Massale Golf van energie komt eraan – Sanat Kumara / op 6 juni 2015 Gepost op 10 juni 2015, door Jenny Schiltz

Massale Golf van energie komt eraan – Sanat Kumara 
op 6 juni 2015
Gepost op 10 juni 2015, door Jenny Schiltz
 
Golf na golf energie komt in deze momenten jullie planeet binnen. Wat jullie moeten begrijpen is dat deze golven een geschenk zijn. Ze bevatten codes die jullie DNA veranderen en die jullie openen voor nieuwe en oneindige mogelijkheden. Terwijl je die opent, wordt oude programmering losgelaten. De meeste van jullie bevolking is zich niet bewust dat deze veranderingen plaats vinden en kunnen zich dat jaren lang misschien niet realiseren totdat ze terug kijken en de grote veranderingen zien die gedaan zijn. Voor degenen die zich niet bewust zijn van dit proces, kijken we naar jullie om anderen ook verder te helpen. Jullie doen dit niet door je inzichten bij een ander op te dringen maar eerder om hen de ruimte toe te staan om door dit proces heen te gaan. Jullie doen dit door gewoon in je hart te blijven en door te begrijpen dat alles volmaakt verloopt.
Daar het belangrijk is om elkaar te helpen, moeten jullie zorgvuldig zijn om hen niet een pad te wijzen door hun reis vast te leggen, want hun pad is niet gebroken. Als je verleid wordt om iemand te oordelen door hun gewoontes, gedrag en zelfs door ziekten, vragen we jullie dat je jezelf afvraagt of jij totaal alle kennis hebt van hun zielenplan en -doelen.

Als je dat niet hebt dan vragen we jullie om je eigen zielenplan een ander niet op te leggen. We begrijpen dat het moeilijk is te peilen waarom sommigen hun pad kozen, hun ziekte, hun gedrag en ervaringen. Wat moet worden begrepen is dat jullie allen, of ze zich bewust zijn of niet, jullie allen hier zijn om je ziel volmaakter te maken, om zo veel mogelijk dynamieken te beleven die het leven in de dichtheid, in de vorm jullie kan bieden.

