn energie en het kwantumkoord terug van het strand en de herinneringen. Het wiste de herinneringen niet uit, het verwijderde gewoon de gehechtheid eraan.

Om meer te begrijpen over het belang van waarom we dit moeten doen, lees dan het voorafgaande blog over De Grote Verschuiving is Hier – Jenny Schiltz

Wat ik heb ontdekt sinds ik gehechtheden heb losgelaten, is dat ik meer energie heb, het diepe gevoel van uitputting is aan het afnemen. Het is gemakkelijker om in het NU te zijn, omdat ik minder overal tegelijk ben. Met meer energie van binnen, ben ik beter in staat om doelgerichter mijn weg te bewandelen.

Werk aan verbinding zonder gehechtheid. Merlijn zei dat dit erg belangrijk voor ons was om te leren. Ik vroeg hem hoe we het onderscheid zouden kennen tussen verbinding en gehechtheid. Hij antwoordde: “Een tijdlang zul je je van nature hechten, het is alles wat je ooit in je realiteit hebt gekend. Om dit niet opnieuw te creëren in de nieuwe ruimte, zul je moeten oefenen om zonder gehechtheid in verbinding te gaan. Een tijdlang zul je je van nature hechten, maar blijf je energie, je kwantumkoorden, keer op keer terugtrekken. Uiteindelijk zal je lichaam (en je aura) begrijpen dat het zich vrij diep kan verbinden zonder zich te hechten of energie achter te laten. Ik nodig je uit om een ​​diepe duik te nemen en de druppel water, het blad in de wind te worden. Voel het, word het en laat het dan los.

Ik hoop dat dit stappenplan je helpt bij het navigeren door deze echt opwindende, energetisch intense en uitdagende tijd. Er wordt zoveel onder onze aandacht gebracht via dromen, herinneringen en onze interacties met anderen. In sommige opzichten kan het voelen alsof we door het puin kammen van wat was terwijl we het nieuwe binnengaan. Ik ben door sommigen gevraagd of ik een Inner Circle of een Zonnewende Event zou houden. Ik voelde me nogal verscheurd, maar heb besloten dat ik tijdens deze overgang diep bij mezelf moet blijven

Ik ben van plan om in januari groepssessies te houden om te helpen bij de integratie van alles wat december ons brengt en nog zal brengen. Als je dit nog niet hebt gedaan, meld je dan aan op mijn mailinglijst zodat je op de hoogte blijft van mijn berichten en aanbiedingen van Healing Circles. Om lid te worden van de mailinglijst, klik hier

Bedankt aan iedereen die dit werk heeft gedeeld en ondersteund. Het betekent alles voor me. Ik stuur jullie allemaal veel liefde, vreugde en verbinding. Fijne vakantie

Jenny Schiltz

**Bron

Vertaling: Marieke