Sommigen van jullie hebben die opdracht eerder op Aarde ervaren en op andere planeten. Het gaat om jullie die besloten om de Aarde in dit leven in te gaan met toegevoegde uitdagingen. Net zoals wanneer je oefent met gewichten, als je het gewicht het zelfde houdt zal de groei van je spieren en begrenzing gaan stoppen, dus voeg je meer gewicht toe om door te gaan. Dit kan zijn waarom sommigen van jullie een moeilijk leven hebben verkozen vol strijd en disharmonie. Is het niet gemakkelijk om je vibratie vast te houden, je ware zelf te kennen als je alleen bent? Maar het is niet eerder dan totdat je anderen en gebeurtenissen uit het dagelijkse leven toevoegt waardoor je echt getest wordt.
Ieder van jullie heeft obstakels gekozen om die te overwinnen, die zijn allemaal anders en groot. Om deze reden kan iemand hun reis niet vergelijken, of hun pad niet met dat van een ander. Velen van jullie, zijn waar voor hun eigen liefhebbende aard en willen je medereizigers helpen. Dit is opmerkingswaardig en mag bewonderd worden, maar we dringen bij jullie erop aan om anderen niet te oordelen of een etiket mee te geven die schijnen vast te zitten of die onwillig te zijn om verandering in hun eigen leven te maken.
Het zijn degenen die jullie medeleven en liefde het meest nodig hebben. We zeggen niet dat je jezelf moet opofferen voor een ander. In plaats hiervan vragen we dat je medeleven toont en beteugeling, door te begrijpen dat je niets meer kunt doen dan je ervaringen, of je gezichtspunt te delen met een ander. Daar sommigen naar jullie zullen luisteren en je leiding accepteren, voor weer anderen zal precies dezelfde boodschap hen niet helpen omdat jullie alleen je eigen leven beleven, ontworpen door het hoogste aspect van het zelf om je specifieke zielendoelen te bereiken.
Je kunt jezelf vragen waarom dit zo belangrijk is in deze fase. Dat is omdat, binnen de paar dagen,  een grote golf van energie naar jullie planeet aan het komen is die meer mensen naar de 5deDimensie zal stuwen en nog meer die het ontwakingsproces beginnen. Dit zal onmiddellijk worden gevoeld door enkelen en weken lang niet door anderen. Deze golf zal onprettig en leven veranderend zijn voor velen. Sommigen zullen kiezen door de innerlijke drang die luider en luider wordt, sommige zullen zich verder terugtrekken in vrees en ego, sommigen zullen gewoon loslaten en de schoonheid zien van het proces. Niets ervan is verkeerd en opnieuw zijn deze ontworpen en georkestreerd door je eigen zielenbron. Velen zullen hulp zoeken, leiding en ondersteuning. Het zal jullie keuze zijn als je die in vrees en oordeel of in liefde en aanvaarding leiden wat ze allen zijn; weet dat alles in volmaakte orde is en dat allen precies zullen beleven wat ze gewenst hebben.
Wij wachten vol zorg en kijken naar het proces dat op jullie planeet plaats vindt. Er is het begin van de stuwing nu die uiteindelijk elke man, vrouw en kind, plant en dier zal consumeren in zijn liefdevolle energie. Jullie keren terug naar huis.
Sanat
Persoonlijk Gesprek met Sanat Kumara
Ik: Waar is ‘huis’?
Sanat: Dat zit in jullie, het is het deel van je dat heel en compleet is. Als jullie samensmelten met jezelf zul je begrijpen dat het er maar weinig toe doet waar je ronddoolt/rondzwerft.
Ik: Wat betekent het om ontwaakt te zijn? Is dat om kennis te hebben van dit proces en de andere dimensies van deze wereld, de geziene en niet geziene wereld?
Sanat: Nee, het is gewoon in het hart gecentreerd te zijn bij alles wat je doet, denkt en zegt. Dit komt in niveaus. Waar de eerste mensen toe in staat zijn om maar dat enkele momenten te handhaven, daar zullen ze ieder moment toe in staat zijn totdat het een tweede natuur is en dat het onnatuurlijk is om niet op die plaats te zitten.
Ik: Betekent dat dat we nooit meer boos zullen worden?
Sanat: Natuurlijk niet, emoties hebben dat is deel van het menszijn en de ervaring die jullie gevraagd hebben om te ontvangen. Wat het betekent is dat je niet met opzet een ander zult beschadigen en dat je in staat bent om het goede in iedereen te zien, zelfs als het alleen maar op hun zielen niveau is. Jullie zullen in staat zijn om te begrijpen dat iedereen hun ontworpen rol speelt om hen de ervaring en groei te geven die ze nodig hebben.
Ik: Een vriendin belde en zei dat een 12 jarige die visioenen had, haar vertelde dat hij zag dat hun stad a/d zeezijde getroffen werd door een tsunami. Toen ik mijn Hoger Zelf om raad vroeg werd me verteld dat de golf die het kind ziet een energie golf is die alles zou onderwater zetten net zoals een tsunami zou doen. Dat bracht een herinnering bij me binnen van een droom die ik had in 2012 toen een tsunami New York trof en ik werkte door mensen uit het water te trekken. Heel lange tijd vreesde ik dat een feitelijke tsunami de oostkust zou verwoesten. Hollywood hielp me daar niet bij.
Sanat: Wat je zag was de energiegolf die de eerste golf mensen hielp te ontwaken. Je hielp mensen net als je hen nu helpt om met energieën om te gaan. Wat het kind ziet is de binnenkomende grote golf met energie die de ontwaakten opduwt en anderen activeert om terug te keren naar het zelf. Het is vaak een letterlijke interpretatie van boodschappen die grote angst brengt. Deze en alle ontvangen boodschappen moeten door het hart worden getest en gecorrigeerd of opzij gezet worden als ze angst veroorzaken.
Ik: Natuurlijke rampen gebeuren toch ook.
Sanat: Ja, dat doen ze en elk ervan is goedgekeurd door alle erbij betrokken zielen. Daar medeleven essentieel is, is dat niet het gevoel dat dingen aan mensen werden gedaan.
Ik: OK, dat kan ik zien. Er is een groter ontwerp dan ik kan zien, een plan en een bedoeling.
Sanat: Ja, en dat van jou/jullie werd door jou/jullie ontworpen.
Jenny: Ik hoop dat mijn vragen en de antwoorden op dezelfde manier helpen zoals ze mij hielpen. En ik stuur jullie en mijzelf alle liefde die we kunnen hanteren.
Jenny 


For information on personalized Ascension guidance sessions, please click this link. New class listings and descriptions are updated.  https://channelingthemasters.wordpress.com/ascension-guidance-sessions/
If you would like to obtain a personal spirit guide reading, please click on this link for more information. https://channelingthemasters.wordpress.com/loved-onespirit-guide-readings/ 
** Zoals met alle informatie die we ontvangen betreffende het ascentie proces, is er onderscheiding nodig. Als je leest of iets hoort en dat resoneert niet met je, laat het dan gewoon los en ontdek wat je ziel laat JA! zeggen.****